- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно място като София
Първоначално написано от alice sw
ne razbrax na men li govori6???![]()
Няма какво да се лъжем - София е зле.
Да,може да се изтърпи ако за тази цел полагаш специални усилия.
Иначе аз виждам някои промени.Или не съм ги забелязвала преди или наистина е някакво движение.Примерно..направи а на доста места хубави тротоари,мият стъклата на навесите по спирките.Доста детски площадки са ремонтирани,има повече здрави пейки,оправиха и Ариана-та ..
Но принципно си е шибано.Много хора,много коли,много прахоляк,шум,суета.Е да,вярно,имаме си театри,кина и т.н.,но не зная дали едното трябва да е за сметка на другото.
Ловеч е толкова хубаво градче,обожавам го.от порядъка на Ловеч
Най-много ми харесва това,че за около 30 мин. нормален ход можеш да го минеш почти целия.Да не говорим,че го няма тоя бяс на големите градове.Понякога ми иде да припадна от всичко движещо се около мен ..
Ъх.. Ще взема да го махна този подпис, че на всеки по отделно ще трябва да обяснява exploitedteen...
![]()
Гололеми злобари има в тази тема.![]()
Представям си ги как са застанали пред мониторите и пишат - изкривени от злоба, комплекси и кой знае още от какво.
София била гадна, мръна, гнусна.. Ами не идвайте бе...Много голяма част от провинциалистите, които идват също са мръсни и гадни, амаа.. търпиме.. Нали и те били хора. Има и свестни разбира се, но тях няма да ги обсъждаме.. Нали целта е да се мразим.
Аз например не харесвам Копривщица. Този град ме ужасява, ама не го пиша във всяка тема, али? Не го пиша просто, защото не ме бърка. И не се изкривявам от злоба всеки пък щом някой го спомене. Била съм веднъж и повече няма да се върна там, пък да не говорим да се натискам да живея на това място.![]()
София е с цифра плюсове, но има два огромни минуса
- селяните
-селяните комплексари, които за 10 дни започват да говорят "шопски" и са там само за да имат С/СА на номера на "пилнатия" у некой гараж в Кюстендил или Перник голф 3ка или Хонда Сивик. Теа ги мразиме много
По некаква случайност и ирония на съдбата тоя град е станал столица на България така че понекога се налага да го посещаваме и виждаме какво е положението там. Вие софиянците излагате цела България, защото София се води "лицето" на нашата страна (въпреки че прилича повече на задник). И какво общо има злобата тука, просто се казват некои истини вместо да се премълчават, а те не се премълчават защото всеки се дразни от тъпите софиянци и педалския ви комплексарски манталитет, затова и на много места ве бият.Първоначално написано от _showy_
![]()
Как може да говориш за другите като за "провинциалисти" след като сте единствения град с квартали без канализация в 21 век, с външни тоалетни и с крави и кози.Много голяма част от провинциалистите, които идват също са мръсни и гадни, амаа.. търпиме..![]()
Градове като Пловдив имат канализация още от времето на римската империя, а вие все още немате, но пък имате некакво извратено самочувствие на "големи граждани" и наричате всички останали със "селяни".
А кой пише във всека тема против СФ? И ние немаше да пишем толкова против вас ако не си навирахте софиянщината навсекъде.Аз например не харесвам Копривщица. Този град ме ужасява, ама не го пиша във всяка тема, али? Не го пиша просто, защото не ме бърка.
Първоначално написано от Rowdy
Минусите надхвърлят десетократно плюсовете.
ако взема ти обяснявам, темата ще стане километрична бате.. просто го приеми, ако минусите беха повече, немаше да живеят 2 000 000 души в тоя град.Първоначално написано от Рангел
Рангеле, усещам как ти се иска всичко което казваш да беше реалност, но уви...![]()
На мен пък много ми се иска повече хора от други градове да си мислят като Рангел и да СПРАТ, ПО ДЯВОЛИТЕ, да прииждат тук. Много ми дреме, че някой смешен провинциалист живее в заблуда![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Представям си ги как са застанали пред мониторите и пишат - изкривени от злоба, комплекси и кой знае още от какво.
София била гадна, мръна, гнусна.. Ами не идвайте бе...[/quote]
По некаква случайност и ирония на съдбата тоя град е станал столица на България така че понекога се налага да го посещаваме и виждаме какво е положението там. Вие софиянците излагате цела България, защото София се води "лицето" на нашата страна (въпреки че прилича повече на задник). И какво общо има злобата тука, просто се казват некои истини вместо да се премълчават, а те не се премълчават защото всеки се дразни от тъпите софиянци и педалския ви комплексарски манталитет, затова и на много места ве бият.![]()
Как може да говориш за другите като за "провинциалисти" след като сте единствения град с квартали без канализация в 21 век, с външни тоалетни и с крави и кози.![]()
Градове като Пловдив имат канализация още от времето на римската империя, а вие все още немате, но пък имате некакво извратено самочувствие на "големи граждани" и наричате всички останали със "селяни".
