.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на Pliok0019

Пак проблеми...

Един много скъп за мен човек е влюбен в мен... И днес прекратихме всякакви отношения. Той е ужасно мил, чаровен, обръща ми внимание, хубав е, но не съм влюбена в него. И никога няма да бъда. Искам го за приятел, а той мен за нещо повече. Сега ми е доста тъжно, дори плаках малко...Обичам качествените хора в живота ми да са близо до мен, но изгубих един.

С тази тема исках просто да споделя...

Aми кажи му,че между вас не може да има нищо повече от приятелство ...,ако те разбере хубаво

Цитирай Първоначално написано от rai4etyyy
    Aми кажи му,че между вас не може да има нищо повече от приятелство ...,ако те разбере хубаво
    Казвала съм му го милион пъти, но той продължава да ме обича. Това е от година сигурно...и няма край.

Защо не се опиташ да си го върнеш, или не можеш

Град
    Пловдив
    ми нека си те обича, обясни му,че ти го чувстваш само като приятел и искаш да си останете такива

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    еми и аз съм така... тъпо е, гадно е, мазно е, долно е и прочие и прочие пък кво да се прави? неа лек за несподелената любов все още...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Защо не се опиташ да си го върнеш, или не можеш
    И как предлагаш да стане?Човек не се разлюбва за 1 ден.

Е така е сложно..но според мен най-добре да прекратите всякакви отношения сега и да не излизате..Поне докато не те разлюби,а после може да сте приятели пак.
    just a kid۵

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Знам колко е гадно да загубиш ценен за теб човек и дори наскоро ми се случи за пореден път...
    Според мен правилно си постъпила след като не си влюбена в него а той не е съгласен да сте просто приятели..
    Както казва мойта най-добра приятелка "Всичко минава и това ще преживеем"

ми мацка кажи му че искаш да бъдете само приятели и че не можеш да го възприемеш по друг начин.

И на мен такова нещо ми е доста познато.Поговори с него,обясни му че изпитваш само чисто приятелски чувства,но много държиш на него и искаш да си останете добри прятели.Надявам се да те разбере,защото ще е много гадно,ако стане така,че поради тази причина да прекратите и приятелството си .. На мен лично така ми се случи и ми беше доста гадно.Но пък имам един друг много добър приятел,който от година вече е влюбен в мен,но разбира,че иска да сме само приятели и не ми се съдри.Но това как ще постъпи си зависи от самия човек.Но според мен ако не те разбере и не иска да сте приятели няма нужда да опитваш да оправиш нещата...защото според мен това показва колко и добър приятел ти е,щом не може да те разбере...Успех !

съ4увствам ти щото скоро май трябва и аз да направя тва като тебе-да нараня някой наистина мил 4овек...но...в крайна сметка и мен също са ма наранявали и не са отговаряли на 4увствата ми така 4е е справедливо донякъде
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    РЮАР
    Секса му е майката

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз минавам с тезата, че приятелството е много по-ценно от всякак вид други взаимоотношения, а доказателствената ми част не може се побере на тази клавиатура. Дори да не съм права, пак си продължавам с тезата.....

Град
    РЮАР
    ...да мерси... добре с1м...и аз те обичам...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ...да мерси... добре с1м...и аз те обичам...
    някой е яхнал метлата
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    РЮАР
    Баба Яга... фйууууууууууууУУУУУуу

Кофти ситуация... Няма как да не го загубиш в случая след като го отблъскваш и му казваш че не го желаеш както той теб.. това което се е случило е най-добрия вариант .. потърси го след време .. може нещата да са различни и той примерно да има и да желае друга ... а може би няма да намери заместителката ти...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Re: Пак проблеми...

