- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
какви обиди бе ?!?![]()
аз съм главата на семейството
ако някой се противпостави на заповедите ми
моментално бива завързан за брезата пред блока (с вериги)
и бива бичуван
ако някоя от жените в семейството се опита да ми се противопстави
я смазвам от бой
и я бръсна до кожа![]()
Моля ?!
Истинския ми баща изобщо не се интересува от мен, а аз още по-малко от негоСега втория ми баща е много готин и никога не ме е обиждал
![]()
Не никога не ме е обиждал,но и никога не ми е казвал примерно,че ме обича,че се гордее с мен и т.н .. Просто сме по студени един към друг![]()
От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!
xaxa epa slu4valo se e da me obidi .. ama i az ne sum ot nai-mul4alivite i vednaga go zasi4am s ne6to i az...
Да, случва се, и напоследък все по-често.. Главно ми казва, че съм идиот, простачка, тъпанарка.. И разбира се, че нищо няма да излезне от мен :} "Гордея" се с него, наистина!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
И на мен ми викат лиглаПървоначално написано от Dessynka
ма вече дори не забелязвам,пък и той винаги се смеше като го казва.
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Еми да ме е убиждал така засега не но с майка ми сме се карали доста но и тя не ме е убиждала.
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Да, случвало се е. Просто разсъждаваме по различен начин с него.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
не,но много жестоко се майтапи с менМайка ми като и е накипело и ми се развика и аз и викам и нищо чудно да си разменим някоя друга обида
![]()
мнооого рядко и то само на майтап
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
келеш![]()
Nikoga ne me e obijdal, no maikami postoqnno me obijda![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Не!Никога не е правил такова нещо![]()
Не.
Родителите ми са разведени,но никога не ме е обиждал.
нареждаме отвреме на време![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Да всеки ден,но това са нашите опити за разговорно аз знам че не го казва с лоши чуства
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Никога не ме е обиждал.Абсалютно никога
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
викал ми е само пикла![]()
Не, никога, викаме си сбръчЕй сбръч, кажи сбръч, много си сбръчкан бря, да ама където трябва (мозъка демек)
![]()
Ami nii sme na periodi na govoreneKogato toi e na kef , a az ne az my govorq nqkvi tbpotii i samo go narejdam
Kogato toi ne e na kef pochva da mi se kara da chistq ili da si hodq na selo ,ilida 4istq kolata .. a az vednaga se palq i vikam :napreite si sin s maika nqma az da vi 4istq kolata
ili pyk stoi stoi i mi vika ..: ti sq 6to se grimirvash znaesh li na kakvo prilichash
Az hich ne se obijdam
Do edin den v koito mi kaza : S taq fibi4ka si grozna!Mahni q
Pobarkah se i po4nah da my kre6tq
I poiche ne mi e kazal takova ne6to
A kogato i dvamata sme na kef pobarkvame maika
![]()
![]()
Kogato tq ne e na kef, tq ni pobyrkva
![]()
P.S. izvinete me za latinicata .. precaka mi se fonetikata![]()
spomnqm si 4e v 4 klas tatko mi vikashe 4e dokato nay4a tablicata za ymnojenie 6te doide vreme da vleza v kazarmataama ina4e sega ne me obijda po to4no az go obijdam
![]()