.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ти не ми отговори обаче, има ли вариант да се установи този мъж в Бургас?
    Ako si nameri dobre platena rabota,shte se ustanovi v burgas,no za momenta iska da bade v vrana,zashtoto predi da zamine za chujbina raboteshe tam nqkolko godini i moje pak da se varne na starata si rabota.

О божеее... Е като не му е истинския баща за какво седиш при него питам аз? Да, обича детето, гледа го, ама не е биологичният, така че преспокойно можеш да се разведеш.
    Жено, искрено се надявам преди да си направиш второ дете да порастнеш.
    Детето ти не е от мъжа, за който си омъжена, не отговаряш на съществени въпроси и единственото, което правиш е не да търсиш изход от ситуацията, а да мрънкаш и да се самосъжаляваш. Ако темата не е ебавка, ти си жена, която чисто и просто не знае какво иска.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    a ot nego li e deteto ti?

ok...vseki ima pravo da me sadi,vseki misli po razlichen nachin,vapreki vsichko vi blagodarq za savetite,koito mi dadohte.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    qsno,temata e ebavka!
    Kofti 4e se 6eguvate s takiva vajni ne6ta ot jivota!

И аз мисля семейството!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    qsno,temata e ebavka!
    Kofti 4e se 6eguvate s takiva vajni ne6ta ot jivota!
    Darla izobshto ne e ebavka tazi tema a e chast ot moq jivot.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ok,kazala si,za6to togava se opitrah da ti zadam 5 vuprosa i ti nqkak si vse gi otbqgva6?

ok,kazala si,za6to togava se opitrah da ti zadam 5 vuprosa i ti nqkak si vse gi otbqgva6?
    Shte ti otgovorq imah vrazka s edno momche ot koeto zabremenqh sled tova se razdelihme i se omajih za sapruga si...tova e

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Pepsito
    Ima neshto,koeto ne vi spomenah.Maja mi ne e istinskiq bashta na sina mi.Kogato se ojenihme s nego,malkiq beshe na 4 meseca.
    ami 6om ne e ot nego moje6 da otide6 pri istinskata ti lubov,no ot dryga strana muja ti 6e strada,za6oto e napravil mnogo za vas,a na kolko e deteto?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз също. И аз и дарла ти задавахме въпроси, които имат значение за взимането на решението в случая, а ти не отговори на нито един от тях.
    А ако не е ебавка темата, както казах ти си една наистина крайно безотговорна към себе си жена.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Ima neshto,koeto ne vi spomenah.Maja mi ne e istinskiq bashta na sina mi.Kogato se ojenihme s nego,malkiq beshe na 4 meseca.
    ami 6om ne e ot nego moje6 da otide6 pri istinskata ti lubov,no ot dryga strana muja ti 6e strada,za6oto e napravil mnogo za vas,a na kolko e deteto?
    Na 2 godinki e

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ok,de,kak se slu4va taka,obi4a6 edin,rajda6 dete ot durg,a se omujva6 za treti???Latino amerikanskite sapunki pasti da qdat...no 6tom e taka,ni6to ne te zadurja pri maja ti,ama tuka idva vaprosa-za6to se omuji za nego,kato togava 6tom ne si bremenna ot nego si mojela da bude6 s "istinskata" si lubov?
    Be aide molq vi se,vze ni za meze,qd me e 4e davah kompetentni otgovori ot li4en opit!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Na 2 godinki e
    oh male,ami po-dobre e da si 6astliva pri istinskata si lubov,detenceto e malko o6e i nerzbira,kakvo se sly4va i moje da se privarje adski mnogo,po-dobre dokato e o6e malko,pak i ne e ot supryga ti,no ti si vzima6 okon4atelnoto re6enie
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Семейството или голямата любов?

Omajena sam ot 2 godini imam sin,koito sashto e na dve godinki.
    До тук добре...

Тук нещо май , май не се връзват нещата...

Toi naistina ne zaslujava da go laja sled vsichko koeto e napravil za men.No se pritesnqvam edinstveno za malkiq ,kakto i za sapruga si,zashtoto znam che mnogo trudno shte prejivee razdqlata ni.
    A znam che ako se razveda s maja si,i otida pri nego(toi smqta da se varne i da ostane da jivee v varna na kvartira),nqma da moje da mi pomaga za otglejdaneto na malkiq,i shte ni bade mnogo trudno,a az ne moga da lisha malkiq ot tova koeto e imal do sega.Spira me edinstveno toi,inache do sega da se bqh razvelq.
    Е незнам защо ама ми се струва,че ти пука единствено за финансовата страна на нещата...

prosto iskam da bada s nego,a ako tova ne se sluchi prosto shte si ostana s sapruga si.
    Ебати тъпото мислене...,защо не оставиш човека да си намери жена,която да го обича...,едва ли някой има нужда от човек до себе си,който е с него само от материална гледна точка...

