.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да скъсам с приятелката

Някой да помага, но по-деликатно, за да не я заболи много .... ;/

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Голям фен
    Казваш й го директно, така или иначе,ако те обича или поне е привързана към теб няма да й е леко,но няма нужда от увъртания. Не знам защо си решил,че искаш да я късаш,но като смяташ,че така е най-добре,действай,както ти казвам. А и ти си я познаваш и знаеш как да говориш с нея. Избери начина,по който мислиш сам да го направиш,ние тук особени съвети не можем да ти дадем,но ако поне малко държиш на нея няма да увърташ,а ще бъдеш прям. Така мисля аз.

В никакъв случай с бележка, по скайп или с смс!!! Твърде страхливо ще е от твоя страна, а и момичето много ще го заболи ако и кажеш, че не я обичаш вече и не я гледаш в очите. И да, подкрепям Whisskas, че не бива да я молиш да си оставате приятели! Тъпо е! Любов и приятелство не си пасват!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми глей ся,ше и го кажеш по-така,
    направо,че да не разбере.
    "Еди-коя си,хайде вече да не ходим...
    ...заедно до магазина"...

Град
    In the middle of nowhere
    otivate na razhodka spirate na jivopisno mqsto vadi6 edna buhalka i boi boi ne prosto i go kaji qsno to4no i burzo za da ne moje da te prekusne. Ako tova stane i tq mn te obi4a 6ans za bezboleznena razdqla NQMA
    ONCE UPON A TIME .....

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от Martin_Vassilev
    otivate na razhodka spirate na jivopisno mqsto vadi6 edna buhalka i boi boi ne prosto i go kaji qsno to4no i burzo za da ne moje da te prekusne. Ako tova stane i tq mn te obi4a 6ans za bezboleznena razdqla NQMA

Град
    Ямбол
    Казваш и го директно в очите Пък ако нямаш смелост по скайп или с смс И от опит да знаеш че директността е много много хубаво нещо Заставаш пред, нея поглеждаш я в очите и казваш : " Скъпа, мисля че, трябва да се разделим" тя естествено ще пита защо , а ти ще кажеш че вече нямаш чуства към нея и така...... Успех !
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В никакъв случай чрез скайп или смс! Имаш атрибут в гащите=> си мъж, а щом си мъж, значи имаш смелостта да прекратиш нещо, което е започнало с твое участие!!!
    Ако се е привързала към теб, няма начин да не я заболи, още повече ако има чувства!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    "градът на мечтите"
    Както и да й го кажеш ако те обича ще я заболи
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще я заболи-това е неизбежно.Обясни й какво чувстваш,така ще е най-добре.В началото ще й е трудно,но се надявам да го приеме бързо и да не те тормози.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Хахаахах, тук някой някога беше написал адската простотия, която няма как да не кажа сега
    На едно листче пишеш "Искам да скъсаме", даваш й го, казваш и да го прочете наглас, тя го прочита и ти й казваш "Еми... Щом искаш..."
    Супер добро е, леле, още го помня
    А иначе... Ако е привързана и влюбена няма как.... ще плаче и ще се тръшка известно време...и после ще й мине.
    Просто не трябва да се връзваш на тръшкането.
    И да, моят съвет е, ако е много влюбена да не я караш да си оставате приятели.. хах...

да...
    а за онова с листчето
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    с0фия
    Whisskas

Хахаахах, тук някой някога беше написал адската простотия, която няма как да не кажа сега
    На едно листче пишеш "Искам да скъсаме", даваш й го, казваш и да го прочете наглас, тя го прочита и ти й казваш "Еми... Щом искаш..."

Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ха ха е това с листчето е направо ме разби Обаче съм съгласна с другите по тел или със смс е най-глупавото нещо на света.Бъди мъж на място кажи и го директно и се надявай че няма да изядеш боя хах Късмет!
    PREDUPREJDENIE: Usmivkite sa zarazni! S1VET: B1di prenositel!

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Казваш и го директно в очите Пък ако нямаш смелост по скайп или с смс И от опит да знаеш че директността е много много хубаво нещо Заставаш пред, нея поглеждаш я в очите и казваш : " Скъпа, мисля че, трябва да се разделим" тя естествено ще пита защо , а ти ще кажеш че вече нямаш чуства към нея и така...... Успех !
    tova det ti go predlagat s skype ili sms ne go pravi ot lichen opit ti kazvam 4e ot tova nai mnogo boli...men oshte pove4e me zabolq ot tova 4e skysa s men 4rez sms vmesto da se osmeli da mi go kaje v ochite...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Обясни й че се нуждаеш известно време от почивка... и гледай да не те вижда с някоя друга ... поне не и в близкия месец
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Ем , каквото и да и кажеш все ще я заболи . Казваш и го в лицето докато спиш (така ти няма да усетиш колко ще ТЕ заболи) .

В никакъв случай не зарязвай момичето по скайп или със смс ! Така доказваш , че нямаш и капчица уважение към човека , с когото до преди седмица си мачкал чаршафите !

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    изчетох всички мнения не ги слушаи , аз преди време пуснах същата като твоита тема 1 към 1 - дадоха ми перфектния текст а именно : "ЖИВОТА МИ ТРЪГНА В ДРУГА ПОСОКА" за мои касмет бях от друг град и така... проработи и съм в изправност не ме замераха с телевизори биха и т.н. пробваи така като мене .ДЕИСТВА!!!
    +1
    So free

Град
    Boulevard of broken dreams
    някога едно момче ме пита какво трябва да направи за да го намразя... не го разбрах и казах че никога няма да го намразя и той се отчая... по-късно същата вечер скъсахме и тогава обясни че искал да ми бъде по-лесно....
    да ти кажа не знам дали действа... на мен ми се струва върховна простотия ама... ако искаш пробвай според мен разликата е че няма да обясняваш за ко искаш да скъсате
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Както и да го направиш, все болезнено ще е (ако въобще и пука за тебе де)
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    В никакъв случай не зарязвай момичето по скайп или със смс ! Така доказваш , че нямаш и капчица уважение към човека , с когото до преди седмица си мачкал чаршафите !
    Е.... аз просто казвам какъв е варианта ако няма смелост Аз не съм го правила и няма и да го направя Казвам го в очите на човека и най-важното е че каквито и проблеми да сме имали запазвам уважението си към него и се стремя да си останем приятели
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Ако те обича ще и е мн кофти,но мисля,че ако и го кажеш в очите,поне това ще и помогне по лесно да и мине /ако те обича де хД/.Ама по скайп или с смс..определено недей

Ами тук като гледам коментарите всички са на мнение че без болка, страдание, викове, и тръшкания няма да стане...Аз също съм съгласен защото не мога да се сетя как иначе...Едва ли е много успокоително...Аз също съм бил в подобно положение...В крайна сметка почнах да я отбягвам (с цел тя да ме скъса) обаче не стана оказа се че тя не иска и не може и просто поговорихме изяснихме се после тя естествено не го прие добре обаче и мина в крайна сметка...Та НЕ ПРАВИ ТАКА!По добре отиди при нея кажи и защо искаш да я скъсаш...бла бла...и тя да се оправя живота не е лесен...

Голям фен Аватара на asasfdf
    много зависи от нея и как тя приема скъсванията..във всеки случай ще я нараниш,.това с отбягването ми звучи най-логично, ама няма как да схване целта ти веднага и две седмици примерно ще се чувства много тъпо, че не й дигаш телефон и т.н..директно говори с нея.само един житейски съвет - като определяш срещата ви, направи някак си опит да й подскажеш, че няма да бъде забавна среща, защото иначе тя ще дойде в добро настроение и..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си