- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
Баща ви обижда ли ви? Говоря за обиди като тъпак, овца, патка, келеш и т.н.
Баща ми не ми не ме търси, дори по телефона не ми се обажда.
Преди време поддържахме отношения. Никога, абсолютно никога не ми е правел дори забележка. Казвал ми е, че съм много хубава и се радва, че съм негова дъщеря. Казал ми е, че се гордее с мен. Но никога не ми е казвал, че ме обича например..
Приятелят на майка ми, който живее с нас около 13 години никога не ме е обиждал.
ами не....много рядко меже да ми каже 'лайно' или нещо от сортаама тва е ако мн съм го ядосала
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не,никога не ме е обиждал.С него се раэбираме доста добре.
С майка ми се обиждаме,но е двустранно-и аэ нея,и тя мен.Но сме свикнали и нито тя приема нещата присърце,нито аэ.После дажже се хилим на истериите си. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
Ne kogato iska da mi kaje ne6to takova toi prosto Namekva. Vmesto GLUPAV izpolzva NE OT NAI UMNITE.
ONCE UPON A TIME .....
Da, obijdal me e taka
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Не![]()
Викал ми е лигла,ако тва може да бъде наречено обида![]()
Суетата.Моят любим грях.
da narejdal me e. tova si e 4ast ot razgovorite ni...
Баща ми мн често говори без да обмисли добре казваното. Казвал ми е, че съм глупава например. И какво ли още не. Но знам, че това го прави за мое добро, за да не правя грешки, но има и по-тактични начини да каже тези нещаноо той за тях не е чувал
![]()
Не![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не, никога не ме е обиждал, няма и да го направи.
Първо, защото ме уважава, а и не е такъв човек. А и аз не съм човек, който търпи подобни неща. При едно такова нещо - мешката, вратата, "чао, тате".
Мама също не ме е обиждала.
Те са прекрасни.![]()
Не! Никой от двамата не ме е обиждал, може да са ми се карали (което се случва адски рядко),да са ми говорили и съветвали, но никога не са ме убиждали! То ако започнат и собствените ти родители да те обиждат!?
Абсолютно никога не ме е обиждал ! Винаги ме е уважавал (както и останалите членове от семейството ни) и не си е позволявал да накърнява нечие достойнство .![]()
не
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами баща ми мн пъти особено като бях малка ама той е алкохолик и не знае какво прави като се напие.
Пастрока ми нямам спомен да ме е нагрубявал макар че той си има други начини да ме накара да се почувствам гадно като се караме.
Майка ми ме е обиждала като бях по-малка (13-15) ама не някви супер злобни неща а и тогава бях просто отвратителна така че хич не и се сърдя...
Абе знам че мама и пастрока ми мн ме обичат и не ми мислят лошото а и вече сме в супер отношения. Тва да си псуваш детето е най-гадното нещо![]()
mii ponqkoga se sluchva da mi kaje nqkoq duma na visok ton kogato go vbesq...puk obidite sa ot sorta na ''ligla''![]()
mii ponqkoga se sluchva da mi kaje nqkoq duma na visok ton kogato go vbesq...puk obidite sa ot sorta na ''ligla''![]()
M da ama tai si govorim a i nikoga ne mu mala na vsqka duma si polu4ava zaslujeniq otgovor![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Ако "лигла" е в списъка с обидите , значи даАко не е , значи не
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Случва се да повищи тон като го поядосамно никога не е използвал обидни думи, аз съм си гордостта на тати :P
Никога. Той ме уважава като личност, уважава и себе си и никога не би изрекъл подобни думи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!