- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви прочетете това и ми кажете да му се доверя ли отново
хвани си гадже от твоя град и тогава поне ще знаеш какво прави
И това пробвах ама нества.Само да лъжа другото момче, 4е го обичам и искам да съм с него.По-добре да е самоизмъчвам отколкото да измъчвам себе си и още някой.А и аз му имам доверие въпреки това, което направи.Ня съм някоя ревнивка и няма намерение и да ставам такава.
Абе, каква е тая връзка? Той си ходи по някакви други мацки и понеже му е гузно спрямо теб и ти казва: " Ми ходи и ти" , т. е да не съм само аз виновен, да сме квит. Това е тъпо. Или е с теб или не. Точка. Уважавай се! И спокойно, има много готини момчета, които държат на любимата си и не й изневеряват, независимо дали тя е близо или далеч от тях. Зарежи го този! Само те разиграва и така ще бъде винаги! Виж, че той сам ти го казва дори: "Ще гледам да не правя такива неща, но ако направя, не искам да ти развалям деня"... Ама че тъпоооо! Зарежи го! Уважавай се!
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
+1 i dosta dulgo be6e,edva go pro4etahПървоначално написано от scoobydors
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е да дългичко е,но мн мерси на всички ви, които го прочетохте и мн мерси и за съветите.
Точно тва исках и аз да кажа.Тук не става въпрос за ревност,а за факта,че тоя мазен мухльо ще си ходи там с разни момичета и след това,защото той няма да иска да ти развали деня,ще го научаваш от негови познати и ще страдаш още повече.Тази история ми е до болка позната.Комплексите на някакъв тъпанар го подтикват да си играе с любовта ти,която те предава и те връзва за него.Зарежи го докато е време.Да,вярно е много ще страдаш,но и това ще мине.Важната си ти!Успех!Първоначално написано от Chikiponita
The game I'm in doesn't take any prisoners,
Just casulties.
СъгласнаПървоначално написано от Junona
So free
значи няма шан да се промени ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()