- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно място като София
Да бе сигурно, до преди неколко години по всички тв денонощно занимаваха цела България с вашите тъпи проблеми как сте немали вода и т.н.Първоначално написано от zloto
Е, какво като имат и вътрешни, важното е че имат и външни като във всеко друго село.А въпросните квартали, дето всъщност са села, имат външни тоалетни, но и вътрешни имат![]()
![]()
Рангел, едно е да "немаш вода", защото оправят съществуващата канализация, друдо е да нямаш вода, защото просто до теб не стига канал.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Тиха, тиха, ама джамия...Първоначално написано от ^Santra^
![]()
При това с усилватели.
Оти да ги глеам?И още нещо- погледни картата на България и виж разположението на кварталите на провинциалните градчета.
Показва фактите 1 към 1 и отношението на тия които немат никакво намерение да се приближават до София защото немат противогази.Първоначално написано от exploitedteen
Хаха все други са ви виновни, толкова сте смешни и жалки...А на базата на тази информация можем и да си обясним поведението на част от пришълците, които реално са виновни за проблемите на нашия град.![]()
Винаги ми е било чудно защо хората, които не живеят в София, само при споменаването на името и, започват да обиждат![]()
София не е рай, ама... вас какво ви бърка, нали не живеете там![]()
Че в некои квартали немате канализация и лайната които серете във външните кенефи се складират в некакви ями е верно! Но с "оправяне" на канализацията не се оправдавай. Вие имахте страшни режими за вода преди години и това продължаваше с месеци. Пуснат ви водата за 1 час, напълните кофи, лигени, тенджери и после като сопре и вода немаа. Даже и песен имаше, посветена на безводието в Сф, на Сашо Роман:Първоначално написано от leti_cherry
"Айде тате, айде бате, на вода студена!Пийте днеска и във среда - в петък вода нема!"![]()
![]()
![]()
Септични ями им се вика. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не само че не е рай, ами направо си е ад да ти кажа. А това че не живеем там не значи че не можем да коментираме колко е лошо в Сф. Не живеем и във Варна, но това не ни пречи да казваме колко е хубаво там...Първоначално написано от zloto
Просто като видя как софиянците са си сложили некакви розови очила и си мислят че да живееш в Сф е гордост а не срам, как да не се включа в такава тема и да не им кажа фактите в очите?![]()
Че то всеки който не живее в СФ живее на ебаси якото место...Първоначално написано от exploitedteen
Такива бесни селяндури като вас се срещат само при вас... В кой друг град нема канализация и има външни кенефи?Нека му пратим милион бесни селяндури от неговата порода![]()
Вие сте генно увредени от радиацията бе и може да ни отровите чистия въздух и водата, а защо са ви на вас Пирин пее и Пирин фолк при условие че българския ви произход е малко съмнителен и не слушате истинската българска музика?Вода, въздух, чисто... (ама за много кратко), як социален живот- Пирин пее, Пирин фолк, може и турнето на Планета да мине.![]()
Айде, да започваме със залаганията, относно това кой кого ще надприказва?![]()
Хъх темичката на нищо стана...затриха се емоционалните ми писания, изразяващи безконечната ми любов към родна София (
exploitedteen-Лека нощ (:
Каква нива, какви овци, аз да не живея в София за да съм си хем на село, хем у градо едновременно?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Нещо си се объркал/объркала, освен днес кога друг път съм писал за тъпото ти големо село? А ти сигурно всеки ден пишеш колко е прекрасно в Сф но как петричаните разваляли целата идилия...Все пак София е толкова гадно място, че той е длъжен да пише поне по 60 мнения на денонощие, като си играе услужливо да ги цитира изречение по изречение и да им отговаря.
Ми ти си си на село бе.Ей, затова ми харесва живота на село
Такива сектантски извратени думи като "медитация" използват само софийските откачалки с опушени от кремиковци мозъци.Медитация и българска музика![]()
Коя моя дума която съм казал не е българска?нищо, че българският език леко му бяга
mi az vi pitam za tfa 6tot az ne sam do6la ot mainata si a sam ot tuka(sofiq) i li4no az ne moga da se zabutam v nqkfo selo deto ima 1 telefon v centara na seloto 3 koli ma te ne bili koli a bri4ki (vpro4em trqa da vi kaja..mi misla 4e trqa da maxnat trabantite i moskvi4ite) 2 magazina drugo selo na 20 kilometra ot tam sumati kravi i pro4ie prosto NE MOGA imam 4ustvoto 4e 6te izkukam tam ve4e bqx na takova mqsto mi to be6e edin pplo6tat 2 magazina i da ne zabravqme 30 kra4mi ima6e 2 magazina no 30 kra4mimi tam trqa6e da ostanem 5 dni no na 3 -q az kazax 4e tam 6te umra i si tragnaxme a moq fr mi kaza 4e bi se zabutala v nqkfo takoa mqsto(poneje to be6e eno selo koet be6e palno s izbi ) i tai tq mi vika 4e bi ostanala tam za da se natrqska eno xubavo pone za 3 meseca ta tai iskam da vi pitam vie bixte li izdarjali na nqkfo takoa mqsto pove4e ot edna sedmica ???
