hora nqkooi zabelqzal li e lipsata na dr teen,za6to poslednite 2 dni ne otgovarq na nikoi? da ne bi sabota i nedelq da ne otgovarq???nqkoi znae li ne6to po vaprosa????
Модерирано по т.7 и т.1
коалка
Руса кукличка
Мм нем ... не ми харесва какви кратки отг. дава ии вече не се занимавам!![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
mmmda prava si ,dava mn kratki otgovori no vse pak e ot polza za nqkoi ne6tadano da se poqvi
nujen e za nqkoi tineidjari
![]()
![]()
Руса кукличка
кой па тоа е![]()
тоо доктор е вятър раотавместо да помага, ми казва неща, които още пове4е ме объркват.
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от Vikitooo
![]()
Да... все пак дойде летния сезон и събота и неделя леко позачезва, както и през седмицата не е много активен. Но добрата новина е че от септември в екипа на Др.Тийн ще нарасне със 7 стажанта, които ще помагат и ще дават доста по-дълги отговори от него. И не само това... но другата екстра ще я запазя в тайна. Както може би вече слуха е стигнал до някой от вас - септември месец ще се случи нещо неузнаваемо с този сайт![]()
Ще видим,ще видим![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ще гръмне бомба?Първоначално написано от alex
![]()
![]()
ще го посетят извънземни![]()
![]()
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Ще гръмне бомбата на нововъведениятаПървоначално написано от Мо6no
![]()
Как ми събуди любопитството да знаеш...Първоначално написано от alex
![]()
♥ ♥ ♥
ОПределено нововъведенията във форума..![]()
Е дано наистина има нововъведения и всичко е успешно.Готин ви е форума, кеф ми е да пиша тук.![]()
Сърби ме езика/пръстите да кажа но няма да го направяхохохо
Еййй вие да не видите нещо. Цялата държава в протести и стачки та и вие решихте - надейте така![]()
Ок. На кратко скоро имаме рожден ден и ставаме на 7 годинки. Така че който иска да ни разправя че ни липсват първите 7 не е познал. И Около РД-то ни което ще е около края на Септември ще пуснем няколко екстри... всъщност те са повече от 15 екстри. Ще ви подскажа че повечето от тях вие сте си ги искали във времето, друго сме решили че ще ви свършат идеална работа в сайта но не сте се сещали за тях. Към края на месеца мисля да направим един конкурс да видим кой ще познае какви ще бъдат новите функционалностиа?
SUPEEEERRRR.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xtra
еми перфектноПървоначално написано от alex
![]()
Едит: искам само да кажа, че alex е супер як пич![]()
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Хора защо когато искате да питате Др.Тиин,пращтате му въпроса и като ви отговори нещо кратко и конкретно се мусите,защото сте искали да чуете това което вие искате да чуете,а не на друг мнението.Е тогава не го търсете ако смятате,че не помага.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you