.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Възможно ли е това ?

Еми вчера ми дойде за пръв път даже и др тема имам и днес като седна да ям и като стана дори и леко ... цялата съм в кръв ... същото е и когато съм на компа ... нормално ли е?Да речеш да ставам рязко,апък то-НЕ!

Нормално е- и аз като стана и осещам как тече!!!

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Нормално е да усещаш как тече. И аз го усещам. Не се притеснявай, ще свикнеш и няма да се впечатляваш толкова. Ако се страхуваш, да не се изцапаш, си сменяй по-често превръзката и няма да има проблем. И аз бях така като теб. Не знаех точно какво да правя, но сега съм си съвсем спокойна.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Kakvo e "cikul"?

Цитирай Първоначално написано от serenity3
    Kakvo e "cikul"?
    Аз "Kakvo e "cikul" , незнам какво означава, но "КАКВО Е ЦИКЪЛ" - ЗНАМ!Пиши на Бг!

Ne moga na bg negramoten sum.

Kakvo e "cikul"?
    Цикълът е промените в женския организъм, които настъпват от първия ден на една менструация до предния ден на следващата.
    Нормално цикълът трае 28 дни и се състои от три фази:
    фоликуларна, овулаторна и лутеална.
    Фоликуларната фаза продължава от първия ден на менструацията до овулацията, което средно е около 12-14 дена.
    След това настъпва овулаторната фаза. През тази фаза имаме узрял фоликул, който се спуква и освобождава една яйцеклетка. Процесът на освобождаване на яйцеклетка се нарича Овулация.
    Овулацията е кратка и е горе-долу с продължителност 12 часа. След нея настъпва лутеалната фаза, която продължава до до края на цикъла!
    МИСЛИМ ДА СЕ ДРАЗНИМ!

Цитирай Първоначално написано от TenioIvanov
    a "menzis"
    Какво е Менструация?
    Менструацията е съставена от парчета тъкан и лигавица и прилича на чиста кръв. В идеалния случай настъпва на всеки 28 дена. Но периодът между две менструации може да се колебае между 21 и 25 дена.
    Първата менструация настъпва около 11-14 години. Ако е настъпила по-рано от тази възраст или не е настъпила до 17-тата ти година, то е редно да се обърнеш към лекар, защото може да е някакъв хормонален проблем.
    По време на менструация се губи около 30 мл кръв, но за всяка жена е различно. През първите дни на менструацията течението е кафеникаво, нарича се "ръждиво". После става ярко червено. А към последните дни на менструацията е отново кафеникаво.
    През това време може да видиш малки кръвни съсиреци, което е признак, че кръвта се е субирала в матката или влагалището. По принцип не е страшно.
    МИСЛИМ ДА СЕ ДРАЗНИМ!

Ops izvinqvai g-ja.I tova ne znaeh.

O6te ne6to da obqsni6 na horata ot saita?!

Ops izvinqvai g-ja.I tova ne znaeh.
    Ако не разбра ... написах го нарочно ... и вместо да проваляш темата спри да пишеш малоумните си истории!

xax mersi za razqsnenieto.Mi mislq,4e nqma da spra da pi6a "maloumnite" si istorii tui kato teb te draznqt.Puk i kakvo da obqsnqvam na negramoten 4ovek(pogledni gre6kite v soub6teniqta si).Aide 4ao,leka no6t,dovijdane i priqtni suni6ta.

xax mersi za razqsnenieto.Mi mislq,4e nqma da spra da pi6a "maloumnite" si istorii tui kato teb te draznqt.Puk i kakvo da obqsnqvam na negramoten 4ovek(pogledni gre6kite v soub6teniqta si).Aide 4ao,leka no6t,dovijdane i priqtni suni6ta.
    Хаха, кой го казва само! Може и да има някоя правописна грешка, но тя е или от бързо писане, или просто е забравила да сложи някой знак. На всеки се случва. Въпреки това тя пише на КИРИЛИЦА, а ти не! Когато започнеш да пишеш на кирилица, тогава ще имаш право да я критикуваш! Дотогава си запази мнението за себе си! И не задавай ГЛУПАВИ въпроси, с цел да се правиш на интересен, ЗАЩОТО НЕ СИ!
    Като бебче да ме гушнеш,

Ne moga na bg negramoten sum.
    Сам си го призна! Да не кажеш после, че те е обидил някой несправедливо.
    А и още нещо. Момичето е госпожица, не госпожа! Има огромна разлика!
    Като бебче да ме гушнеш,

Много ви се чудя защо се връзвате на простотиите дето ги има във всяка втора тема. Просто ги игнорирайте и това е, няма друго решение, иначе се пишат още повече излишни мнения (както и моето сега).

Град
    Neverland
    Хахаха стига сте се джафкали пък вие бе То голям кеф да обидиш някого...
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`
    Нормално е да усещаш как тече. И аз го усещам. Не се притеснявай, ще свикнеш и няма да се впечатляваш толкова. Ако се страхуваш, да не се изцапаш, си сменяй по-често превръзката и няма да има проблем. И аз бях така като теб. Не знаех точно какво да правя, но сега съм си съвсем спокойна.
    +1

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си