- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
а обижда ме от време на времеама и аз нямам цедка на устата или кат излезе от стаята ми му показвам един среден пръст и се успокоявам
![]()
Fuck you You fucking Fuckers
Е баща ми не,той и не говори почти де,ама майка ми ме обижда кат за световно
Помня, че едно време, когато много ми се ядосаше за нещо ми викаше "говедо"Но аз тъпкано им го връщам сега и на двамата
Кротнаха се, като овчици са ми
![]()
Da .. ama ako e piinal ili e mnoogo qdosan![]()
~Remember,remember...25th of November~
Никога не ме е обиждал ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И ние сме такаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Ами когато майка ми си замина и ние със сестра ми никъв контрол. Не ходехме на у-ще по цели нощи си стояхме навънка и един ден звъннаха на баща ми от даскалото че ще ми изключват и си спомням че той се прибра бесен и ние със сестра ми стояхме в моята стая и пушехме и тох влезна почна да ме обижда да ми крещи удари ми ебати шамара и сестра ми му каза да си тръгва. След това той почна да се държи изключително мило с мене и всичко квото пойсках ми го даваше и спряхме да имаме каквито и да било отношения баща-дъщеря.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Да. Изрод, боклук, плевел, паразит, глист... и квото ви хрумне ме е наричал.
Да дори неска ми каза,че съм грознаПървоначално написано от h0lh0l
а аз не съм
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Защото може да съм всякаква,но не и сляпа и много добре виждам,че съм хубава и то много повече от сестра ми,а на нея нито дума,тя е принцеса(Всички ми казват,че съм много красиво момиче,затова не ме интересува тоя злобар какво си мисли)Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не никога не ме е убиждал!!!
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
[quote="EJI4eTy"]Първоначално написано от pifiella
ок
Няма значение какво - не е нормално, но не е и толкова страшно де.Първоначално написано от na1xn
Когато тръгне да ми обяснява нещо, и аз не разбера (след като ми го е обяснил 7-8 пъти) ми казва някое велико сравнение като "Тъпа си като задницата на слона", ама след това много се смеем и двамата
Така де, аз не го приемам като обида. А и на него не му е за цел да ме обиди с това
![]()
Така че - Може да се каже, че не ме е обиждал![]()
Ох мале отношенията ми с баща ми са много ,,хубави''
Казвал ми е : ,,Наркоман'' ,,Простак'' ,,Боклук'' ,,Малоумник'' ,,Кретен'' ,,Лайно'' ,,Смотаняк'' и ме е яд ,че си и вярва!Няма да крием с него МНОГО се ,,обичаме''![]()
![]()
Все мисли ,че той е прав кретен шибан!
Да ..... мразя го.Не не искам да приличам на него по-добре да умра.Боклук!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Един път само и то защото се беше натряскал яката....![]()
един път баща ми ми каза "келеш"
майка ми е викала "свиня".
не ме обиждат.
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
не моя по мълчелив и добричък
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не,никога не ме е обиждал..![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()