Първоначално написано от
alice sw
експлойтед, отдавна четох едно твое изказване в нечии подпис - отивам на кино...на СофияТа - не че нещо, ама следващото нещо, което сетих докато четях е отивам на село...та представи си, оказва се, че не било само културно мероприятие - не се заяждам и не плюя София, просто темата е подходяща да го спомена
та, последните 2-3 месеца са провалили представата ми за София...всъщност аз я харесвах, защото я свързвах само с положителни емоции и част от любимите ми хора, които живеят там...
ненавиждам, че винаги в нашата столица е по-студено от останалите части на България, ненавиждам нещото, в което се превръща кожата ми, след 4-5 дни в София, ненавиждам така наречения градски транспорт и непознатите хора в него, които се опитват да говорят с теб,
имам чувството, че това е градът с най-много хора с психични увреждания на глава от населението в България, ненавиждам факта, че след 2 месеца ще ми се наложи да се преместя в София, за да мога да уча това, което искам
естествено не мога да кажа, че има и положителни неща...особено за хора, които идват от град от порядъка на Ловеч...толкова много хора, непознати, които не ти се бъркат...много по-голям шанс за реализация...много повече начини за прекарване на свободното време...и част от най-престижните български университети са там...и така нататък и така нататък...