.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 147
    Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    експлойтед, отдавна четох едно твое изказване в нечии подпис - отивам на кино...на СофияТа - не че нещо, ама следващото нещо, което сетих докато четях е отивам на село...та представи си, оказва се, че не било само културно мероприятие - не се заяждам и не плюя София, просто темата е подходяща да го спомена

та, последните 2-3 месеца са провалили представата ми за София...всъщност аз я харесвах, защото я свързвах само с положителни емоции и част от любимите ми хора, които живеят там...

ненавиждам, че винаги в нашата столица е по-студено от останалите части на България, ненавиждам нещото, в което се превръща кожата ми, след 4-5 дни в София, ненавиждам така наречения градски транспорт и непознатите хора в него, които се опитват да говорят с теб,
    имам чувството, че това е градът с най-много хора с психични увреждания на глава от населението в България, ненавиждам факта, че след 2 месеца ще ми се наложи да се преместя в София, за да мога да уча това, което искам

естествено не мога да кажа, че има и положителни неща...особено за хора, които идват от град от порядъка на Ловеч...толкова много хора, непознати, които не ти се бъркат...много по-голям шанс за реализация...много повече начини за прекарване на свободното време...и част от най-престижните български университети са там...и така нататък и така нататък...

ne razbrax na men li govori6???

Супер фен Аватара на _donna_
    Няма какво да се лъжем - София е зле.
    Да,може да се изтърпи ако за тази цел полагаш специални усилия.
    Иначе аз виждам някои промени.Или не съм ги забелязвала преди или наистина е някакво движение.Примерно..направи а на доста места хубави тротоари,мият стъклата на навесите по спирките.Доста детски площадки са ремонтирани,има повече здрави пейки,оправиха и Ариана-та ..

Но принципно си е шибано.Много хора,много коли,много прахоляк,шум,суета.Е да,вярно,имаме си театри,кина и т.н.,но не зная дали едното трябва да е за сметка на другото.

от порядъка на Ловеч
    Ловеч е толкова хубаво градче,обожавам го.
    Най-много ми харесва това,че за около 30 мин. нормален ход можеш да го минеш почти целия.Да не говорим,че го няма тоя бяс на големите градове.Понякога ми иде да припадна от всичко движещо се около мен ..

Град
    София
    Ъх.. Ще взема да го махна този подпис, че на всеки по отделно ще трябва да обяснява exploitedteen...

Гололеми злобари има в тази тема.
    Представям си ги как са застанали пред мониторите и пишат - изкривени от злоба, комплекси и кой знае още от какво.
    София била гадна, мръна, гнусна.. Ами не идвайте бе... Много голяма част от провинциалистите, които идват също са мръсни и гадни, амаа.. търпиме.. Нали и те били хора. Има и свестни разбира се, но тях няма да ги обсъждаме.. Нали целта е да се мразим.
    Аз например не харесвам Копривщица. Този град ме ужасява, ама не го пиша във всяка тема, али? Не го пиша просто, защото не ме бърка. И не се изкривявам от злоба всеки пък щом някой го спомене. Била съм веднъж и повече няма да се върна там, пък да не говорим да се натискам да живея на това място.

София е с цифра плюсове, но има два огромни минуса

- селяните
    -селяните комплексари, които за 10 дни започват да говорят "шопски" и са там само за да имат С/СА на номера на "пилнатия" у некой гараж в Кюстендил или Перник голф 3ка или Хонда Сивик. Теа ги мразиме много

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Гололеми злобари има в тази тема.
    Представям си ги как са застанали пред мониторите и пишат - изкривени от злоба, комплекси и кой знае още от какво.
    София била гадна, мръна, гнусна.. Ами не идвайте бе...
    По некаква случайност и ирония на съдбата тоя град е станал столица на България така че понекога се налага да го посещаваме и виждаме какво е положението там. Вие софиянците излагате цела България, защото София се води "лицето" на нашата страна (въпреки че прилича повече на задник). И какво общо има злобата тука, просто се казват некои истини вместо да се премълчават, а те не се премълчават защото всеки се дразни от тъпите софиянци и педалския ви комплексарски манталитет, затова и на много места ве бият.

