.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Nokia N81

Nokia N81

здравейте наскоро си взех nokia n81 модела с 8те гб и искам да разбера как се качват клипчета или филми пробвах се с прогромките от диска но нещо не става ... моля ви който има такава нокиа и знае как да ми каже

Град
    Brooklyn,New York
    Имам Nokia N70 и се качва много лесно.Значи:
    1во Инсталираш софтуера от диска който е:Nokia PC Suite
    2ро Потвърждаваш от телефона инсталацията
    3то Ще те помоли да си включиш кабела към телефона,включваш го и чакаш да намери новия хардуер.
    4то Влизаш в Моята Щайга (My Computer) и от долу би трябвало да има Phone Browser
    5то Влизаш в него до де не стигнеш до Диск C и другия Диск ,не помня как беше
    6то Влизаш си в Диск C в папка Music ->Digital
    7мо След като си вече в нея,копираш песента която искаш от Щайгата и я поставяш в папката,започва прехвърлянето на данните,изчакваш колкото е нужно и Евала вече имаш песен в телефона.
    Дано съм помогнал
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

мИ благодарЯ ти амА аз песни знам как се качват въпроса ми беше за клипчета и филми понеже има много място

Град
    Brooklyn,New York
    Ами,за клипове по същия начин само,че в папката Movies.А иначе,за филм трябва изтеглиш филм който е с формат за GSM.В смисъл,резолюция,големина, и формат.Такива има в Замунда.А иначе качването е по същия начин,само че ги слагаш при клиповете.Sorry,че не видях,че е за клипове и филми.По инерция почнах да обяснявам за песни
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    аве мен не ти трябват никфи pc suitove нито нищо :P аз съм с същия модел и просто си слагам кабела (телефончето излиза като ремовъбъл диск) и просто слагаш всичко в attachmens за филмчета, клипчета и музика а картинки в images pc suite ти трябва за темите и игрите
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си