- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привързаност
Здравейте. Ще ходя с майка ми на море, след няколко дни. Сигурно за седмица. После заминавам за София и от там в Гърция на гости на лелями за десетина дни. Обаче ... много ми е напрегнато и притеснено само като си го помисля. Имам си приятел от скоро... 3 месеца, обаче съм много привързана към него, нямам приятели и той ми е най близкия човек. Много съм луда по него. Добе морето.... ще изтрая някак си. Ама после в гърция направо ще откача. Постоянно ще мисля за него, знам че е таак защото като съм се отделяла от него примерно като ходя на гости на баба ми в Русе дори за 1 -2 дни и си званим постоянно. Не мога без него. бахти какво да направя. Не искам да си провалям почивката, но и няма как да бъде с мен. Много съм чувствителна познавам се и знам че ще е така...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дайте ми някой съвет или споелете нещо..
скайп-> камера-> любов! телефон І> глас -> успокоение!![]()
...и търпение е силна воля.Все пак не заминаваш за година,така че наслади се на момента и сама ще видиш как времето ще отлетиПървоначално написано от Mu7k0
![]()
spokoino toi 6e te 4aka,ima telefoni i skype-ove,yspokoii se i si iskarai prekrasno![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Mu7k0 написа:
скайп-> камера-> любов! телефон І> глас -> успокоение!
СТОП КОПИ МЕ![]()
Използвай роуминг![]()
И ние с бившия ми не се виждахме 5 седмици като бях в БГ на почивка.. И 4 месеца не се бяхме виждали изобщо като беше в казармата... Първите 1-2 седмици ще е ужасно но после ще свикнеш... Не че няма да ти липсва но просто свикваш със ситуацията и не страдаш толкова.
Не е никак забавна ситуацияВ момента моя работи на морето и откачам без него
Така, че те разбирам до някъде.......
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Докато се усетиш и времето ще мине.Кофти ще ти е,но пък ако любовта ви е силна ще издържите.
Такамммммммм- не съм виждала моя пич от 20 април тая година, а причината е, че замина за Англия и ще се върне октомври месец. В началото ми беше най-зле и най-мъчно. Постепенно взех да свиквам, но колкото по-малко време остава да си дойде, толкова по-бавно минават дните. Така че потърпи малко, в по-изгодна позиция си от мен!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
от това,което про4етох,разбрах,4е си наистина 4увсттелно моми4е и 4е много се оби4тетова много гот,но недей да бъдеш толкова притеснена,така времето ще мине по-бързо
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Наслади се на почивката, все пак като се върнеш пак ще сте си заедно.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
trudni4ko 6te e no se svikva ... btw tova mn dob1r moment v koito da si po4ine6 da spre6 da misli6 za nego (pone za malko) ii da si se nasladi6 na sl1nceto v1lnite i na obikolkata iz g1rciq :P[/b]
мм да вижда се че си мн чувствителна и лесно се привързваш .. ми моя съвет е некакси ще ги изтраеш се пак нема да има 1-2 седмици ... някой хора с години не се виждат ама нищо им няма наслади се на ваканцията гаджето нема къде да избяга![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Благодаря ви много за съветите, но мисля да откажа разходката до Гърция. Не знам.. на 20 август би трябвало да тръгна, после ще ви пиша да ви кажа как е минало ако все пак отида. Целувки на всички.![]()
Хм бях в тази ситуация,телефона ще помогне до известна степен,но не прекалявай просто и ти и той може да имате нужда от малко почивка един от друг.
ще издържиш някакси без него знам какво е , но шще си званите алабала![]()
Споко де,света не е свършил с една по4ивка и излизане от БГ!!!
Ако те оби4а...ще те 4ака!АА ти си дай спокойствие и престани да се самозабравяш и да страдаш!!има телефони..skype и такива работи..говорете си редовно и готово!Успех ;]
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)