- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно място като София
Бааа София най-голЕмото село...![]()
Аз съм от София...Пф хич не ми харесва като град!Искам да живея в Русе,Трявна...или Пловдив![]()
Да се присъедини официално към Перник.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Riot Мензисо![]()
Росица Кирилова?Първоначално написано от Riot
![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто ми харесва как изглеждат градовете...Не се заяждай излишно. И кво му е блаженството,че нещо не разбрах???...Да,аз просто живея в София!Ня'къв проблем ли имаш?!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Mnogo to4no kazano!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Tova samo edin 4ovek, koito e roden i izrasnal v centura na stolicata moje da go razbere. 4uvstvoto da si stoli4anin e nepovtorimo. Da hodi6 na gosti na baba, v centura na stolicata... Ne, malko hora 6te razberat, nali Ataka.![]()
Sujalqvam za latinicata.![]()
Пфф, човек ще каже, че живеете в Париж, ебати... смешно е.Първоначално написано от _showy_
Блажените Столичани да не се засягат, моля.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Zavisi koi kak go use6ta.Първоначално написано от пор
![]()
Вечер пред Народния в някое от кафетата+ джаз музика=![]()
нз кой но някой го каза добре въпреки всичките си недостатъци софиянци си обичаме софия :P др е въпроса за така наречените "селяни" наистина и аз немога да повярвам откъде дойдоха в 7ми клас можех да си взема автобуса в 7 и 7.20 да съм пред даскало (живеех в дружба и един "хинт" да ви дам точно в дружба 2 няма цигани щото там живеят се бивши военни я дойде некой мангал я са го застреляли) 1 година по късно - ужас! същия тоя маршрут излизаше 3 дена път с камили - час минимум , на плиска неможеш се разминеш от некфи лади и жигули от кърджали , смолян и разни ей такива (нищо протиф градовете!) и немога да ги разбера защо всички имат по 3-4 коли нестига че правят допълнителн трафик а и допълнително замърсяват!) все пак немога да си представя друг дом освен сф някак си съм свикнал с трафика, миризмите и вечните крясъци и бибиткания от нервни шофьори
![]()
п.п са живея баш до ндк и картинката не е много по различна само дето досадните чалгари са заменени от скучни пенсионери
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Ке ми пръснеш оная работа аре да не казвам от какво...Първоначално написано от ВинкелО
Много ти се иска да си от югозападо но истината е че си просто един задръстен софиянец. Ти ако си от македонския край значи си СРАМ за нашия край щом си се опутил и пософиянчил.
w00t, що съм пропускал тая тема бе, тя се оказа ебаси интересната :Д Рангел блъска яко и скоро може да стигне Свастика по фен база, подозирам :РРР
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А аз скоро може да ти препоръчам да идеш на майка си в ******* и да стигнеш по-бързо от колкото предполагаш.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Рангеле, а ти от кое китно кътче на нашата родина си?
От Каспичан, защо?Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Та от къде си?Първоначално написано от Рангел
От Каспичан ма.Първоначално написано от ^Santra^
"ма" ще викаш на майка ти.Първоначално написано от Рангел
Мога да викам ма и на майка ти и на тебе, разбра ли ма овцо?Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Ами не, същност такава селяния същност ми е чужда и честно казано, не мога да разбера. Но за теб сигурно е разбираемо.Първоначално написано от Рангел
Нещо започна да пелтечиш същност, същност...
На вас ви е много чужда селянията ама си гледате крави у "градо" и си имате външни кенефи, каквито в нормалните села нема от 50 г.![]()
![]()