- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Басейни В и ОКОЛО София
Здравейте на всички!
Имам един въпрос: Къде в София или в околността има хубави открити басейни /с плаж, разбира се/? Всяка година правят нови ии...![]()
Четох лоши отзиви за плажа във с. Рударци, не знам дали всичко е точно така въпреки че и на мен ми се случваха някои лоши неща /от рода на порязване от плочка/....отделно да не говорим, че по тревата има всякакви гадинки като мравки, оси...общо казано не е обезпаразитено и косят рядко...
Някой нещо да каже за плажа в кв. Левски Г, последна спирка на 120 е, доколкото разбрах..? Ако може и цени и т.н.
Чакам предложения!
Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Варадеро /този в Левски/ до колкото знам е добър, веднъж съм ходил - отдавна, беше сносно.. имаше воден бар.
Под плаж какво разбираш - пясък?!
Първоначално написано от machoka
Оф, какъв пясък.....тц, тц...
не знам какво разбираш под плаж - плаж = пясък + вода?!
Наще този уикенд отидоха на откриването на някакъв басейн в село Белчим/на около 13 километра от Самоков/, с минерална вода е и ми разправят, че голям купон ставало(:
Иначе за Софийските басейни-Леда, Диана Бад...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да, верно... какво имаш предвид под 'плаж'?
Басейн със пясък около него аз лично не знам да има..
Ако пък имаш предвид шезлонги, места за печене.. на почти всички софийски басейни ги има.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Естествено, че имам в предвид *плаж* с шезлонги, чадъри и тем подобни, защо го приемате в буквалния смисъл. Доста хора използват тази дума, имайки в предвид това. Нищо де, както и да е.![]()
Щом е така.. басейна Дианабад. Стига се с 88/94/102/маршрутка 32 в посока, обратна на центъра. Слизаш на спирката след гара Пионер.
Друга алтернатива - Леда. Намира се около зоопарка, никога не съм ходила там и не мога да кажа как е.
При баня Мадара (сега се води НСА "Васил Левски) също има басейн.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
В Панчарево има два - "Коралите" и един друг, който е между Панчарево и Горубляне.
http://tonus.tialoto.bg/article.php?id=2277 vij tovaina4e az hodq na Korali ( v pan4arevo e ) i mi haresva gore dolo
ne e lo6 baseina
![]()
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
Корали(в Панчарево) е хубав.. на ЦСКА-то една приятелка каза че също е добър,Диана Бад,Леда е малко мъничък ама ми хареса много там .. Казвали са ми и за някакъв на Хиподрума,не съм ходила на него,но много го хвалят![]()
Еее глупости... басейна в Рударци е един от най-добритемного е хубав и медицинския кабинет си работеше като аз ходих
не че ми е трябвал де ....
![]()
![]()
Love Is All Around
Хиподрумът в Банкя,R5 в Люлин,Мангала Бийч - отново в ЛюлинДианабад,Спартак .. :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.