.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Просто Приятели или намек?

Здаравейте , темата е свързана с момче и преди съм писала и съм ви искала помоща.От каде да започна,ами с това момче сме приятели от доста време но аз преди известен период започнах мн да го харесвам,но се ставаше тъка че той си имаше приятелка и т.н. на скоро скъса с последното си гадже,която поирония на съдбата беше моя съученичка,Както и да преди той да замине (за месец) излизахме 2-3 пати на кафета само двамата.Преди не семе го правили и една вечер кяхме на една пейка сами и изведнъж той почна да ми разказва как не варвят с приятелката му и т.н и ме пита какво да прави и в следващият момент почна да и трия снимките от телефона си казвайки ми "не искам да я гледам повече".Според вас само приятели ли сме или това е било намек,при положение че преди ен се е сагласявал да излизаме двамата на саме и т.н. И какво да правя... Той е зодия Овен ако има някакво значения... АКо някой мойа да помага всички савети са добре дошли
    мерси предварително

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Просто Приятели или намек?

Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    Здаравейте , темата е свързана с момче и преди съм писала и съм ви искала помоща.От каде да започна,ами с това момче сме приятели от доста време но аз преди известен период започнах мн да го харесвам,но се ставаше тъка че той си имаше приятелка и т.н. на скоро скъса с последното си гадже,която поирония на съдбата беше моя съученичка,Както и да преди той да замине (за месец) излизахме 2-3 пати на кафета само двамата.Преди не семе го правили и една вечер кяхме на една пейка сами и изведнъж той почна да ми разказва как не варвят с приятелката му и т.н и ме пита какво да прави и в следващият момент почна да и трия снимките от телефона си казвайки ми "не искам да я гледам повече".Според вас само приятели ли сме или това е било намек,при положение че преди ен се е сагласявал да излизаме двамата на саме и т.н. И какво да правя... Той е зодия Овен ако има някакво значения... АКо някой мойа да помага всички савети са добре дошли
    мерси предварително
    А ти коя си
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз не примам това за "намек". Просто момчето е имало проблеми с приятелката си е решило да излезне, да се разтовари и може би да сподели с теб. Нищо повече
    ♥ ♥ ♥

Град
    Велико Търново
    spored men ne e namek,ne barzai da si pravi6 zaklu4eniq...trqbvat ti sigurni fakti ,4e te haresva za da po4nete ne6to zaedno. uspeh
    Руса кукличка

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз не примам това за "намек". Просто момчето е имало проблеми с приятелката си е решило да излезне, да се разтовари и можеби да сподели с теб. Нищо повече
    +123456789899876543211
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Dam namek e. Iskal e da ti kaje slednoto...citiram : "priqtelkata mi ne mi puska, 6te mi pusne6 li ti ?

Da ot4eta 4e e harakterno momi4etata da deistvat s nameci, a ne mom4etata.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Момчето е имало проблем с гаджето си и е решило да сподели с приятел - в случая с теб. Не мисля, че е някакъв намек това със снимките.. Ако по-често започнете да се осамотявате така и ако той има някакви намерения към теб ще ти ги покаже. Сега не прави нищо - just friends
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Абе глупости, намек било...
    Моментна криза, изблик в който е изтрил снимките, това че ти си била там не означава нищо...Реакцията на дали е била обмисляна просто по стечение на обстоятелствата и и ти си присъствала.
    П.С-Пиши по-грамотно и обясни така, че да ни стане ясно. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Абе глупости, намек било...
    Моментна криза, изблик в който е изтрил снимките, това че ти си била там не означава нищо...Реакцията на дали е била обмисляна просто по стечение на обстоятелствата и и ти си присъствала.
    П.С-Пиши по-грамотно и обясни така, че да ни стане ясно. (:

Град
    Targovishte
    Mislq che tova ne e namek prosto e imal nujda da spodeli i poneje qvno te chuvstva mnogo blizka e poiskal da go spodeli s teb i e normalno da ne iska da ima mn hora kogato spodelq problemite si
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

И аз съм овне Не е намек,просто се е сближил с теб и затова ти го е споделил и се е съгласил да излезете От мойта рода е разбирам го А това,че е трил снимките на приятелката му от телефона му си е просто в изблик на яд

Мега фен Аватара на koalka
    Не е намек, и според мен...Явно му е станало тежко заради приятелката му и ти си била човекът, с който е споделил.Не го приемай много навътре.Но пък можеш да му споделиш ти какви чувства имаш.Току виж нещо излязло.

И аз мисля, че не е намек. Но ако искаш между вас да се получи, излизайте по-често заедно и му прави ти намеци.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

амии...за зодията да се изкажа щом е овен и то момче,той взима каквото иска...винаги!и в повечето случаи го захвърля след 2-3 седмици...дори да е било намек...искаш ли да си на мястото на гаджето му?едва ли ти харесва идеята след известно време той да трие твоите снимки от тела си

Град
    hOmE :]
    Според мен той просто те счита за добра пр на която може да сподели проблемите си. Така че за сега не предриемай нищо защото може да разрушиш вашето приятелство
    Do SoMeThinG RiGhT...No OnE rEmEmBerS...
    Do SOMeThinG WrOnG...No OnE fOrGetS :{

A BlaCk CaT CrOsSinG yOur PaTh SiGniFieS ThAt ThE aNimAl iS gOinG SomEwhErE

Първо - научи се да пишеш!
    Второ - какво лошо има момчето да излезе с добра приятелка.
    Не е никакъв намек.Просто е искал да сподели

Град
    с0фия
    Dim4oto каза:

Dam namek e. Iskal e da ti kaje slednoto...citiram : "priqtelkata mi ne mi puska, 6te mi pusne6 li ti ?

Da ot4eta 4e e harakterno momi4etata da deistvat s nameci, a ne mom4etata.

+1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Аз не примам това за "намек". Просто момчето е имало проблеми с приятелката си е решило да излезне, да се разтовари и може би да сподели с теб. Нищо повече
    Споделял е без да влага някакви по-специални чувства към теб...както приятел на приятел

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    По темата-номер ти върти,
    чука му се.
    Тя снимки си ги има на компа

Град
    somewhere over the rainbow
    Попринцип не вярвам много в зодии,обаче те са си такива.Понякога момчетата блъфират,опитвайки се да ти направят намек,понеже не знаят как,и ти се чудиш "Сега пък какво му стана"...Но не и тези момчета.Моя е по същия начин-изпада в трудна ситоация(най-често с момиче) и всички са поканени да му съчувстват.Държи се като истински приятел,но иска същото от хората около него.Според мен, ако искаше нещо повече,отдавна да ти е казал.

Град
    Бикини-Ботъм
    може би трябва да из4акаш малко,той само си е изливал душата,но времето лекува вси4ко и той ще забрави гаджето,но ще запомни 4овекът,който е бил до него и тогава ти излизаш на сцената
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Офф...Теб сигурно и с дъвка да те черпят ще го приемеш за намек като гледам.Просто така се е случило и ти нямаш нищо общо.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    umnice kat go xaresva6 ti mu kaji be sq e svoboden i moje da ti provarvi pak i da ne be6e kfo tolko trqa da mu kaje6 kfo izpitva6 kam nego tva e!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men ne e `namek` prosto e iskal; 4oveka da kaje na priqtel,taka e stanalo
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си