- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е?
.vqrno li e ,4e sexa bez prezervativ e mn po-hubav ot sexa s prezervativ?kakva e razlikata?????
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Руса кукличка
да, мъжете се възбуждат повече и по-лесно свършват без презерваив
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
um mai e razli4no pove4e za mom4eto otkolkoto za momi4eto, pone taka mislq poneje az ne namiram koi znae kakva razlika!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
a pri kogo ot 2-mata se use6ta pove4e ralikata???/
Руса кукличка
при тоя с нахуйникаПървоначално написано от angelcheeee_93
+1Първоначално написано от Yallama
Пък и при жената има разлика в усещането, не само при мъжа. Все едно докосваш някого с ръкавица...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
ami mislq,4e e vqrno, i za muja i za jenata use6taneto bez prezervativ e savsem razli4no!No bezopasnostta na purvo mqsto-sex bez prezervativ moje6 da si pozvoli6 samo s 4ovek s koito si ot dosta vreme,vruzkata vi e seriozna i dvamata ste si pravili izsledvaniq
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Нормално е без презерватив да е много по-приятно,но и със презерватив си е добре...![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Приеми, че не е вярно и не прави секс без презерватив! Възпаления, болести, бебета, к'вото искаш може да си докараш. Не си прави експерименти, още повече, че си и на колко - 15 г?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Вярно е ... на мъжа му е 100 пъти по добре, защото гумата затъпява усещането колкото и да е тънка... И при жените има разлика, не чак толкова голяма, но уловима ...
Но не е "болка" за умиране... А и не си струва за малко по-голямото удоволствие после да си биеш главата и да се чудиш бременна ли си или не, да чакаш да то дойде и тн ... просто, по добре с презерватив, от опит ти го казвам ... После броиш дни, стресираш се, чакаш да ти дойде и тн ... кофти емоция и НЕ си струва за 20те минути малко повече удоволствие
да одоволствието е двойно
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
vsa6tnost zavisi ot mom4etomoq nqkaksi mu e po 4uvstvitelen i kato ne e s prezervativ go boli malko penisa
![]()
![]()
съгласна съм със sh3_1s_7h3_0n3 а пък мога да ти кажа че няма разлика..
.!.
Без презерватив усещането е доста по - приятно,но може да си докараш не само болести, а и бебе. Не мога да те командвам, но според мен не ти е време, нито за противозачатъчни, нито за бебета, така че внимавай със секса.
пLiнцесkъ извинявай за забележката, но удоволствие се пише с "у"
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Правете си го с презерватив като ти го вкарва,но като свършва може и без презерватив...примерно,може да му дадеш да ти свършва по тялото,по циците....а най-ги възбужда в устата да ти свършват.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Вярно е, ама си го прави със презерватив, много по-безопасно е![]()
И не само изследванията,ами и ако стане така,че забременееш,да можеш да поемеш тази отговорност.Първоначално написано от darla_f
Be vie normalni li ste!
Kvo lujete momi4eto, 4e ne se yse6tala razlika!Vie ste nqkvi bez4yvstveni!
Samo parviq mesec kato po4nah da vodq polov jivot go pravehme s kondom-posle minah na protivoza4ata4ni...bqh na 15 s postoqnen partnior!
Strahotno e bez kondom!![]()
Predstavi si kakvo e da se celuva6 s nqkoe mom4e prez nailon...kak misli6 dali 6te yse6ta6 ystnite i ezika mu kakto ako se celuvate bez nailon...
Za protiv bremennost ima redovni hap4eta...no idi na lekar da ti gi izpi6e!
No ako useti6 sarbeji i promqna dolu-se preglejdai 4e lqtoto e mn opasno ot gybi4ki....
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Първоначално написано от CrazyBear
А за разните му там болести и възпаления к'во правим? Или ти караш всеки свой нов приятел да си прави тестове за т'ва и онова?!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз винаги съм била на мнение,че доверието в случая няма да те предпази нито от бременност,нито от някоя болест.Първоначално написано от t1n4e7o