Shte ti otgovorq imah vrazka s edno momche ot koeto zabremenqh sled tova se razdelihme i se omajih za sapruga si...tova e
    И каква беше причината да се омъжиш за съпруга си,надявала си се никога повече да не срещнеш "голямата си любов"...

И сега пък ако кажеш,че си на 15-18 години,ще избиеш рибата...

Re: Семейството или голямата любов?

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Omajena sam ot 2 godini imam sin,koito sashto e na dve godinki.
    До тук добре...

Тук нещо май , май не се връзват нещата...

Toi naistina ne zaslujava da go laja sled vsichko koeto e napravil za men.No se pritesnqvam edinstveno za malkiq ,kakto i za sapruga si,zashtoto znam che mnogo trudno shte prejivee razdqlata ni.
    A znam che ako se razveda s maja si,i otida pri nego(toi smqta da se varne i da ostane da jivee v varna na kvartira),nqma da moje da mi pomaga za otglejdaneto na malkiq,i shte ni bade mnogo trudno,a az ne moga da lisha malkiq ot tova koeto e imal do sega.Spira me edinstveno toi,inache do sega da se bqh razvelq.
    Е незнам защо ама ми се струва,че ти пука единствено за финансовата страна на нещата...

prosto iskam da bada s nego,a ako tova ne se sluchi prosto shte si ostana s sapruga si.
    Ебати тъпото мислене...,защо не оставиш човека да си намери жена,която да го обича...,едва ли някой има нужда от човек до себе си,който е с него само от материална гледна точка...

И каква беше причината да се омъжиш за съпруга си,надявала си се никога повече да не срещнеш "голямата си любов"...

И сега пък ако кажеш,че си на 15-18 години,ще избиеш рибата...
    Da tova beshe prichinata

Ти си наистина ужасно глупаво същество. И каква е връзката между брака ти и това, че няма да видиш 'голямата любов'? Като е толкова голяма защо не беше с него?
    ~

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    dobre be hora 6to ne sprete da pi6ete v temata,ne razbrahte li 4e e ebavka?Bila se ojenila za da ne sre6tne pove4e golqmata lubov,ti ako iska6 q sre6tai ama 6to vlubena v edin,rodila ot vtori,a omujena za treti?!?!??!?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Детето!
    Мисли само за него.
    За теб е вече късно,
    да си мислила.
    Пък и мъжът ти те обича,
    поне в този аспект няма проблем.

dobre be hora 6to ne sprete da pi6ete v temata,ne razbrahte li 4e e ebavka?Bila se ojenila za da ne sre6tne pove4e golqmata lubov,ti ako iska6 q sre6tai ama 6to vlubena v edin,rodila ot vtori,a omujena za treti?!?!??!?
    Явно е обичала математиката ,нали при математиците е така...Мисли А,казва В,пише С,а пък то всъщност е D

Към авторката,от толкова много критика и ти отговори само на един въпрос...Защо ли?Съветвам те да спреш малко сериалите,че като гледам определено не ти влияят добре...И междудругото,никой нормален човек,с такъв проблем няма да тръгне да задава въпроси,точно в тийн сайт...(след като тук повечето теми са от сорта на "разминах се с едно момче в магазина и той ме погледна,дали ме обича") Има доста по стойностни форуми,където биха ти помогнали наистина,тук са единици...

П.П. : Добри истории съчиняваш,защо не се замислиш да се занимаваш професионално с това?

Град
    Targovishte
    Mislq che deteto e predi vsi4ko i ne tolkova zaradi tova 4e nqma da ima vsi4ko koeto e imalo do sega ami zashtoto e gadno dori i da si pomislqsh da go lishish ot bashtinata obich... i da razvalqsh semesitvoto za nego oshte ot malak...kakto i da naranish taka jestoko myja si...a ako e ebavka nachi naistina si mnogo ama mnogo zle...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Ti si za ebavka DARLA che se podigravash na chujdoto neshtastie.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си