.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тъмни кръгове под очите...

Здраввйте..бая се рових из форума и нищо не намерих та решех,че може би вие ще ми помогнете :P :P ....Имам едни тъмни кръгове под очите и се чуствам супер тъпо с тях от 2-3 години ги имам и незнам от какво се образуваха...всичко пробвах билки,фон дю тен и какво ли още не,но не се махат.. ..Таа..въпроса ми е дали знаете нещо с което мога да се оправя крем или няква рецепта квото и да е..
    Мерси предварително..

Голям фен
    Мии съветвай се с лекар.. др вариант е да си вземеш коректор

Спинкаи повече. А ако не се махат може да ги заличиш със светли сенки и фон дю тен... успех

И аз ги имам..моите не са мн тъмни но под очите винаги ми е леко подуто ..и и на мен нищо не ми помага.. използвам коректор и почти не си личи

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Бонбонената фея
    Спи
    Тва е решението.

И аэ имам такива кръгове-огромни са моите.И точно от недоспиване идва проблемът.
    [size=7][b][u]fosse cos

А пък аз дори и да се наспя пак си ги имам...сега лятото всеки ден си се наспивам и още си седят

хах..е аз спинкам по 12 часа колко още... ...тва значи 24ч. нон стоп да хъркам ... ..ужс....10х все пак...някви др предложения???
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

Голям фен Аватара на dark_wings
    Доколкото знам тия кръгове се образуват от проблеми с бъбреците.На моя позната също й се образуваха така кръгове под очите,а бъбреците не я боляха доста време и най-накрая като почнаха да болят отиде на лекар и й предписаха хапчета.Сега нямакръгове,а й бъбреците й се оправиха.При всички положения трябва да отидеш на лекар,ако е нещо такова,а ако е от недоспиване...спинкай

С фон дьо тен НЯМА как да се махнат ! Той само ги скрива !
    Майка ми ползваше някакъв крем( нещо в шишенце, но не знам дали е крем ) на "Клиникю" (ако така се чете) и наистина тези петна се махнаха , но не си спомням какъв точно беше ... Та , ако искаш го потърси , но е малко скъпичък .

Цитирай Първоначално написано от bogin4encetoO
    хах..е аз спинкам по 12 часа колко още... ...тва значи 24ч. нон стоп да хъркам ... ..ужс....10х все пак...някви др предложения???
    Между другото не е полезно да се спи толкова много (макар , че и аз спя г/д толкоз ) . И от това е възможно да са се получили ....

....значи трябва хем да се наспинкам хем да не спъ много ...и как 6те стане тая работа? ....ехх живота е сложен ....
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

Не е сложно да се отървеш от тях, аз имах едно време. Много големи при това. Почнах да си лягам по-рано, но без да се оспивам излишно. Още като си отворя очите и ставах. А не пак да се тръшна "за да си доспя".
    Пробвай, и при теб ще се махнат ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз имам същия проблем и от много време си ги имам. Ходих по доктори за изследвания и прочие (само колоко ме дупчиха за изсл. ) и не ми откриха нищо или поне не казаха и отклоняваха темата за бъбреците ми. А те ме боляхя страшно много. Натъпкаха ме с Нош спа и още куп обезболяващи и всичко се оправи за сега.

И това за съня е вярно, не трябва да спиш малко, но не трябва и да прекалявяш. 9-10 часа
    Голям размер на картинката! /machoka/

ем в интересна истина ..днеск си легнах в 3ч. и станах 8ч. и сега са по-малки и по-светли... ...ноо не бях се наспала.. ...ся ми се спиии едвам гледам ...незнам вече наистина кво да правя...а по въпроса с бъбреците преди няколко години може би 2-3 имах бъбречна криза...може ли от тва да се е получило?
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

torbichkite ot chai se postavqt varhu ochite za 10 min ili vzemash dve chaeni lajichki,postavqsh gi v hladilnika da se poohladqt i stoish nqkolko min s tqh
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

О ,, аз също имах такъв проблем тази зима.Пробвах с какво ли не -> щом дойдеше междучасието приятелките ми ме мацаха с един тон фон дьо тен ,, пудри и секфи глупости!После и краставици си слагах на очите ,, но нищо не помогна! След това една фр ми предложи да си лягам в 23:00 вместо в 2-3 ,, е месец два така беше ... и ми изчезнаха абсолютно ! ,, * Пробвай -> сигурна съм ,, че и при теб ще стане ..

И аз имам такива манийки,но те зимата по- не се забелязват..Иначе използвам избелващ фдт или пудра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си