- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми по корема и гърба
Вие имате ли такъв проблем?Аз вече нз какво да ги праа тия косъмчета-ако ги махам,те ще стават все по-черни и гадни,а ако ги изруся,те ще пораснат повече!Кажете ми какво да правя?Майка ми ми казва,че съм си нормално окосмена,но аз знам,че не е така и искам да ги нямааааа,или поне да не се виждат!
Вие сте!
![]()
Фото епилация е решението.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Знам,че може с фото и лазерна епилация,но не е ли мн скъпо?Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
Еми в една тема в раздел ''Здравни проблеми и болести'',пишеше за фотоепилация за дупето (Първоначално написано от adizitk1
) ...била към 800лв.Пък за гърбът незнам колко е.....
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Аэ нямам тоэи проблем,но имам 2 приятелки,които го имат.Вместо да се тормоэиш и да се чудиш как да ги прикриеш,прави си кола маска на теэи места.Няма да стане по-эле.Поне при моите хора положението е добро,а процедират така. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
И аз имах такива косъмчета,не бяха кой знай колко,но ги имаше и ме дразнеха и един ден реших да отида на козметик и ги махнах.После като почнаха пак да излизат ги махах е епилатора и сега само с него ги махам
И не стават по-черни косъмчетата споко
![]()
ami za sajalenie i az imam tozi problem,no gi maham s epilatora na korema,a na krasta ne moga da gi mahna,tai kato imam operaciq tam i me e strah. taka,4e ti prepora4vam epilator
![]()
Според мен най добре е да не ги пипаш.Хвани малко тен и няма да се забелязват.Пък и като са такива малки си е нормално.Вижда ми се голяма простотия да вземеш да си махаш косъмчетата по гърба с епилатор.
AMAN!
аз на корема си ги махам с епилатор, обаче на гърба не смея.. след 10 дни като отида на море се надявам, че ще станат руси![]()
Мс мн на вс!Все пак реших да ги махам с коло маска.
![]()
Ako imash kosmite, koito az imam po korema i po gyrba, shte gi mahash i horo shte igraesh. Az gi maham s epilatora.Първоначално написано от LaPeNcEto0o
Нещо като мъжки косми ли имаш в предвид?Първоначално написано от Nadelina
AMAN!
Imam predvid, che kosmite mi po rycete, krakata, gyrba, korema okolo pypa mi bqha golemi okolo 1 sm.Първоначално написано от LaPeNcEto0o
точно,като мойте и черниПървоначално написано от Nadelina
![]()
Emi az za tova gi chistq. Ne iskam da si spomnqm kak kato malka v uchilishte mi se podigravaha, che sym gorila ;( Beshe napravo ujasno chuvstvo, ne se podlagaite na nego, hora, chistete si kosmite!Първоначално написано от adizitk1
ама ние имаме наистина мн общоПървоначално написано от Nadelina
точно така и на мен ми се подиграват и за това и аз искам да ги махам
![]()
и аз имам , (то има ли някой който да няма) , както и да е и аз мн искам да си ги махна и мисля че коло маската е добър вариянт ( с епилатора не издържам на болката-боли бе мамка му
)
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!