- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се държали унизително с момиче?
Това, че наконтените не са тъпи е най-голямата простотия !! Ако ти кажа колко кухи лейки познавам, които изглеждат перфектно... Изглежда добре ама няма акъл за 5 стотинки - едното за сметка на другото![]()
Т'ва с унижението наистина е адски кофти..ама има толкова много патки дето си го заслужават. Аз съм момиче и го казвам..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
хах по скоро питай дали има момче коетн е се подиграва с момичеПовечето за да се правят на мн печени го правят за да става смях :Р
nqma nishto po losho ot tova da unijavash nqkogo bilo to myj ili jena...Първоначално написано от _MuMu7y_
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
шшшш айде не са вживявай много в тва да се правиш на интересна щот не си ... и се въздържай от това да храниш хора, които не познваш щото познай кой излиза тъпия _)_Първоначално написано от _MuMu7y_
So free
Аз съм момче и съм забелязъл че винаги когато въпросът опре до момчета вие (момичетата) ни приемата като...не знам сякаш всички сме еднакви...смисал ако някои ви е неприятен значи всички са като него...хората не се разделят на жени и мъже.Съжалявам ако не е по темата...Та относно темата моя отговор е НЕ...Колкото и да е ''тъпа'' една жена не бих се държал ''грубо''(не знам какво точно имате предвид под грубо).Ако момичето ме дразни просто бих я игнорирал, но ако вече анаистина прекалява (то си зависи и от настроението на човек) щях да и кажа истината в очите (че е тъпа и каквото мисля за нея).Не мисля че като изразя мнението си за нея ще се държа грубо.По-скоро ще и направя услуга.
Защо трябва да разграничавате нещата така?И момичета се държат унизително с момчета и обртаното.Обаче на кого му пука за чувствата на другия?На никой...Сега щом е така,представете си след време как ще е!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Всички казвате ''не'', а съм става свидетел на адски груби подигравки и опити за унижаване спрямо момичета, за да изпъкнат момчетата пред приятелите си/ например/. Никой не е съвършен, да обиждаш и унижаваш останалите е просташно/ най малкото/... какво като някой е грозен, дебел, слаб и тн.,всеки има недостатъци
Силно се надявам това да са прояви само на идиотите и да са останали свесни хора,иначе на къде отива Света ...
lichno az izbegvam da se darja taka ama kakto kazvat ako e tolko typa che da i se smeesh nqma kvo da govorim! to si q qsno ama.. inache NE
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, bring yОu dОwn.. ;]
tova zavisi ot 2 ne6ta
purvo kakvo razbirate pod grubo
i vtoro zavisi ot konkretnite obstoqtelstva v momenta
az nikoga ne bih se zaqjdal s momi4e (a i s mom4e) osven ako ne mi e napravil/a ne6to purvi/a no vinagi bih se za6titil pri eventualni napadki no edin ot moite principi e 'NIKOGA DA NE ZAPO4VAM PURVI'
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Всичко е до настроение...
Не умея да губя !
Всички момчета казват,че с глупави момичета не се занимават ,а точно глупавите момичета си намират партньори най-лесно и почти винаги са заети,независимо дали са красиви или не.Докато по-умните всъщност никой не ги иска,защото е по-лесно да са с глупава жена,отколкото с умна.А това,че жените или са тъпи и красиви или са умни и грозни,е пълна лъжа!