- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
Ми не .. вика ми принцесо,Крисчо,Криска и т.н. и като цяло много добре се държи с мене.Не ми повишава тон и ме изслушва.Незнам ама мама само ми крещи,но не смятам,че това е начина![]()
Не е естествено баща ти да те обижда! И все пак сигурна ли се, че те е обидил, защото думи като "лигла" не са точно обиди...Първоначално написано от na1xn
П.Т. Не.
Оооооооо случвало с е е .. ама на майка ми много често взе да й се случва,май щоот не съм и бучала скоро ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Обижда ме и понякога наистина боли, но страшно много го обичам и колкото и трудно да ми е преглътвам обидите...![]()
Неприятното е това, че ядоса ли ми се, става коренно различен човек.../то, май при всички е така.../![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми може би няколко пъти в живота ми но са били някви мн леки обиди и ги е кавал в яда си, т.е. 100% съм сигурна 4е не ги мисли наистина![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еее то не е обида, или поне аз не го прием така.
Иначе като му кажа нещо и тои" абе келеш какво се правиш вече на гооляма"![]()
♥ ♥ ♥
Оо, да. Постоянно е това.
Но ние с наште сме в отвратителни отношения, така 4е предполагам е нормално.
Но всеки ден съм говедо, свиня, боклук, отрепка, за нищо не ставам, срам го е, 4е съм му дъщеря, най-голямото му разо4арование.. Ей такива сякакви работи.
Гледам да не ми пука. Просто го оставям да се накрещи и да си каже вси4ко и после се правя, 4е няма проблем. Много ми е мъка, в интерес на истината, понеже поради една или друга при4ина роднините ми ме имат за тотален провал и от вси4ки страни това ми се повтаря непрекъснато. Но в един момент се свиква. Отдавна ве4е претръпнах, то ина4е живот ли е![]()
![]()
Робинята на Quench
Наричет ме с нещо по-обидно за 1 дете..неблагодарница.....и то само защото искам да живея самостоятелно...уф, много трудно ще стане това нещо![]()
Аз не живея с него вече,но преди да,ама и аз не му се давах без обиди.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Еми той не ме търси,не ми се обажда,даже по празници или за рождения ми ден единствено ако аз му звънна за пари иначе не!
Ами каквото му се е натрупало през деня си го изкарва на мен чрез обиди,караници или бой.Никога не ми е казвал ,че ме обича или пък,че се гордее с мен или нещо подобно.Държи се с мен сякаш съм нещо,което не иска.
Дори и подаръци не ми е подарявал...![]()
Еми само келеш , лапе ..
Но това не го възприемам като обида.
Той го казва на шега ..
Често прави намеци,той е такъв характер-груб,и много често наранява мен и майка ми.Обаче след толкова години живот с него,не че съм свикнала,а по-леко приемам нещата.Лоото в случая,че и аз май съм наследила това негово качество,опитвам се да го потисна,нооо природата си иска своето.Мисля,че всеки родител в изблик на гняв е обиждал детето си.
Понякога той , понякога аз!
После ме боли!![]()
Казвал ми е пиклакоето си ме кефи когато той ми го казва...
шматка... Ама сериозни обиди ... не мисля
или поне не помня някога дори и да ми е ядосан да ме е обиждал така...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Какъв баща ще е този, който смята децата си за отрепки?
А по темата - не.
хаха![]()
![]()
интересна тема
амии 0бижда ме на бъзик кат0 п0дметне нещ0 0т с0рта на "гиц0 магариц0"
![]()
![]()
така ми вика 0т малка или "кравата милка",н0 винаги е на бъзик
![]()
На сериозно не ме е обиждал никой път,но ние мн се лигавим 2мата и само на шега се базика с мен и използва някои по-такива думички..![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ae mom4e sm we i ma obijda ejednevno (tapak,bokluk i tkwis ama ve4e ne mi dreme)Първоначално написано от StEaLtHy_girl
разбира се моят тъпак![]()
най-често се чува "тъпан" което идея нямам кфо значи![]()
така де ако си мисли че ми прави някакво впечатлние ЖЕСТОКО се лъже![]()
не ме интересува да ръси кфото ще един ден обаче ще ми кипне канчето и ще го наредя здраво .. ми ко да се прай - нерви
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC