- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
Баща ми не ме е обиждал,само някой път на шега ми казва тикваили нещо такова .. ама с майка ми редовно си се обиждаме - аз нея и тя мене
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Когато бях на 14-15 и се прибирах късно или не отговарях когато ме търсеха по телефона за да разберат къде съм ме наричаше наркоман и си мислеше, че се крия за да се дрогирам/напивам/напушвам. Всъщност по това време не съм употребявал нищо друго освен алкохол, при това в умерени количества и не съм давал поводи за подобно отношение. По скоро го гонеше параноята, защото повечето му колеги имаха подобни проблеми с децата си.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
да
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
ne
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Не! Само майками от време на време и винаги като изрече нещо подобно се усмихва за да покаже че не е сериозна:P
Не![]()
Не
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
С баща ми се обиждаме взаимно, но абсолютно винаги е било на майтап. Майка ми обаче е друго нещо .
Не, само в случаи, когато аз започна, но дори и тогава е на майтап, а и не са обиди, а по- скоро тъпизми.![]()
![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
обиди,псувни...обичайното![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Да когато го ядосам ми вика лайно,говедо обичайните![]()
^на мен много хора ми викат говедо![]()
иначе се е случвало (къде на ебавка, къде серионо), но не се обиждам![]()
Никога не ме е обиждал...
пф...да много често ..ама аз не го приемам навътреима къде, къде по-гадни неща който може и ми е казвал
Не от тате......като се замисля имам някакви мн смътни спомени за някакво "говедо", но то беше дошло или от бате, или от мама, не помня, но знам, че бяха големи сръдни за него и не се е повтаряло.![]()