- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно място като София
Първоначално написано от Рангел
продължавай
![]()
Направих си мускули на корема
докато ви чета темата![]()
Рангел е каляван в най-изтощителните сесиики от бътсекззз![]()
Иначе ме кефи. Някактъв уан мен арми е![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А ти не ме кефиш, некакъв путьо-задръстеняк използващ английски думи докато говори на български. Пълен дебил.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Така е, ма те сакам повече от 'сите живи други!Първоначално написано от Рангел
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хахахаха малката лигава софийска путка се опитва да пише на македонски диалект ама си личи че е раснала в софийска панелка иначе щеше да знае как се говори по македонския край. Тя може би е чела само фиромски форуми и вече се мисли за македонец, идиот.Първоначално написано от ВинкелО
п.с. Да го тура на софийската ти майка в устата.![]()
Аре, путко, направи се че не си педерас и си еби майката.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз не съм казвал нищо, но ти сам каза че си изнежена путка.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Рангеле ,
плод на чия развинтена фантазия си???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз съм във нощните фантазии на майка ти.Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Temata suvsem izprostq, ta stana 4ak vulgarna...![]()
Na nqkoi individi tuk selqniqta im idva v pove4e.Gnusno.....
I vse pak mislq, 4e takava omraza kum daden grad ne e normalna, ta dori i naistina da ti e nepriqten....![]()
Да, на софийските индивиди.Първоначално написано от _showy_
Къде виждаш "такава омраза". Ако кажа на некой негър че е черен това омраза ли е или факт?I vse pak mislq, 4e takava omraza kum daden grad ne e normalna, ta dori i naistina da ti e nepriqten....![]()
![]()
Просто ми е кеф да гледам как задръстените софиянци изпадат в истерия от фактите и това ме кара да се ебавам с тех още повече и да ги гледам как се гърчат.![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си мислех, че поне от бъзици разбира и като го карах да каже пак за София ще се усети, ама уви...аз напускам темата.Първоначално написано от exploitedteen
Ами лекувай се...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Az do sega ne vidqh nito edin sofianec da se napi4a, puk o6te pove4e da izpada v isteriq.Първоначално написано от Рангел
![]()
4e6em si ezicite i ti se smee6 na tova kolko si neusvedomen i ozloben..![]()
Haide s neturpenie o4akvam otgovora ti, koito sum ubedena nqma da e podnesen po vuzpitan i kulturen na4in.![]()
Тъпа овцо, а аз казах ли "пак за София" след като ти ме пита или го използвах в моя полза, това беше контраудар на твоите "бъзици" но явно си толкова куха че сметаш "бъзиците" си за успешни.Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Ти каквото и да кажеш никога нема да ме затапиш тъй като си проста софиянка.![]()
Хахаха типично за една софийска форумна мижитурка, да се хваща за запетайки и да говори за психични отклонения когато нема какво да каже. 100% ДЕБИЛ!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Идиот, как да видиш като си мозъчен инвалид, истерията е масова за софиянците, чак я пренасят по другите теми...Първоначално написано от _showy_
Чешете си само путките, точно обратното е - вие сте в истерия чак пелтечат некои, а на мене ми е забавно как се гърчите и пълзите, затова и продължавам да се ебавам със селяни като вас.4e6em si ezicite i ti se smee6 na tova kolko si neusvedomen i ozloben..![]()
Ама ти женско ли си била ма, нищо, др. път ке ти пиша в женски род за да не се засегнеш.Haide s neturpenie o4akvam otgovora ti, koito sum ubedena nqma da e podnesen po vuzpitan i kulturen na4in.![]()
![]()
![]()
Хахахахахха чак са ти видех подписо, това за пореден път потвърждава думите ми че само София ви е в главата и изпадате в истерия когато некой ви каже истината за нея...![]()
![]()
![]()
![]()
Рангел и Винкел0 са с последно предупреждение за бан.
Темата до тук.