А кой пише във всека тема против СФ? И ние немаше да пишем толкова против вас ако не си навирахте софиянщината навсекъде.[/quote]
sofiqnci sas samo4ustvie ok saglasna i na pove4eto tuka e s pokritie xorata tuka za razlika ot selqn4etata ot selo ot mainata si imat xubavo ibrazovanie i ne u4ime v sou(selsko obrazovatelno u4ili6te) imat xubava rabota(ne doqt kravi po 5 pati na den) pove4eto xora imat pari ne zimat po 2 lv nadnica deeba nadutite selqni(sorri za izraza)![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъда сдържан путьо като софиянците ли, това ли ми предлагаш?Първоначално написано от ВинкелО
Изхвърлянето на боклуко през джамо е само една част от проблемите ви. По страшното е че нема кой да ви го събира и нема къде да се съхранява, обработва, рециклира и т.н.Точно заради селяндурите, се напълниха кварталите Люлин, Младост, Дружба и от там идва лощата ни слава че си хвърляме боклука през прозореца, поразходи се малко из центъра да видим дали има такива гледки, поне аз не съм забелязал![]()
В Селото Суходол (за вас квартал) не ви искат боклуците май.
Какво има да се обяснява, плюсовете и минусите могат да се изброят накратко и готово. То и в град Мексико не е много приятно за живеене ама има 20 000 000 индианци.Първоначално написано от Rowdy
![]()
Кое от моите изказвания е лъжа, дай пример?Първоначално написано от _showy_
Ние живеем в заблуда и сме провинциалисти, а вие живеете в рая и царството на приказките... с външни кенефи...Първоначално написано от Boot
![]()
Да, много ви е хубаво ибразованието, ти си потвърждение за това. Ама поне да ве учеха да пишете с български букви а не на шльокавица.Първоначално написано от lenito_sf
![]()
А вашите крави сигурно сами се доят нали?![]()
моя кенеф е вътрешен, слабо ме интересуват останалите, докато все още не джапам в лайна.Първоначално написано от Рангел
А ти нещо друго освен тия външни кенефи имаш ли да кажеш?? Защото мутробарока не е тенденция само в София![]()
Айде пак оправдания, сега пък тенденциите и модите били виновни.
Имате ли поне един нормален квартал, който да не е село, да не е безкраен панелен комплекс и да не е пропит от отровни газове каквито има в централните части?![]()
ААА,някой е чувал за селото ми! Откъде?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Поредните празни приказки плод на извратеното ти съзнание. Аз като ви говоря казвам реални неща, а вие срещу моите думи излизате с некакви ваши си шизофренични отклонения и типично софийско избиване на комплекси.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
"Айде тате, айде бате, на вода студена, пийте днеска и във среда - петък вода нема..."![]()
Къса памет имате май а.![]()
До преди 2-3 г. имахте режими на вода, не го сравнявай с втората световна. Ти си жалка комплексарска отрепка бе, казаха ти се некои факти за лайняната ти София и веднага изпадна в истерично състояние, започна да халюцинираш за некакви мегдани, канчета и т.н. Болен мозък като повечето софиянци!![]()
Айде сега бегом марш към маршрутката и си се прибирай на село (за теб квартал) да си помпате самочувствието с останалите съселяни в какъв прекрасен град живеете и как 2 000 000 000 провинциалисти са го окупирали.![]()
![]()
![]()
еее айде сега не си измисляй поне. Преди 2-3 години не е имало режим на водатаЗа последно е било бая отдавна
2-3-5-6 все тая. Има една поговорка - където не е текло, пак нема да тече.![]()
тия които парадират и живеят, крепейки се на тва, че живеят в софия да лапат сиренясали курове. нямам нищо против другите, имам си приятели от софия и ми е кеф като ходя НА СОФИЯТА () за по няколко дни. не съм като повечето комплексирани селяни, които само повтарят "много е пренаселено", "ебати мръсния град" и т.н. тва пък за режима на водата е смешно.
А гроздето кисело...
Аман от тия теми за София. Каква била, пък какви били софиянци, пък какви селяни идват.
Ако ще критикувате - предлагайте и решения. Иначе си е живо мрънкане.
Grumpy old madman