- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се държали унизително с момиче?
За момчетата е. Бихте ли се подигравали на жена?
Ако да-защо?
Ако не,е ясно.
Не е ли твърде комплексарско мъж да се държи грубо и некултурно с жена?
Чак подигравки не.Но ако някоя е мн тъпа просто се държа по грубо.
Винаги ми е било интересно как охарактеризирате някоя като 'много тъпа'. А и нали повечето сте на принципа-'дупка има ли е злато'. Ако е хубава и става за е*ане ко ви пука умна ли е не е ли..вие мъжете си противоречите. А и как разбирате коя е умна,коя не е...не знам,вие кажете.Първоначално написано от dmgto
Ми както разбирате кои мъже са тъпи.По тая логика ако някои е плейбой не ви пука умен ли е не е ли.Същото е![]()
i vse pak ne mislq 4e edna tapa jena moje da e krasiva.. za6toto ako e tapa nqma da znae kakva e modata v momenta kak da sa4etae drehite si dobre.. kakva pri4eska da si napravi za da ne preli4a na kurva.. da ne prekalqva s grima i parfiuma i t.n
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Ами ако имам чувства към нея
не си позволявам нещо подобно
(под достойнството ми е).
Ако не си ги бъзикам яко.
Ако го заслужава... и ако се държи тя така с мене малии![]()
е тва беше отговораПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
.!.
Така си еПървоначално написано от woshia_style
![]()
Аз с кухи лейки не се занимавам.
точно такаПървоначално написано от Bai Toq
![]()
.!.
държал съм се много зле как съм ги изрязвал не е истина ама те бяха патки, аз си говоря с фр . тя идва и по4ва ни се натиска там меси се в разговора ,аз я напсувам и тя ме мрази![]()
+10Първоначално написано от woshia_style
![]()
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Значи сега ще ти разкажа, защо някои жени си го просяяят: преди няколко дена се върнах от лагер в Приморско и там нашата група се засичаше точно по дни с една група от Севлиево. Понеже групата, с която бях тръгнала аз, в по-голямата си част се състоеше от момчета и затова те решиха нали да се запознаем със севлиевките и да ги каним да идват с на с насам-натам. Всичко беше перфектно докато въпросните 2 момичета, с които се запознахме не започнаха да се отпускат в нашата компания и да говорят ... просто не мога да ви опиша колко бяха тъпи горките девойки, искрено се смях на почти всяка дума, която казваха. Момчетата от моята група така здравата ги ебаваха, а онези миличките не вдяваха за какво иде реч ама изоообщо ... Та така де извода е, че някои просто си го просят да се гавриш с тях![]()
![]()
![]()
So free
Хаха, пич, много жестоко се лъжеш. Вървя аз вчера по уличата и две мацки, ама наколтени ауууу... Едната видя котка и само побутва другата и вика: Ей, виж ква катерица... xD Пукнах се да се хиля. Е кажи ми ся тва не е ли тъп чоевек?Първоначално написано от HaPKoMaHqk
П.п. Сори, че темата е за мъже и бла бла, ама не се сдържах... xD
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
nemislq 4e tova za modata e neshto po koeto mojesh da sydish za edna jena dali e typa ili umna...Първоначално написано от HaPKoMaHqk
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
То много работи са тъпи ... и какво от това ???Първоначално написано от _MuMu7y_
So free
Ами ти представи си тебе да ънижават цял живот........сички сме хора...и за тфа че има някои дет са толкос кухи лейки дет забравят на колко години са даже....еми...са спасяват...н е е нужно унижениее...щот едно унижение.......не е малко...на теб щи е яко..ама на другия...знайш ли кфа е болката....явно нее...за да пишеш тия работи.....
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
май и ти не правиш изключениеПървоначално написано от CBupen`3aeK
Ей има кифли където не само за унижаванe, ами и за бои стават![]()
♥ ♥ ♥
If i don't like her with pleasure..![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
ми досега не съм се подигравал на момиче не смятам и да го правя де...ама грубо съм се държал ако го заслужи...
ми досега не съм се подигравал на момиче не смятам и да го правя де...ама грубо съм се държал ако го заслужи...
Kak li ? Mi mnogo prosto. Kogato po4va6 da se iznervq6 ot deistviqta postapkite i dumite na nqkoe ekstremno tapo momi4e. Togava mi e nito do seks nito do kakvoto i da bilo. Gledam da q pravq na 5 stotinki za6toto maikata priroda taka ili ina4e q e nakazala otkam moza4en bagaj. A ima i tapi naivni momi4enca koito kalvat na vsqka prikazka=>dupka ima li e zlato. Chatka6 li ?Винаги ми е било интересно как охарактеризирате някоя като 'много тъпа'. А и нали повечето сте на принципа-'дупка има ли е злато'. Ако е хубава и става за е*ане ко ви пука умна ли е не е ли..вие мъжете си противоречите. А и как разбирате коя е умна,коя не е...не знам,вие кажете.
Аз , ако бях момче не бих се държала грубо с момиче само , защото не е на високо интелектуално ниво . Бих унизила момиче , само ако прави наистина долни неща !![]()