.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Преса

Преса

Вярно ли е че трябва косата ти да е леко влажна когато се изправяш с преса една моя приятелка така ми каза ,а на пресата пише че косата трябва да е напълно суха

Супер фен
    Според мен не трябва да рискуваш - белята веднъж става :Р

Мега фен
    Град
    София
    Не е вярно.
    Ще я иэгориш много яко,ако е мокра.Не случайно го пише.
    Иэправяй я ,когато е суха и преди това и слагай малко кристали,нали уж предпаэвали.. ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    За пръв път чувам такова нещо. Може и да греша, но.. Доколкото знам, като си изправяш косата е добре да `и сложиш някакъв балсам, но не съм сигурна. Косата ми е права и не ми се е налагало да си я изправям.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Кажи на тази твоя приятелка да ти покаже на нейната коса как става тази работа ...

Голям фен
    Глупости! Явно приятелката ти не е от най-добрите.

AMAN!

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Кажи на тази твоя приятелка да ти покаже на нейната коса как става тази работа ...
    + 1 да видиш ко ше стане

Град
    на плажа =)
    Най - много ток да те хване...

Град
    Ямбол
    Напълно грешно...... Косата ти трябва да бъде идеално суха !!! Ако е дори леко влажна ще я изгориш мноооого да знаеш
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    въий въй въй-косата трябвало да е суха направо съм потресена от тази глупост.ти на фризиор не сте ли ходили до сега ?! косата трябва да е влажна (да не кажа доста мокра) и с кристали или пяна,зависи какъв обем искаш да имаш ... направо за 1ви път виждам и чета мнения,че при изправянето косата трябва да е суха НАПЪЛНО .иди до някой салон и питайте там,много държа после да ми напишеш какво са ти казали там
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    въий въй въй-косата трябвало да е суха направо съм потресена от тази глупост.ти на фризиор не сте ли ходили до сега ?! косата трябва да е влажна (да не кажа доста мокра) и с кристали или пяна,зависи какъв обем искаш да имаш ... направо за 1ви път виждам и чета мнения,че при изправянето косата трябва да е суха НАПЪЛНО .иди до някой салон и питайте там,много държа после да ми напишеш какво са ти казали там
    В салон изправят със сешоар. Нормално е косата да е влажна.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Точно така е Толкова пъти съм се изправяла .... мани мани Косата суха - с гел за изправяне или кристали

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    az sam s 4uplivo daje kadrava kosa i vsqka sedmica xodq pri frizior za da me izpravi....poslednite nqkolko pati me izpravq s presa i parvoto koeto pravi e da mi isu6i kosata...i mnogo pravilno kazaxa 4e v salonite izpravqt sas se6oar na mokra(vlajna kosa)
    P.S. vzemi si podxranva6ti maski 6toto ina4e kosata ti 6te zaprili4a na metla

На мен също някой ми беше казал тази простотия и аз реших да пробвам и мн съжелявам за което Косата ми стана на нищо за малко дори да я изгоря ама добре че не задържах пресата повече време

Най-много да я овредиш адски жестоко, ако я изправяш докато е влажна!

Повече от фен Аватара на plamka
    Аз преди 4-5 години си спомням, че у една приятелка си правихме вафлички с преса и понеже пресата и е скапана и не къдреше хубаво и аз реших да си намокря косата и гледай цвърчене все едно си пържа косата напрао щяхме да се залеем от смях. Ама тогава бях малка и глупава. Нищо ми нямаше на косата де, слава богу.

Re: Преса

Цитирай Първоначално написано от ifcheTyYyYy
    Вярно ли е че трябва косата ти да е леко влажна когато се изправяш с преса една моя приятелка така ми каза ,а на пресата пише че косата трябва да е напълно суха
    не

Цитирай Първоначално написано от plamka
    вафлички с преса
    какво е това?

Град
    На слънцето :>
    хах аиде леко бе .. още малко ще се умре ако си изправи косата влажна .. моля моля дори днес , като излязох от банята ме мързеше да се суша (а и нямах време) и на влажна (да не кажа мокра) коса се изправих с доооста загряла преса на висок градус .. косата ми си е идеална .. нищо ми няма .. голямо чудо ще стане .. косата може и на сухо и на мокро да се изправя .. на мокро е малко по-трудно по мое мнение .. и не ползвам никакви "предпазители" за косата .. и О БОЖЕ МОЙ - ОЩЕ СЪМ ЖИВА .. и не плешива ..

какво изкарахте , че ще оплешивее още малко ако се изправи на мокра коса .. тцтц

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от ifcheTyYyYy
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    вафлички с преса
    какво е това?
    правят се с начупените приставки на пресата

Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    + 1 да видиш ко ше стане
    Ефект: Мамо не стреляй АЗ СЪМ

Град
    Велико Търново
    ujas tia presi i ma6i ....az izpraqh q izpraqh kosata i vze 4e precaftq i se postrigah do ramenete za da si mahna precaftqnoto...ujas...po-dobre ne izpolzvaite mn 4esto presite...kolkoto do temata-ne e vqrno vsa6tnost daje ako e na vlajna kosa pove4e 6te q izgori6.,..
    Руса кукличка

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от mirelinda
    Цитирай Първоначално написано от tinky_winky
    + 1 да видиш ко ше стане
    Ефект: Мамо не стреляй АЗ СЪМ
    Мойта майка ми казва, че съм преличала на пудел след като се направя с пресата Косата ми е много гъста и като се направя и бухва много, но пък става наистина много страстно......... РрРрРрРрР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си