.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

една песен

здравейте,
    имам молба, малко е тъпа, но ще съм много благодарен ако някой помогне=) Има една песен, мисля, че е на около 5-6години(незнам точно), спомням си единствено малки частиот клипа - групата свири в нещо като стая, която е боядисана на жълти и сини квадрати(или нещо подобно), мисля че вокала беше с цайси, а барабаниста май беше с гола глава; след това помня, че няква мацка пресича улицата, но токчето на обувката и се заклещва и в същия момент идва кола, тогава някф пич изтичва и я спасява и падат на някфа полянка(трева) в страни. Много яка мелодична е песента, Дано на някой му е направил впечатление клипа.
    Благодаря!=)

Клипа е от един дооооооста стар филм,обаче нито се сещам как се казва филма,нито песента

Re: една песен

Цитирай Първоначално написано от live.now
    здравейте,
    имам молба, малко е тъпа, но ще съм много благодарен ако някой помогне=) Има една песен, мисля, че е на около 5-6години(незнам точно), спомням си единствено малки частиот клипа - групата свири в нещо като стая, която е боядисана на жълти и сини квадрати(или нещо подобно), мисля че вокала беше с цайси, а барабаниста май беше с гола глава; след това помня, че няква мацка пресича улицата, но токчето на обувката и се заклещва и в същия момент идва кола, тогава някф пич изтичва и я спасява и падат на някфа полянка(трева) в страни. Много яка мелодична е песента, Дано на някой му е направил впечатление клипа.
    Благодаря!=)
    http://vbox7.com/play:75c5bd40 <---- tova e tvoita pesen
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

http://vbox7.com/play:62d7b3cc <---- ina4e tazi e na su6ti izpulnitel i pone sporeden e po-dobra, ako iska6 4ui q

хааа не очаквах=))) мерси много

Molq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си