- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едно място като София
За съжаление си много прав.Първоначално написано от exploitedteen
А Рангел да си стои в провинцията и да си плюе колкото иска.
За 18 години в квартала, в която живея( Разсадника) са спирали водата точно 2 пъти- заменят старите тръби с нови.
Така е- панелки има, ама те са построени, за да задоволяват нуждата на твоите съграждани/съселяни, който след ликвидацията на селското стопанство и ТКЗС-тата се преселиха в София, за да си осигурят що годе нормален живот.
Това, че София заема такава важна част от твоето съществуване говори само едно- за него всички се сещаме. Ти сигурно с твоите авери като излезете във фешън къфето/на полето плюете София.
А за джамиите: аз лично повече от 1 в София не знам. Знам само, че при откриването на католическата катедрала през 2004 година един ватикански кардинал сравнява София с Йерусалим, защото в непосредствена близост се намират катедрала, православен храм, джамия и протестантска църква.(Не знам защо ти обяснявам това- никога няма да оцениш това- освен ако не е в твоята прониция де).
Единственото, което не ми харесва в София са многото коли. Но тези коли се карат все от някого и определено това не са само софиянците