- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skype на известни личности 2
Ето го Skype на мис България-Вселена 2007 Гергана Кочанова.
За тези които не я познават:
http://gal.impulse.bg/10/0d/6265f326...410_00_600.jpg
http://www.papermovie.com/cats/bg/story/19d-1.gif
http://gal.impulse.bg/10/0d/62656c5a...898_00_600.jpg
Да си дам моя![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
смятате ли,че скайповете разпространени в интернет да реалните скайпове на така наречените 'извесни личности'![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Което ме напомня, че преди няколко дни получих ЛС с думите: "здравей, може ли скайпа на Азис, голяма фенка съм му"... ахахахахах!
За какво ми е скайпа й, аз даже я виждам за първи път, пффф.![]()
Не не смятам, но този е на Гергана Кочанова, 100% сигурно е. Не съм го видел в некой тъп форум а лично го открих. Защо ви го давам? Тя ме блокира и каза че съм много нахален, аз и се включих от друг профил и и казах че ако не ми махне игноре, ще пусна нейния скайп по всички форуми и нема да се отърве цел живот от нахалници. И ето я и самата тема...Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Дори си мисля дали да не пусна тема и в некой турски форум.![]()
![]()
Несподелена любов ли те кара да го правиш това?
kill yourself
Не е любов, просто не обичам некакви тъпи мис Българии-вселени да ми се дърпат и да ми се правят на големи звезди.Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Първоначално написано от Рангел
da ne mislish che tva i e skype weot lichen opit moga da ti kaja che nema da i go namerish
tyrsil sym poshtata na emma watson, tva beshe neshto kato misiqta nevyzmojna
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Имам скайповете на доста манекенки и др. подобни индивиди, така че не ми казвай какво мога и какво не мога да открия.Първоначално написано от maharbal
Имам, ама не давам. Само ако некоя ме ядоса тогава ще ги споделя с интересуващите се!
Ето тая не ми е интересна и ви я давам като бонус към Герганчето Кочанова. Kirsty Hawkshaw - певица. Не съм я слушал но видех нейна снимка и не ми хвана окото.
Следващата тема, моля ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Kirsty Hawkshaw има много хубав глас![]()
само дето няма кво да си кажем толкова, дори и да ми приеме пълномощното, в което дълбоко се съмнявам![]()
доста тъпо
и като ти отговори какво ще стане ?
ще я ебеш ?![]()
Моля ?!
изключено е профилът на Кочанова в impulse.bg да е правен от нея, тя няма да сложи снимки с толкова лошо качество и няма да се повтарят![]()
кво да кажем за профила и в скайп на който данните са други...![]()
не мога да разбера защо като се пусне някаква информация за някой по-известен тва вече е голямата сензация![]()
Хора, нямате ли друга работа![]()
![]()
![]()
ти явно си и фенкаПървоначално написано от tinky_winky
бая неща знаеш![]()
Моля ?!
ми ся проверих, иначе не бях чувала за нея досега![]()
![]()
Чух я на живо във vbox7 - никакъв глас. А е толко грозна че чак ми се повдига от нея.Първоначално написано от tinky_winky
![]()
Но на такива не търсете пълномощно, не дават лесно, иначе за чат са много точни и има какво да си каже човек особено с певиците, манекенките са много задръстени и тъпи, но певиците, особено чалга певиците са доста отракани и освободени. И най-важното - немат комплекси като манекенките.![]()
Всичко зависи от самия човек, ако знаеш какво да кажеш и как да я забаламосаш, може да се стигне и до ебане. Особено фотомоделите и манекенките са толкова тъпи че всеки по-голем гявол може да ги наебе дори без да потроши пари за тех. Но това е изкувство и не всеки го може.Първоначално написано от Riot
Слушай са да ти обясня. Профилът в импулс.бг действително е с грешни данни, но в skype е напълно достоверен и там рожденната дата е точна, може да провериш кога е родена в Google, напиши "кочанова" и "рожден ден". И не съм казал че това е сензация, ти го казваш. По същия начин мога да пусна и скайпа на някоя комшийка с големи цици. Но тогава щях да озаглавя темата "Skype на комшийки с големи цици".Първоначално написано от tinky_winky
А че 99% от скайповете на известни личности които се разпространяват в интернет са фалшиви, също е верно.
Тая Гергана Кочанова надуши ли кур с портфейл няма кой да я изпревари.![]()
Пич,автора,явно си много зле.Мислиш ли,че не може да си смени скайпа и ти да си рекламираш скайпа й.А тя да си гледа кефа и да си повтаря колко си тъп.Не си ли се замислял?Първоначално написано от Рангел
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Са е в Америка и кой знае с какви маймуни се шиба.Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
Хахаха смешник, това да не ти е некоя пъпчива метълистка която да си сменява skype всеки ден? Тя сега е в САЩ и как мислиш поддържа връзка със своите ебачи, познати, роднини, колежки и т.н.? Да си смени skype заради некакъв нахалник и наново да добави всички абонати ли? Ако това стане ще бъда доволен, причинил съм и некакво неудобство и дискомфорт и до некъде съм и го върнал за игноре-то.Първоначално написано от Doppelganger
![]()
Хаха,пич по заблуден си отколото си мислех.Мислиш ли,че няма MSN,ICQ или нещо подобно.И ако ебачите имат зор,ще я добавят в новия не ами хоро ще играят.Знаеш ли,че на GSM като си сменяш номера е същата работа.И ако си бизнесмен....Първоначално написано от Рангел
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Не само че нема MSN и ICQ но и едва ли е чувала за тех. Има само Skype както повечето известни личности в България, а и нейните познати също имат само Skype тъй като не са интернет маниаци и ползват само масово известните услуги и програми у нас. Със сигурност нема да тръгне да си регистрира ново име в скайп заради мен, а ако го направи, ще се почувствам морално удовлетворен.Първоначално написано от Doppelganger
![]()