.

Виж резултатите на анкетата: Отговори ли ви Гергана Кочанова?

Гласували
29. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 20,69%
  • Не

15 51,72%
  • Блокира ме

4 13,79%
  • Само ме напсува

4 13,79%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Skype на известни личности 2

Ето го Skype на мис България-Вселена 2007 Гергана Кочанова.

За тези които не я познават:
    http://gal.impulse.bg/10/0d/6265f326...410_00_600.jpg
    http://www.papermovie.com/cats/bg/story/19d-1.gif
    http://gal.impulse.bg/10/0d/62656c5a...898_00_600.jpg

Град
    Blondeland
    Да си дам моя
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    смятате ли,че скайповете разпространени в интернет да реалните скайпове на така наречените 'извесни личности'
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Което ме напомня, че преди няколко дни получих ЛС с думите: "здравей, може ли скайпа на Азис, голяма фенка съм му"... ахахахахах!

За какво ми е скайпа й, аз даже я виждам за първи път, пффф.

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    смятате ли,че скайповете разпространени в интернет да реалните скайпове на така наречените 'извесни личности'
    Не не смятам, но този е на Гергана Кочанова, 100% сигурно е. Не съм го видел в некой тъп форум а лично го открих. Защо ви го давам? Тя ме блокира и каза че съм много нахален, аз и се включих от друг профил и и казах че ако не ми махне игноре, ще пусна нейния скайп по всички форуми и нема да се отърве цел живот от нахалници. И ето я и самата тема...
    Дори си мисля дали да не пусна тема и в некой турски форум.

Несподелена любов ли те кара да го правиш това?

kill yourself

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Несподелена любов...
    Не е любов, просто не обичам некакви тъпи мис Българии-вселени да ми се дърпат и да ми се правят на големи звезди.

Re: Skype на известни личности 2

Цитирай Първоначално написано от Рангел

da ne mislish che tva i e skype we ot lichen opit moga da ti kaja che nema da i go namerish tyrsil sym poshtata na emma watson, tva beshe neshto kato misiqta nevyzmojna
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от maharbal

da ne mislish che tva i e skype we ot lichen opit moga da ti kaja che nema da i go namerish tyrsil sym poshtata na emma watson, tva beshe neshto kato misiqta nevyzmojna
    Имам скайповете на доста манекенки и др. подобни индивиди, така че не ми казвай какво мога и какво не мога да открия.
    Имам, ама не давам. Само ако некоя ме ядоса тогава ще ги споделя с интересуващите се!

Ето тая не ми е интересна и ви я давам като бонус към Герганчето Кочанова. Kirsty Hawkshaw - певица. Не съм я слушал но видех нейна снимка и не ми хвана окото.

Град
    Ямбол
    Следващата тема, моля ............
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Kirsty Hawkshaw има много хубав глас

само дето няма кво да си кажем толкова, дори и да ми приеме пълномощното, в което дълбоко се съмнявам

Супер фен Аватара на Riot
    доста тъпо
    и като ти отговори какво ще стане ?
    ще я ебеш ?
    Моля ?!

изключено е профилът на Кочанова в impulse.bg да е правен от нея, тя няма да сложи снимки с толкова лошо качество и няма да се повтарят

кво да кажем за профила и в скайп на който данните са други...
    не мога да разбера защо като се пусне някаква информация за някой по-известен тва вече е голямата сензация
    Хора, нямате ли друга работа

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    изключено е профилът на Кочанова в impulse.bg да е правен от нея, тя няма да сложи снимки с толкова лошо качество и няма да се повтарят

не мога да разбера защо като се пусне някаква информация за някой по-известен тва вече е голямата сензация
    ти явно си и фенка
    бая неща знаеш
    Моля ?!

ми ся проверих, иначе не бях чувала за нея досега

Kirsty Hawkshaw има много хубав глас

само дето няма кво да си кажем толкова, дори и да ми приеме пълномощното, в което дълбоко се съмнявам
    Чух я на живо във vbox7 - никакъв глас. А е толко грозна че чак ми се повдига от нея.

Но на такива не търсете пълномощно, не дават лесно, иначе за чат са много точни и има какво да си каже човек особено с певиците, манекенките са много задръстени и тъпи, но певиците, особено чалга певиците са доста отракани и освободени. И най-важното - немат комплекси като манекенките.