Много голяма част от провинциалистите, които идват също са мръсни и гадни, амаа.. търпиме..
    Как може да говориш за другите като за "провинциалисти" след като сте единствения град с квартали без канализация в 21 век, с външни тоалетни и с крави и кози.
    Градове като Пловдив имат канализация още от времето на римската империя, а вие все още немате, но пък имате некакво извратено самочувствие на "големи граждани" и наричате всички останали със "селяни".

Аз например не харесвам Копривщица. Този град ме ужасява, ама не го пиша във всяка тема, али? Не го пиша просто, защото не ме бърка.
    А кой пише във всека тема против СФ? И ние немаше да пишем толкова против вас ако не си навирахте софиянщината навсекъде.

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    София е с цифра плюсове

Минусите надхвърлят десетократно плюсовете.

Цитирай Първоначално написано от Рангел
    София е с цифра плюсове

ако взема ти обяснявам, темата ще стане километрична бате.. просто го приеми, ако минусите беха повече, немаше да живеят 2 000 000 души в тоя град.

Град
    София
    Рангеле, усещам как ти се иска всичко което казваш да беше реалност, но уви...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    На мен пък много ми се иска повече хора от други градове да си мислят като Рангел и да СПРАТ, ПО ДЯВОЛИТЕ, да прииждат тук. Много ми дреме, че някой смешен провинциалист живее в заблуда

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    София била гадна, мръна, гнусна.. Ами не идвайте бе...[/quote]
    По некаква случайност и ирония на съдбата тоя град е станал столица на България така че понекога се налага да го посещаваме и виждаме какво е положението там. Вие софиянците излагате цела България, защото София се води "лицето" на нашата страна (въпреки че прилича повече на задник). И какво общо има злобата тука, просто се казват некои истини вместо да се премълчават, а те не се премълчават защото всеки се дразни от тъпите софиянци и педалския ви комплексарски манталитет, затова и на много места ве бият.

Как може да говориш за другите като за "провинциалисти" след като сте единствения град с квартали без канализация в 21 век, с външни тоалетни и с крави и кози.
    Градове като Пловдив имат канализация още от времето на римската империя, а вие все още немате, но пък имате некакво извратено самочувствие на "големи граждани" и наричате всички останали със "селяни".

А кой пише във всека тема против СФ? И ние немаше да пишем толкова против вас ако не си навирахте софиянщината навсекъде.[/quote]

sofiqnci sas samo4ustvie ok saglasna i na pove4eto tuka e s pokritie xorata tuka za razlika ot selqn4etata ot selo ot mainata si imat xubavo ibrazovanie i ne u4ime v sou(selsko obrazovatelno u4ili6te) imat xubava rabota(ne doqt kravi po 5 pati na den) pove4eto xora imat pari ne zimat po 2 lv nadnica deeba nadutite selqni(sorri za izraza)

Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    Геле опак си , нема да прокопсаш.Ако искаш да стане нещо от тебе бъди малко по-сдържан.
    Да бъда сдържан путьо като софиянците ли, това ли ми предлагаш?

Точно заради селяндурите, се напълниха кварталите Люлин, Младост, Дружба и от там идва лощата ни слава че си хвърляме боклука през прозореца, поразходи се малко из центъра да видим дали има такива гледки, поне аз не съм забелязал
    Изхвърлянето на боклуко през джамо е само една част от проблемите ви. По страшното е че нема кой да ви го събира и нема къде да се съхранява, обработва, рециклира и т.н.
    В Селото Суходол (за вас квартал) не ви искат боклуците май.

София е с цифра плюсове

ако взема ти обяснявам, темата ще стане километрична бате.. просто го приеми, ако минусите беха повече, немаше да живеят 2 000 000 души в тоя град.
    Какво има да се обяснява, плюсовете и минусите могат да се изброят накратко и готово. То и в град Мексико не е много приятно за живеене ама има 20 000 000 индианци.

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Рангеле, усещам как ти се иска всичко което казваш да беше реалност, но уви...
    Кое от моите изказвания е лъжа, дай пример?

