Вярно ли е че трябва косата ти да е леко влажна когато се изправяш с преса една моя приятелка така ми каза ,а на пресата пише че косата трябва да е напълно суха
Според мен не трябва да рискуваш - белята веднъж става :Р
Не е вярно.
Ще я иэгориш много яко,ако е мокра.Не случайно го пише.
Иэправяй я ,когато е суха и преди това и слагай малко кристали,нали уж предпаэвали.. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
За пръв път чувам такова нещо. Може и да греша, но.. Доколкото знам, като си изправяш косата е добре да `и сложиш някакъв балсам, но не съм сигурна. Косата ми е права и не ми се е налагало да си я изправям.![]()
Кажи на тази твоя приятелка да ти покаже на нейната коса как става тази работа ...![]()
Глупости! Явно приятелката ти не е от най-добрите.
AMAN!
+ 1 да видиш ко ше станеПървоначално написано от dark_sw
![]()
Напълно грешно......Косата ти трябва да бъде идеално суха !!! Ако е дори леко влажна ще я изгориш мноооого да знаеш
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
![]()
![]()
въий въй въй-косата трябвало да е суха
![]()
![]()
направо съм потресена от тази глупост.ти на фризиор не сте ли ходили до сега ?! косата трябва да е влажна (да не кажа доста мокра) и с кристали или пяна,зависи какъв обем искаш да имаш ... направо за 1ви път виждам и чета мнения,че при изправянето косата трябва да е суха НАПЪЛНО
![]()
![]()
.иди до някой салон и питайте там,много държа после да ми напишеш какво са ти казали там
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
В салон изправят със сешоар. Нормално е косата да е влажна.Първоначално написано от BaBy_bS
Точно така еПървоначално написано от Pliok0019
Толкова пъти съм се изправяла .... мани мани
Косата суха - с гел за изправяне или кристали
![]()
az sam s 4uplivo daje kadrava kosa i vsqka sedmica xodq pri frizior za da me izpravi....poslednite nqkolko pati me izpravq s presa i parvoto koeto pravi e da mi isu6i kosata...i mnogo pravilno kazaxa 4e v salonite izpravqt sas se6oar na mokra(vlajna kosa)Първоначално написано от Pliok0019
P.S. vzemi si podxranva6ti maski 6toto ina4e kosata ti 6te zaprili4a na metla
На мен също някой ми беше казал тази простотия и аз реших да пробвам и мн съжелявам за коетоКосата ми стана на нищо за малко дори да я изгоря ама добре че не задържах пресата повече време
![]()
Най-много да я овредиш адски жестоко, ако я изправяш докато е влажна!
Аз преди 4-5 години си спомням, че у една приятелка си правихме вафлички с преса и понеже пресата и е скапана и не къдреше хубаво и аз реших да си намокря косата и гледай цвърчене все едно си пържа косата напрао щяхме да се залеем от смях. Ама тогава бях малка и глупава. Нищо ми нямаше на косата де, слава богу.![]()
какво е това?Първоначално написано от plamka
![]()
![]()
![]()
хах аиде леко бе .. още малко ще се умре ако си изправи косата влажна .. моля моля дори днес , като излязох от банята ме мързеше да се суша (а и нямах време) и на влажна (да не кажа мокра) коса се изправих с доооста загряла преса на висок градус .. косата ми си е идеална .. нищо ми няма .. голямо чудо ще стане .. косата може и на сухо и на мокро да се изправя .. на мокро е малко по-трудно по мое мнение .. и не ползвам никакви "предпазители" за косата .. и О БОЖЕ МОЙ - ОЩЕ СЪМ ЖИВА .. и не плешива ..
какво изкарахте , че ще оплешивее още малко ако се изправи на мокра коса .. тцтц![]()
правят се с начупените приставки на пресатаПървоначално написано от ifcheTyYyYy
![]()
Ефект: Мамо не стреляй АЗ СЪМПървоначално написано от tinky_winky
![]()
![]()
ujas tia presi i ma6i ....az izpraqh q izpraqh kosata i vze 4e precaftq i se postrigah do ramenete za da si mahna precaftqnoto...ujas...po-dobre ne izpolzvaite mn 4esto presite...kolkoto do temata-ne e vqrno vsa6tnost daje ako e na vlajna kosa pove4e 6te q izgori6.,..
Руса кукличка
Първоначално написано от mirelinda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мойта майка ми казва, че съм преличала на пудел след като се направя с пресата
Косата ми е много гъста и като се направя и бухва много, но пък става наистина много страстно......... РрРрРрРрР
![]()