Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
Аз бих избрала семейството. Ти сама казваш, че чувствата ти към старата любов са били изчезнали. Може би, ако не го виждаш отново известно време ще го забравиш. Ако поставяш сина си на първо място също би трябвало да избереш семейството си. Друг е въпросът, че един ден, ако с това семейство не потръгне по др причини ще си казваш: "А сега можех да съм с мъжа на живота си...". Но напълно сигурна ли си в този човек, дали в действителност може да приеме твоето дете за свое? Ставала съм свидетел на подобна ситуация, втори баща, който в началото се държи по-добре от истинския, но с времето започва да тормози детенцето. За това съветът ми е да останеш при съпруга си, той не заслужава да бъде така изоставен след като прави всичко по силите си за деб и малкия. Но имай предвид, че избереш ли сега семейството трябва веднъж за винаги да прекратиш отношенията си с другия.
ПС: Тук сме хлапета на по 15-16 г., надявам се да не се усланяш единствено на нашето мнение в момента.
Mislq che nqma da moga da go zabravq,kazvash che predi sa izcheznali chuvstvata zashtoto ne sme se vijdali,no sega e po razlichno,ot posledniq pat ne sme se vijdali godina,poneje toi e v chujbina no ne sam spirala da mislq za nego i da go obicham.