Цитирай Първоначално написано от Boot
    На мен пък много ми се иска повече хора от други градове да си мислят като Рангел и да СПРАТ, ПО ДЯВОЛИТЕ, да прииждат тук. Много ми дреме, че някой смешен провинциалист живее в заблуда
    Ние живеем в заблуда и сме провинциалисти, а вие живеете в рая и царството на приказките... с външни кенефи...

Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    sofiqnci sas samo4ustvie ok saglasna i na pove4eto tuka e s pokritie xorata tuka za razlika ot selqn4etata ot selo ot mainata si imat xubavo ibrazovanie i ne u4ime v sou(selsko obrazovatelno u4ili6te) imat xubava rabota(ne doqt kravi po 5 pati na den) pove4eto xora imat pari ne zimat po 2 lv nadnica deeba nadutite selqni(sorri za izraza)
    Да, много ви е хубаво ибразованието, ти си потвърждение за това. Ама поне да ве учеха да пишете с български букви а не на шльокавица.
    А вашите крави сигурно сами се доят нали?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Ние живеем в заблуда и сме провинциалисти, а вие живеете в рая и царството на приказките... с външни кенефи...
    моя кенеф е вътрешен, слабо ме интересуват останалите, докато все още не джапам в лайна.
    А ти нещо друго освен тия външни кенефи имаш ли да кажеш?? Защото мутробарока не е тенденция само в София

Айде пак оправдания, сега пък тенденциите и модите били виновни.
    Имате ли поне един нормален квартал, който да не е село, да не е безкраен панелен комплекс и да не е пропит от отровни газове каквито има в централните части?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Отивам В София - Отивам В Мърчаево
    отивам НА София - Отивам НА Мърчаево - грешно
    ААА,някой е чувал за селото ми! Откъде?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Рангеле, Рангелеееееееее, дете македонско, да не са ти направили вътрешен кенеф и сега да се хвалиш?

Честито и продължавай в същия дух- вътрешна тоалетна, интернет и компютър имаш (и форумите си налазил даже), скоро може да се наречеш пълноценен индивид- само ако се научиш да пишеш и изразяваш грамотно, позабравиш диалекта и ти прекарат и топла течаща вода, че това къпане с канчета не ти се отразява добре на имиджа сред девойките и психикатата (това е пряко следствие от трудоемката процедура по къпане и последващата го неприязън на свидните моми към излъчването ти на горд провинциалист).

Ние сме с теб!
    Поредните празни приказки плод на извратеното ти съзнание. Аз като ви говоря казвам реални неща, а вие срещу моите думи излизате с некакви ваши си шизофренични отклонения и типично софийско избиване на комплекси.

"Айде тате, айде бате, на вода студена, пийте днеска и във среда - петък вода нема..."

Къса памет имате май а.

До преди 2-3 г. имахте режими на вода, не го сравнявай с втората световна. Ти си жалка комплексарска отрепка бе, казаха ти се некои факти за лайняната ти София и веднага изпадна в истерично състояние, започна да халюцинираш за некакви мегдани, канчета и т.н. Болен мозък като повечето софиянци!

Айде сега бегом марш към маршрутката и си се прибирай на село (за теб квартал) да си помпате самочувствието с останалите съселяни в какъв прекрасен град живеете и как 2 000 000 000 провинциалисти са го окупирали.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    еее айде сега не си измисляй поне. Преди 2-3 години не е имало режим на водата За последно е било бая отдавна

2-3-5-6 все тая. Има една поговорка - където не е текло, пак нема да тече.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    тия които парадират и живеят, крепейки се на тва, че живеят в софия да лапат сиренясали курове. нямам нищо против другите, имам си приятели от софия и ми е кеф като ходя НА СОФИЯТА ( ) за по няколко дни. не съм като повечето комплексирани селяни, които само повтарят "много е пренаселено", "ебати мръсния град" и т.н. тва пък за режима на водата е смешно.

Мега фен
    Град
    София
    А гроздето кисело...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аман от тия теми за София. Каква била, пък какви били софиянци, пък какви селяни идват.

Ако ще критикувате - предлагайте и решения. Иначе си е живо мрънкане.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си