.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Град
    Стара Загора
    хвани си гадже от твоя град и тогава поне ще знаеш какво прави

И това пробвах ама нества.Само да лъжа другото момче, 4е го обичам и искам да съм с него.По-добре да е самоизмъчвам отколкото да измъчвам себе си и още някой.А и аз му имам доверие въпреки това, което направи.Ня съм някоя ревнивка и няма намерение и да ставам такава.

Абе, каква е тая връзка? Той си ходи по някакви други мацки и понеже му е гузно спрямо теб и ти казва: " Ми ходи и ти" , т. е да не съм само аз виновен, да сме квит. Това е тъпо. Или е с теб или не. Точка. Уважавай се! И спокойно, има много готини момчета, които държат на любимата си и не й изневеряват, независимо дали тя е близо или далеч от тях. Зарежи го този! Само те разиграва и така ще бъде винаги! Виж, че той сам ти го казва дори: "Ще гледам да не правя такива неща, но ако направя, не искам да ти развалям деня"... Ама че тъпоооо! Зарежи го! Уважавай се!

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Аз ако наистина обичам някой не бих му казала " прави си каквото искаш докато ме няма, и това не означава че не ми пука за тебе" И според мене това че ти е изневерил допринася за моя съвет и той е : МОЛЯ ТЕ не му се доверявай, каквото било било.... Най-добре му кажи, че късате нацяло, да не се налага да си изневерявате така.....
    Пък ако толкова много "се обичате" карайте си на "отворена връзка"
    +1 i dosta dulgo be6e,edva go pro4etah
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Стара Загора
    Е да дългичко е,но мн мерси на всички ви, които го прочетохте и мн мерси и за съветите.

Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
    Абе, каква е тая връзка? Той си ходи по някакви други мацки и понеже му е гузно спрямо теб и ти казва: " Ми ходи и ти" , т. е да не съм само аз виновен, да сме квит. Това е тъпо. Или е с теб или не.
    Точно тва исках и аз да кажа.Тук не става въпрос за ревност,а за факта,че тоя мазен мухльо ще си ходи там с разни момичета и след това,защото той няма да иска да ти развали деня,ще го научаваш от негови познати и ще страдаш още повече.Тази история ми е до болка позната.Комплексите на някакъв тъпанар го подтикват да си играе с любовта ти,която те предава и те връзва за него.Зарежи го докато е време.Да,вярно е много ще страдаш,но и това ще мине.Важната си ти!Успех!
    The game I'm in doesn't take any prisoners,
    Just casulties.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Junona
    Според мен няма да излезне кой знае каква връзка след като се виждате 1 месечно да кажем ... каквито и да са ти чувствата ти най-добре би трябвало да можеш да прецениш дали да му се довериш или не .. помисли как би се почувствала ако ти каже за още някоя ... ако не ти стане толкова гадно колкото се предполага значи просто го харесваш ... това не е любов ... ако наистина обичаш някого ще му даваш свобода но чак такива своеволия... Просто прецени какво значи за теб .. попитай и него това и реши дали си заслужава
    Съгласна
    So free

Град
    Стара Загора
    значи няма шан да се промени ?

Град
    Хасково
    Знам какво е връзката от разстояние.. Само се измъчваш и няма нищо..Само телефони, скайп и това е... По- добре скъсайте колкото и да ти е тежко... Ще го преодолееш и ще си намериш някой по- добър и по- специален, както направих аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си