![]()
^ Тц.
Бяхме за по-малко от два дни в Каварна, дето се води град, и щяхме да се побъркаме. Не мога да отрека, че беше спокойно, хубаво и приятно градчето, природа, ала-бала, ама просто мня.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хахаха все некой друг ви е виновен за проблемите, това е типична софийска черта. София мръсна защото там има много ходещи боклуци (истинските софиянци).Първоначално написано от ВинкелО
![]()
Ама гуспоице, тва което описваш го имате във всеки ваш селски квартал. А за бричките, едва ли има толкова много таксита-лади и полицейски коли-лади и др. съветски автомобили в некой друг град колкото има в СФ...Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
ми аз предпочитам да живея в единственото по свястно место за живеене в България -СОФИЯ! То всичко друго се обезлюди и станаха само села с пенсионери селяни и цигани! Младите хора като мен ако имат акълец и им се живее добре идват в София,ако им се тъпее да си стоят в провинцията и да плетат интриги по цял ден с селските си дружки!!! Разбира се това не се отнася за МОРЕТО!!! Там е по хубаво от СОФИЯ
Ми ти си задръстеняк затова отиваш при останалите задръстеняци в СФ, погледни си само идиотския ник.![]()
Ами първо мразя скапаните строежи, които се появяват по-бързо от всичко и успяват да заличат всичките ми любими места.
Мразя хората с които се пълнят скапаните блокчета, заради тъпото им "тук е супер яко, я гледай какви магазини има" отношение.
Мразя скапаните автомобилчета между които даже пеша не мога да мина на моменти, и заради които виждам звезди веднъж месечно(когато съм извън тая пумия София).
Мразя тъпите кутийки в които се набиваме като глупаци, които сме напълнили със минимални излишни нещица и които наричаме "домове".
Мразя и тъпите селяни, които понякога са по-големи селяни даже и от софиянците. Защото на тях може да им се струва, че вече са в хайлайфа като бачкат за по 300-400 лева, но това не значи, че трябва да подбиват заплатите и да ми налагат и на мен да работя за толкова.
Мразя и Студентски Град и Люлин и всичко свързано с тях. Без нужда от обяснение.
Мразя и препълнените с боклуци кофи и заведения защото и двете ми смърдят еднакво гадно.
Или с други думи София е най-отвратителното от местата, които съм обитавал. Искам къщичка в планината, някакъв начин да не умра от глад и жажда там и пушка с три пъти повече патрони от хората, които ще минат около къщичката ми.
И още малко патрони за моментите ми когато ще ми се иска да направя услуга на човечеството. Като понамаля числеността му.
Или може би малък контролируем армагедон.
Каквото и да е.
Не съм от столицата,но ще Ви кажа с удоволствие,с какви впечатления съм останала,когато ходя там.
София като град на културата е прекрасен.Намира се в подножието на Витоша.Софиянци са близко да планината.Образованието е добро.Има много елитни училища.Хубави магазини,каквито в други градове няма.Общо взето това са му плюсовете.
Започвам с минусите!Когато отивам във София трябва да си взимам противогаз
защото въздухът там е отвратителен.Гадният въздух е следствие на многото фирми,който изхвърлят гадни газове във въздуха и прекалено натовареното движение.София е един забързан град и често стават катастрофи.Често виждам не изхвърлени кошове,които са препълнени с какви ли не отпадаци и кучетата се ровят постоянно НОН СТОП и пренасят зарази.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
пътя към летището...просто всеки път ,в който трябва да мина оттам няма как да не 'изплакна очета' ма тАва сгради ма то тАва красУтЪ...просто незабравимо
а, сега сериозно много завиждам за вашата Борисова градина..адски ме кефи да стоя там..под някое дърво..и да слушам музика,чета...ауу много ме радва
![]()
Първоначално написано от Рангел
a tvoq e umen nali ta za tfa :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
експлойтед, отдавна четох едно твое изказване в нечии подпис - отивам на кино...на СофияТа - не че нещо, ама следващото нещо, което сетих докато четях е отивам на село...та представи си, оказва се, че не било само културно мероприятие - не се заяждам и не плюя София, просто темата е подходяща да го спомена
та, последните 2-3 месеца са провалили представата ми за София...всъщност аз я харесвах, защото я свързвах само с положителни емоции и част от любимите ми хора, които живеят там...
ненавиждам, че винаги в нашата столица е по-студено от останалите части на България, ненавиждам нещото, в което се превръща кожата ми, след 4-5 дни в София, ненавиждам така наречения градски транспорт и непознатите хора в него, които се опитват да говорят с теб,
имам чувството, че това е градът с най-много хора с психични увреждания на глава от населението в България, ненавиждам факта, че след 2 месеца ще ми се наложи да се преместя в София, за да мога да уча това, което искам
естествено не мога да кажа, че има и положителни неща...особено за хора, които идват от град от порядъка на Ловеч...толкова много хора, непознати, които не ти се бъркат...много по-голям шанс за реализация...много повече начини за прекарване на свободното време...и част от най-престижните български университети са там...и така нататък и така нататък...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....