Pliok0019 историята ти ми е до болка позната Преди почти 3 години и аз разбрах,че най-добрият ми приятел е влюбен в мен Казах му,че искам да сме само приятели,а той продължаваше да настоява поне да се пробваме Каза ми,че ще изчака да се разделя окончателно с тогавашният ми приятел и че след това иска да пробваме И аз простата се съгласих (той също беше много мил,чаровен,добър и си признавам,че имах някакви симпатии към него,но те не бяха много силни).Скъсахме с приятеля ми (М.) и след около месец тръгнахме с П.(предварително му казах,че знае колко време ходих с М. и че може пак да се оправим след време както и че искам когато скъсаме да се опитаме да бъдем приятели както преди).Всичко си беше супер в началото,но той започна да ревнува от всяко момче в компанията ни (ние бяхме около 20 човека в компанията,от които само 5 момичета...).Казах му,че тази ревност ме убива и че е по-добре да се разделим и да опитаме да забравим за случилото се.Той ми обеща,че ще се промени и така няколко пъти Накрая не издържах и му казах,че искам да се разделим...След това се прибрах и видях,че имам СМС от него,в който ми казва да го забравя и че ме мрази.Писахме си цяла вечер СМС-и и уж се разбрахме,че всичко,което стана трябва да се забрави...Скоро дойде лятото,аз заминах с нашите на море,после в Габрово и цяло лято нито СМС-и,нито сигнали,нито НИЩО Прибрах се в началото на септември и го видях с 2 момчета (които мразя повече от всичко)...Той мина покрай мен и дори не ме поздрави! Веднага му писах СМС и няколко часа след това ми отговори "...аз вече не съм същия човек,който бях до преди 2 месеца...извинявай,че не ти казах "здрасти",но просто...някой ден ще разбереш,а ако искаш да е по-скоро питай брат си" (брат ми е едно момче,с което от много години си викаме "брат ми" и "сестра ми" ).Веднага писах на В.(брат ми) и той ми каза:"сестричке ти не го ли видя,че се е събрал с наркоманите на квартала,не видя ли колко е отслабнал за 2 месеца,колко е променен...и не се очудвай,че не ти казва здр. и на другите не казва вече".Когато прочетох това бях СЪСИПАНА!!!Питах брат ми каква е причината П. да се захване с наркотиците,а той каза,че не знае.Вечерта си писах с П. и го наредих много яко (за което малко съжелявам)...Казах му,че се е превърнал в скапан наркоман,че никога не съм го очаквала от него и т.н.След като си казах всичко,което имах да му казвам го питах защо се е захванал с тия ла*на,а той ми отговори: "ми преди време имаше едно момиче,което обичах повече от всичко на шибания свят...направих грешка като я ревнувах и задушавах с държанието си...тя ме за*ба и се наложи да намеря начин да я забравя" Гледах точно като човечето от емотиконата Казах му "и к'во значи аз съм виновна,че си проваляш живота,а?!" ...Той ми каза само "извинявай" и излезе от скайп...От тогава (почти 2 години) спряхме да си пишем,казва ми "здрасти" само когато е сам и когато аз първа му кажа.Още се мразя,за това което стана и едва ли някога ще си простя,че постъпих така Та той сам каза,че заради мен е станал такъв ...

•••

Е това беше и моята история Сори на всички,за които е била скучна и тъпа и т.н.,но и аз както и авторката имах нужда да споделя случилото се (в интерес на истината вие сте първите хора,които разбират как точно се чувствах тогава и как се чувствам сега).Гадно е,когато разбереш,че човек когото обичаш (като приятел,та дори и като брат),на когото държиш и за когото си готов на всичко те обича А още по-гадно е когато разбереш,че този човек си е провалил живота заради теб
    П.П.Pliok0019 направи всичко възможно да не загубиш приятелството му,защото е УЖАСНО!!!Аз още се чувствам някак празна отвътре...Все едно една част от мен я няма Обясни му,че ти го обичаш като приятел и че ако между вас се получи нещо повече след това вече няма да е същото Успех и пак се ИЗВИНЯВАМ на тези,на които им е било скучно!!!

Не трябва да се предаваш ! Оп;итай се да му обясниш как стоят нещата и му кажи всички мили неща , които каза и на нас за него . Щом е влюбен в теб трябва да ти повярва . Успех .

Град
    "градът на мечтите"
    Обясни му го и му кажи че искаш да си запазите приятелството
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Поговорете и изяснете ситуацията

..this world is watching me..

Благодаря на всички за отговорите ви.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цениш го като приятел...Да бе,по-добре си кажи,че обичаш милите момчета да тичат след теб и да ти се молят
    Нищо лично,просто така мисля,не харесвам момичета,които постъпват като теб!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цениш го като приятел...Да бе,по-добре си кажи,че обичаш милите момчета да тичат след теб и да ти се молят
    Нищо лично,просто така мисля,не харесвам момичета,които постъпват като теб!
    Повдига ми самочувствието ми е ми е интересно, да. Това не ми пречи да го ценя като приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си