.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Къдрици

Къдрици

Здравейте,искам да ви помоля за съвет.
    Така,искам да постигна този ефект http://picasaweb.google.com/amantesa...61844336971378 ако ми кажете как много ще ви обичам. Само че проблема е че косата ми е тежка и не издържа много на къдрене с маша,с преса долу-горе но искам по-дълго време да ми издържи.
    П.С. Благодаря предварително :P

Голям фен
    пяна +ролки +лак или маша + лак

Цитирай Първоначално написано от СладурКаа
    Мда

Само че и моята коса е тежка и изобщо не държи...днес се къдрих с маша и имам чувството че си изпръсках целия лак..и като излязох след 3 часа вече си беше права

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Мда

Само че и моята коса е тежка и изобщо не държи...днес се къдрих с маша и имам чувството че си изпръсках целия лак..и като излязох след 3 часа вече си беше права
    мн кофти и мойта попринцип е така..

Мда

и мойта е такава а пък много ме кефи тая прическа а пък и придава обем а пък аз нямам е ако някой се сети за друго да пише

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mirelinda
    Мда

и мойта е такава а пък много ме кефи тая прическа а пък и придава обем а пък аз нямам е ако някой се сети за друго да пише
    според мен пяна +ролки +лак е най-добрия вариант

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Хих точно така ми е косата в момента :P Аз си я правя с пяна и попринцип много лесно ми се къдри косата, а твоята щом не стои много пробвай да сложиш повече лак и да е по-силен... Иначе и с маша се получава добре
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    in the shadows...
    Няма да се получи същото нито с пяна нито с ролки.. На Никол косата й е къдрава и просто къдриците са оформени с пяна или крем..

Ще пробвам с бира дано се получи добре , ако не стане ще пробвам и с ролки. Благодаря на всички за помоща

Аз много обичам когато си накъдря косата и открих един много лесен,ефикасен и дълготраен начим Вярно косата ми не е много тежка,но мисля,че и при теб ще се получи!Така взимаш някакъв плат и го нарязваш на лентички да речем ширина 3-4см и дължина 15см,вземаш кичур коса и с тази лентичка като започнеш отдолу нагоре навиваш и като стигнеш скалпа просто завързваш двата края на лентичката!И така си правиш останалата част от косата!Косата трябва да е влажна и след като се новиеш така спиш цялата нощ,а на сутринта като развържеш имаш разкошни къдрици почти без усилия После слагаш малко лак за коса,за да фиксираш и така цял ден,че и на следващия, ще се радваш на къдравата си коса
    ВАЖНО!Големината на къдриците зависи от ширината на лентичките и кичура навита коса!За по-дребни къдрици си нарязваш по-тънки лентички и взимаш по-тънък кичур коса!И обратното-за по-едри къдрици-по-широки лентички и по-голям кичур коса! успех

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Gossip Girl
    Няма да се получи същото нито с пяна нито с ролки.. На Никол косата й е къдрава и просто къдриците са оформени с пяна или крем..
    Всъщност всеки ден си я оформя с машата. Но да,ако не си естествено къдрава,няма как да постигнеш този ефект.
    moq nevinnost i greh.....

Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    albb, как точно се навива, че не разбрах. Моля те кажи, че ми стана интересно!

Цитирай Първоначално написано от albb
    Аз много обичам когато си накъдря косата и открих един много лесен,ефикасен и дълготраен начим Вярно косата ми не е много тежка,но мисля,че и при теб ще се получи!Така взимаш някакъв плат и го нарязваш на лентички да речем ширина 3-4см и дължина 15см,вземаш кичур коса и с тази лентичка като започнеш отдолу нагоре навиваш и като стигнеш скалпа просто завързваш двата края на лентичката!И така си правиш останалата част от косата!Косата трябва да е влажна и след като се новиеш така спиш цялата нощ,а на сутринта като развържеш имаш разкошни къдрици почти без усилия После слагаш малко лак за коса,за да фиксираш и така цял ден,че и на следващия, ще се радваш на къдравата си коса
    ВАЖНО!Големината на къдриците зависи от дебелината на лентичките и кичура навита коса!За по-дречни къдрици си нарязваш по-тънки лентички и взимаш по-тънък кичур коса!И обратното-за по-едри къдрици-по-широки лентички и по-голям кичур коса! успех
    И това ще пробвам Благодаря ти

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от mirelinda
    Цитирай Първоначално написано от albb
    ВАЖНО!Големината на къдриците зависи от дебелината на лентичките и кичура навита коса!За по-дречни къдрици си нарязваш по-тънки лентички и взимаш по-тънък кичур коса!И обратното-за по-едри къдрици-по-широки лентички и по-голям кичур коса! успех
    И това ще пробвам Благодаря ти
    йеа ! къдрене с парцали (доколкото знам) наистина действа ;]]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от sweet alba_600
    Lof YAaA..!

Град
    СофиЯ
    a за дефузер да сте чували?Моята коса е адски права и става така,ама ми я прави фризиор с някаква професионална пяна за коса...Иначе вкъщи не мога да го направя така сама...ама ти опитай!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Това къдрене на снимката незнам сигурно с пяна и дифузер,аз лично сама постигам такъф ефект http://www.prikachi.com/files/246972j.jpg
    Суетата.Моят любим грях.

Според мен тая на снимката се е накъдрила перманентно при фризьор... и има пяна, за да изглежда така блестяща и влажна.

Град
    Варна
    emi moita kosa si e takava i samo s difyzera kat q izsy6a i stava super

Цитирай Първоначално написано от sweet alba_600
    значи взимаш си кичура коса и парцалчето като го поставяш в края на кичура,после започваш да навиваш косата на"руло" заедно с парцалчето така че косата да го обвие и така навиваш докато стигнеш до скалпа и просто завиваш двете края на парцалчето и си готова!така правиш цялата коса и на сутринта и готова Ефекта е страхотен и държи за цял ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си