Цитирай Първоначално написано от Riot
    доста тъпо
    и като ти отговори какво ще стане ?
    ще я ебеш ?
    Всичко зависи от самия човек, ако знаеш какво да кажеш и как да я забаламосаш, може да се стигне и до ебане. Особено фотомоделите и манекенките са толкова тъпи че всеки по-голем гявол може да ги наебе дори без да потроши пари за тех. Но това е изкувство и не всеки го може.

Слушай са да ти обясня. Профилът в импулс.бг действително е с грешни данни, но в skype е напълно достоверен и там рожденната дата е точна, може да провериш кога е родена в Google, напиши "кочанова" и "рожден ден". И не съм казал че това е сензация, ти го казваш. По същия начин мога да пусна и скайпа на някоя комшийка с големи цици. Но тогава щях да озаглавя темата "Skype на комшийки с големи цици".

А че 99% от скайповете на известни личности които се разпространяват в интернет са фалшиви, също е верно.

Тая Гергана Кочанова надуши ли кур с портфейл няма кой да я изпревари.

Град
    Brooklyn,New York

Цитирай Първоначално написано от maharbal

Имам скайповете на доста манекенки и др. подобни индивиди, така че не ми казвай какво мога и какво не мога да открия.
    Имам, ама не давам. Само ако некоя ме ядоса тогава ще ги споделя с интересуващите се!

Ето тая не ми е интересна и ви я давам като бонус към Герганчето Кочанова. Kirsty Hawkshaw - певица. Не съм я слушал но видех нейна снимка и не ми хвана окото.
    Пич,автора,явно си много зле.Мислиш ли,че не може да си смени скайпа и ти да си рекламираш скайпа й.А тя да си гледа кефа и да си повтаря колко си тъп.Не си ли се замислял?
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Тая Гергана Кочанова надуши ли кур с портфейл няма кой да я изпревари.
    Са е в Америка и кой знае с какви маймуни се шиба.

Цитирай Първоначално написано от Doppelganger
    Пич,автора,явно си много зле.Мислиш ли,че не може да си смени скайпа и ти да си рекламираш скайпа й.А тя да си гледа кефа и да си повтаря колко си тъп.Не си ли се замислял?
    Хахаха смешник, това да не ти е некоя пъпчива метълистка която да си сменява skype всеки ден? Тя сега е в САЩ и как мислиш поддържа връзка със своите ебачи, познати, роднини, колежки и т.н.? Да си смени skype заради некакъв нахалник и наново да добави всички абонати ли? Ако това стане ще бъда доволен, причинил съм и некакво неудобство и дискомфорт и до некъде съм и го върнал за игноре-то.

Град
    Brooklyn,New York

Хахаха смешник, това да не ти е некоя пъпчива метълистка която да си сменява skype всеки ден? Тя сега е в САЩ и как мислиш поддържа връзка със своите ебачи, познати, роднини, колежки и т.н.? Да си смени skype заради некакъв нахалник и наново да добави всички абонати ли? Ако това стане ще бъда доволен, причинил съм и некакво неудобство и дискомфорт и до некъде съм и го върнал за игноре-то.
    Хаха,пич по заблуден си отколото си мислех.Мислиш ли,че няма MSN,ICQ или нещо подобно.И ако ебачите имат зор,ще я добавят в новия не ами хоро ще играят.Знаеш ли,че на GSM като си сменяш номера е същата работа.И ако си бизнесмен....
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Хаха,пич по заблуден си отколото си мислех.Мислиш ли,че няма MSN,ICQ или нещо подобно.И ако ебачите имат зор,ще я добавят в новия не ами хоро ще играят.Знаеш ли,че на GSM като си сменяш номера е същата работа.И ако си бизнесмен....
    Не само че нема MSN и ICQ но и едва ли е чувала за тех. Има само Skype както повечето известни личности в България, а и нейните познати също имат само Skype тъй като не са интернет маниаци и ползват само масово известните услуги и програми у нас. Със сигурност нема да тръгне да си регистрира ново име в скайп заради мен, а ако го направи, ще се почувствам морално удовлетворен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си