Цитирай Първоначално написано от basson
celuvkata

ако това на снимката която публикува си ти, значи историята ти е много жалка и достойна за съжаление от последния човек на тоя свят.

Разполагам с 2 пъти повече средства от колкото може да си представи детското ти съзнание, само че разликата е първо че не парадирам по този грозен начин, второ че сам си ги изкарвам с пот на челОто и имам право да се разполагам с тях.
За разлика от мен ти си едно нищо на този етап, лигава малка пуберка, чиито врат е яко стегнат от примката на курвелъка, която те дърпа много здраво надолу към тинята. Достойна си единствено за съжаление, но дори това не заслужава жалката ти натура ослепена от яркото слънце на суета, високопарност, повърхностност и като цяло синдрома на скъпите парцалки,.
Виждам, че злобата в хората започва да се надига и то само, защото някой си позволява да пусне една снимка, която е ха-ха леко игрива с един определен фетиш.
Естествено е, че съм курва, та тази дума се е превърнала в нарицателно за жените, които знаят какво искат от живота и не ги е срам или страх да го вземат. Да си курва е онзи срамен знак, жигосването на обществото и хората, които са заслепени от дребните си животи и лицемерния морал, хора които нямат смелост да дадат израз на желанията си, а се крият в черупките си и се самозалъгват, че водят стойностен живот.
След години ще искате да го изживеете, защото тялото и съзнанието ви ще плачат за него, но ще сте изпуснали момента и ще съжалявате, че не сте били "курви".
А това колко парички имаш- не ме интересува, явно е важно и за теб да се покажеш, защото видяхме колко елегантно го вметна. Няма нищо, лека полека и при теб желанията ще излязат на повърхността. Сега леко се хвалиш с парите си, а утре- кой знае? Може и да се освободиш от оковите на патриархалния морал, който ти е набит в главата.