- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обижда ли ви?
не ! баща ми никога! ..
Не, но майка ми редовно го прави и не само с мен, а с всички.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Като свършим нещо със сестра ми не така както трябва,може и да ни обиди
ами не![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много ясно като се ядоса ме храни като за последно...жалко че не ми пука![]()
![]()
![]()
еми да като ми се натфари нещо започва да ги сипе едни че ...ама мене много ме радва
![]()
Не ..НИКОГА не ме е обиждал.. само майка ми когато е била ядосана ми е казвала някои думи.. но не е нищо сериозно![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
.......
Немога да кажа '' никога не ме е обиждал'' то нашето не е обиди ами просто,за да се дразним си казваме някои именцаиначе сериозни обиди нем
![]()
Момиченце съм :P
sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]
усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...
Да,той ако ме обиди хващам къра.Само това ми остава.Той колкото е досаден баща ми и колкото обича да ми дърпа конкско само и обиди ми липсват.Е майка ми вика ''гъско'',ама на нея не й се сърдя
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не! Никога не ме е обиждал по никакъв начин ! Имам страхотен баща , но сигурно и аз съм страхотна дъщеря , щом има толкова натоварено ежедневие и в 90% от случайте се връща бясен , въпреки това никога несъм заслужила обида от него !
Обичам те татко !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
да
Не,никога не ме е обиждал.Когато ми е ядосан ми вика "Моника".Знае,че много се дразня като ме наричат с цялото ми име и...
![]()
+1Първоначално написано от Sensuality
А по скоро аз обиждам мама ... от сорта мн си проста или как мое да си тоолко зле ... и то на бъзик ... кът напраи пак една от нейните детински глупости ... ;хх
не![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Само на шега..![]()
Нем..![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Не поддържам връзка с него, тъй че ..
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ох,отдавна не се виждам с него...Разделиха се с майка мии и той си замина за Швеция .. А майка ми сега има приятел-за него .. не ме обижда,даже е пекан
![]()
Баща ми пътува с корабите и живей в друга страна . Преди всяко лято или през лято ходихме с майка при него . Той ми е казвал много пъти , че ме обича . Прекарва ли сме си супер яко .Миналата година ходихме заедно в АНТАЛИЯ . Беше невероятно, но се разголвах твърде много за негои започна да ми прави забележка по облеклото и да ме ревнува от другите момчета . За него съм малката му принцеса . Не се е обаждал вече от доста време . Последния път се скарахме , защото майка ми му казала ,че съм на кафе с момче , обади ми се и са скарахме . Това беше последния ни разговор
но не ме е обиждал . Майка ми често го прави
![]()
Да,случвало се е.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ахахаххахахахахахахПървоначално написано от Martin_Vassilev
![]()