.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия

сгъстяване на косата?

здравейте.знам,че един от начините за сгъстяване на косата е да се подстригва на 4 до 8 седмици с по 2 см.искам да знам дали наистина действа?дали някой може да ми го каже с опит? благодаря.
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    За сгъстяване?Глупости.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мила, косата няма как да стане по-гъста. Единственото, което може да се направи за нея е, да се подхранва редовно, да се подстригват крайчетата й редовно, да се правят маски, и с това да се заздрави самия косъм. Може да постигнеш здравина, блясък и обем, но по-гъста няма как да направиш косата си.

Град
    blg
    za6to da se sgasti kosata v korenite kato i reje6 vrah4etata

Re: сгъстяване на косата?

Цитирай Първоначално написано от anonim4e2
    здравейте.знам,че един от начините за сгъстяване на косата е да се подстригва на 4 до 8 седмици с по 2 см.искам да знам дали наистина действа?дали някой може да ми го каже с опит? благодаря.

Qkooooo!
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Голям фен
    podstrigva6 se gola glava i se sgastqva dosta !! oba4e ne e dobar variant ako si momi4e !!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

ТРИВИТАМИНОЛ му е майката сладурано...Това ще ти направи косата силна бляскава гъста обемна и тн.! Успех
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като за начало- вследствие на какво се е "разредила"? Ако е косопад, вземай витамини, ампули за коса и Clear Hair Fall Defence. Успех!

А относно подстригването- няма отношение към растежа, камо ли към гъстотата!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Junona
    ТРИВИТАМИНОЛ му е майката сладурано...Това ще ти направи косата силна бляскава гъста обемна и тн.! Успех
    А да питам какво представлява това? Като шампоан ли е...измива ли се и т.н. Има ли го в аптеките и колко струва? Благодаря предварително

Чакай ти

Град
    Велико Търново
    Ако можеше, не мислиш ли, че всички щяха да бъдат с гъсти коси?

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Мила, косата няма как да стане по-гъста. Единственото, което може да се направи за нея е, да се подхранва редовно, да се подстригват крайчетата й редовно, да се правят маски, и с това да се заздрави самия косъм. Може да постигнеш здравина, блясък и обем, но по-гъста няма как да направиш косата си.
    Така е...Няма такова чудо за сгъстяване на косата...Може ако примерно преди е била гъста а в последствие е оредяла може да се върне предишното и състояние и така да се сгъсти.Иначе не.Но косата изглежда по-гъста като е обемна.Тва не значи да почнете да се тупирате щот става по-зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си