.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

искам само секс

Здравейте,
    май имам проблем.
    Откакто приключи единствената сериозна връзка,която съм имала се отдадох на креватни изпълнения , всяка вечер с различен.Пробвала съм потчи всичко,което можете да се сетите.Но така поне не мисля за него и не се самосъжалявам,а се забавлявам,но малко ме е страх 4е пове4е никога няма да съм способна да изпитам същите чуства към друг...а ще продължа със завоеванията си за една вечер
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Град
    с0фия
    ще испиташ просто са ти е момента да се забавляваш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    в куза :)
    ти знаеш ли на тва как му викат

как му викат
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

Град
    ..бита сметана

Мега фен Аватара на machoka
    Поне снимки да беше сложила )

не бих си сложила защото наистина ще стане бита сметана
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

vseki si ima svoite trudni, momenti i vseki gi prejivqva razli4no, samo vnimavai 6tom si s razli4en vsqka no6t polzvai prezervativi na 100% i pomisli dali ako nqkoi den izpita6 takiva 4uvstva (liubov, ili tam za kakvoto govori6) dali 6te moje6 da spre6 sus zabavleniqta i po-vajnoto dali 4veka do teb 6te moje da povqrva 4e si sprqla!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lolinka
    не бих си сложила защото наистина ще стане бита сметана
    недей ше си изцапаме мониторите

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    vseki si ima svoite trudni, momenti i vseki gi prejivqva razli4no, samo vnimavai 6tom si s razli4en vsqka no6t polzvai prezervativi na 100% i pomisli dali ako nqkoi den izpita6 takiva 4uvstva (liubov, ili tam za kakvoto govori6) dali 6te moje6 da spre6 sus zabavleniqta i po-vajnoto dali 4veka do teb 6te moje da povqrva 4e si sprqla!
    не точно всяка нощт,а по-скоро всеки път.
    през различен интервал от време
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    не точно всяка нощт,а по-скоро всеки път.
    през различен интервал от време
    ne be6e tova osnovnoto poslanie, no vse pak nadqvam se da me izvini6 za gre6kata!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Град
    авторката, ти всъщност на колко си години ?

по-скоро е моя грешка.
    някой попадал ли е в подобна ситуация
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

ще стана на 19 октомври
    спокойно не съм на 12
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

Мега фен Аватара на machoka
    С това което каза, няма накъде по-да отидеш, та поне пусни една снимка да те видим ))

по-скоро е моя грешка.
    някой попадал ли е в подобна ситуация
    az mai s tova trqbva6e da zapo4na, az sum bila v takava situaciq i mi trqbvaha 3 godini za da se spra, a kruvta mi o6te ne e izstinala, pone sega uspqvam do nqkude da se kontroliram!I vse pak priqtelq mi s koito sme zaedno ot odavna vse o6te ne mi vqrva i za6to da mi vqrva kato i az ne si vqrvam!
    Mn e gadno

Мисля че още не съм стигнала до етапа ,в който да не мога да се контролирам.Не съм нимфоманка и си мисля че ако поискам веднага мога да спра,но не ми се е приискало.Или поне не съм срещнала човека,заради който да ми се преиска.А ти как спря?заради приятеля ти..
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

Мисля че още не съм стигнала до етапа ,в който да не мога да се контролирам.Не съм нимфоманка и си мисля че ако поискам веднага мога да спра,но не ми се е приискало.Или поне не съм срещнала човека,заради който да ми се преиска.А ти как спря?заради приятеля ти..
    Ne govorq za nimfomaniq za6toto dori ne me e interesuval tolkova seksa, pove4e se vulnuvah ot trupkata na purvata celuvka, purvite dokosvaniq ala bala, zabavlqvah se, daje ne sum spala s pove4eto, no tozi na4in na jivot e kato ne6tata koito moje6 da spre6 vednaga 6tom poiska6 a taka i ne idva momenta v koito da iska6!Ne znam kak sprqh, v interes na istinata v na4aloto toi si be6e prosto poredniq nepoznat koito 6te poburkam i zareja da me gleda s jaden pogled na gladno ku4ence (ama4e sum ku4ka), no prosto toi be6e razli4en!Vliubih se!No o6te mi e mn trudno da se spra kogato mi se doigrae, ot druga strana kato 4eli sega i suvestta ne mi pozvolqva da se podigravam s horata taka (a az misleh 4e sum operirana ot suvest)!
    Za tova ti kazvam da vnimava6!

Съветвам те да си намериш друго занимание-хоби и да зарежеш курвалъка . Пожелавам ти успех.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Да не си прекалила със "Сексът и градът"?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Стига де, не обиждайте момичето След раздяла може да се допусне такова нещо, но в други обстелятелства - 1+
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си