.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147

Град
    на плажа =)
    Абе кво се карате ?!? София е село и толкоз !

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Рангел
    Нещо започна да пелтечиш същност, същност...
    На вас ви е много чужда селянията ама си гледате крави у "градо" и си имате външни кенефи, каквито в нормалните села нема от 50 г.
    продължавай

Направих си мускули на корема
    докато ви чета темата

Рангел е каляван в най-изтощителните сесиики от бътсекззз
    Иначе ме кефи. Някактъв уан мен арми е
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    А ти не ме кефиш, некакъв путьо-задръстеняк използващ английски думи докато говори на български. Пълен дебил.

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    А ти не ме кефиш, некакъв путьо-задръстеняк използващ английски думи докато говори на български. Пълен дебил.
    Така е, ма те сакам повече от 'сите живи други!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    вече и с kkrissityy

Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    А бе гоманр, макя ти пичка е заспала, че я гньетим цел ден и па че сака, яс колко анасонова рикия сум изпил не можеш да ми смогнеш, оти се педер!!А'е ми пуши куро с'а!!
    Хахахаха малката лигава софийска путка се опитва да пише на македонски диалект ама си личи че е раснала в софийска панелка иначе щеше да знае как се говори по македонския край. Тя може би е чела само фиромски форуми и вече се мисли за македонец, идиот.

п.с. Да го тура на софийската ти майка в устата.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    уонаби сърби с турски манталитет сте всичките...

Аре, Пирин пее, направи се, че някой от хомобандата ви те вика и изчезвай...
    Аре, путко, направи се че не си педерас и си еби майката.

ти сам каза, че си маке бе...
    то това е синоним за малоумен педераст с цигански произход, т.е. маке... т.е. ТИ!

Аре, маке...
    Аз не съм казвал нищо, но ти сам каза че си изнежена путка.

Град
    Blondeland
    Рангеле ,
    плод на чия развинтена фантазия си???
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Рангеле ,
    плод на чия развинтена фантазия си???
    Аз съм във нощните фантазии на майка ти.

Град
    София
    Temata suvsem izprostq, ta stana 4ak vulgarna...
    Na nqkoi individi tuk selqniqta im idva v pove4e. Gnusno.....
    I vse pak mislq, 4e takava omraza kum daden grad ne e normalna, ta dori i naistina da ti e nepriqten....

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Temata suvsem izprostq, ta stana 4ak vulgarna...
    Na nqkoi individi tuk selqniqta im idva v pove4e.
    Да, на софийските индивиди.

I vse pak mislq, 4e takava omraza kum daden grad ne e normalna, ta dori i naistina da ti e nepriqten....
    Къде виждаш "такава омраза". Ако кажа на некой негър че е черен това омраза ли е или факт?
    Просто ми е кеф да гледам как задръстените софиянци изпадат в истерия от фактите и това ме кара да се ебавам с тех още повече и да ги гледам как се гърчат.

Мега фен
    Град
    София
    психо-патологичен случай...
    Аз си мислех, че поне от бъзици разбира и като го карах да каже пак за София ще се усети, ама уви...аз напускам темата.

психо-патологичен случай...
    Ами лекувай се...

Град
    София
    Просто ми е кеф да гледам как задръстените софиянци изпадат в истерия от фактите и това ме кара да се ебавам с тех още повече и да ги гледам как се гърчат.
    Az do sega ne vidqh nito edin sofianec da se napi4a, puk o6te pove4e da izpada v isteriq.
    4e6em si ezicite i ti se smee6 na tova kolko si neusvedomen i ozloben..
    Haide s neturpenie o4akvam otgovora ti, koito sum ubedena nqma da e podnesen po vuzpitan i kulturen na4in.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз си мислех, че поне от бъзици разбира и като го карах да каже пак за София ще се усети, ама уви...аз напускам темата.
    Тъпа овцо, а аз казах ли "пак за София" след като ти ме пита или го използвах в моя полза, това беше контраудар на твоите "бъзици" но явно си толкова куха че сметаш "бъзиците" си за успешни.
    Ти каквото и да кажеш никога нема да ме затапиш тъй като си проста софиянка.

за 102 мнение един път не е сложил запетайка- УРА за неграмотниО гражданин, който е по-тъп от гъдулка.
    Хахаха типично за една софийска форумна мижитурка, да се хваща за запетайки и да говори за психични отклонения когато нема какво да каже. 100% ДЕБИЛ!

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Az do sega ne vidqh nito edin sofianec da se napi4a, puk o6te pove4e da izpada v isteriq.
    Идиот, как да видиш като си мозъчен инвалид, истерията е масова за софиянците, чак я пренасят по другите теми...

4e6em si ezicite i ti se smee6 na tova kolko si neusvedomen i ozloben..
    Чешете си само путките, точно обратното е - вие сте в истерия чак пелтечат некои, а на мене ми е забавно как се гърчите и пълзите, затова и продължавам да се ебавам със селяни като вас.

Haide s neturpenie o4akvam otgovora ti, koito sum ubedena nqma da e podnesen po vuzpitan i kulturen na4in.
    Ама ти женско ли си била ма, нищо, др. път ке ти пиша в женски род за да не се засегнеш.

Хахахахахха чак са ти видех подписо, това за пореден път потвърждава думите ми че само София ви е в главата и изпадате в истерия когато некой ви каже истината за нея...

Мега фен Аватара на machoka
    Рангел и Винкел0 са с последно предупреждение за бан.

Темата до тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си