- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
Мне,баща ми никога не ме е обиждал.
Само един път го бях ядосала доста и ми каза , че съм тъпа![]()
![]()
![]()
ми нарича ме психарка,вампирка,откачалк а квото му дойде![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Казвал го е,
но съм 100% сигурна,
че не го е мислил.
Веднъж, точно на другарската ми вечер ми каза, че съм овца.Но тва беше в кръга на шегата, а онзи ден ми каза, че цитирам: "Щот не мъ кефиш!" ... и аз останах да гледам
![]()
![]()
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
понякога и тва се случва
но майка е по-люта в обидите
то не е търтей, консуматор, мърла, отвратителна, 'невлизаща в положение'..
ахаха
ама напоследък се кротнаха нещата..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И той мене и аз него , та свика се , но това е щото се едно си приказвам с някой приятел. Дори баща ми , ми е най добрия приятел и много яко се разбираме.Гордея се с него!![]()
Баща ми го виждам в месеца веднъж-два пъти.По принцип ми вика келеш или нещо такова ако донеса слаба оценка.![]()
еми понякога като го ядосам много най-много да ми тегли една майна нищо друго![]()
Не. Нито баща ми, нито майка ми. Само с брат ми се обиждаме от време на време.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ммм...нещо не хващам защо да е естествено?! А татко ме е наричал лигла, което си е и вярно xDПървоначално написано от na1xn
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Баща ми е алкохолик.Налагаше си мнението с физически тормоз върху майка ми,мен и сестра ми.Разделиха се отдавна,по незнайни причини, бях останал при него бях згафил нещо и ми каза, че съм като п*тка (тогава бях на 8-9год.) и на другия ден докато беше на работа си събрах багажа и се преместих при майка ми.След години пак се здобрявахме и се карахме.Сега съм на 16 и за някви глупости ми се разсърди (причината е, че вече не е в такава физическа форма, че да налага своето) и нямам намерение повече да се сдобрявам с него. (бтв той е скаран с всички негови роднини в това число майка, баща, жена, дъщеря, брат....)
Извинявам се за пробития пост,просто исках да си излея душата, и ако има други като мен да знаетe You are not alone!![]()
![]()
Всичко е добре,когато свършва добре!
Никога
А майка ми : мърла,отврат,лайно..и всякакви такива,ма тя като се обърне и аз и показвам среден пръст![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
не![]()
Първоначално написано от na1xn
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
нем само ми е казвал 'мързи та да гледаш'![]()
Никога!!! Даже ми прави забележка, когато аз кажа нещо от сорта на "ох, колко съм глупава", "леле ква съм тъпа..."![]()
Не, никога. Нито истинският ми баща, нито вторият не са ме обиждали.
Не,не ме е обиждал,но когато се карат с брат ми си вмятат обиди и мен даже ме е срам и се обиждам,но предполагам,че това са временни неща!