.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    там където си излишен!

и сега какво ;(

...
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Скоро се запознах с едно момиче което живее тук в Дрезден а гаджето и е в БГ. Задно са година и половина. Всички са им казали че няма да издържат и седмица но са им доказали обатното. Той в момента и е на гости и се запознах и с него. Мн се обичат. Важното е да си имате доверие и да сте сигурни в чувствата си.

Мега фен
    мн драматизираш. поста ти може6е да е 2 пъти по-къс ина4е по темата се съгласявам със slun4ice
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    там където си излишен!
    da no az zaminavam v sloveniq..v druga durjava

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    da no az zaminavam v sloveniq..v druga durjava
    А аз какво ти казах? Тя е в Дрезден (това е град в ГЕРМАНИЯ а не в България ако не знаеш) а той си е в БГ

Голям фен Аватара на asasfdf
    три месеца не са малко, но ако наистина е толкова привързан към теб, ще си намери занимание, което не включва мацки и изневери..ти си го познаваш най-добре..на каква възраст сте?

Е нали заминаваш само за 3 месеца какво толкова ... моята най-добра приятелка замина за лятото (от юли до октомври) в Гърция,а приятеля й е тук в БГ , но всеки ден се чуват по телефона и така ... като се върне ще са си отново заедно ... та имам предвид,че щом сте толкова влюбени 3 месеца отдалечени не биха били проблем за вас
    Бъди дявол,за да се почувстваш като у дома си,когато те пратят по дяволите !

Град
    там където си излишен!
    emi ne tochno..az shte se vrushtam tyk samo prez vaknciite..ninache tam shte jiveq dokato zavursha..emi toi sega shte ravi 18 a az sam na 16

Град
    там където си излишен!
    molq vi daite suveti

Град
    там където си излишен!
    uj pomagate a nikoi nishto ne kazva

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    emi ne tochno..az shte se vrushtam tyk samo prez vaknciite..ninache tam shte jiveq dokato zavursha..emi toi sega shte ravi 18 a az sam na 16
    хаха, едва ли ще се навие да те вижда 4-5 пъти в годината за по малко...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Разделете се. Подобна връзка е безсмислена.

Град
    Пловдив
    uj pomagate a nikoi nishto ne kazva
    ти кво искаш някой да ти извади магическа пръчка и да ти сбъдне желанието ли?

Град
    там където си излишен!
    abe vie ste ebati tupite hora i kvo si mislite che kato samo obijdate i kazvate da vzimame nai loshite izbori pomagate li mnoo ste zle chestno..hich ne ste za tyk i zasto da ne se suglasi i da ne izleze nishto...samo zashtoto vas ne sa vi obichali po tozi nachin li..emi nqma kato ste takia gadove..ae zakrivaite temata che mi se gadi ot vas...deeba ot vas svetu she zagine ...

Град
    Пловдив
    като сме зле айде пътя като не ти харесва що питаш

Град
    Германия
    abe vie ste ebati tupite hora i kvo si mislite che kato samo obijdate i kazvate da vzimame nai loshite izbori pomagate li mnoo ste zle chestno..hich ne ste za tyk i zasto da ne se suglasi i da ne izleze nishto...samo zashtoto vas ne sa vi obichali po tozi nachin li..emi nqma kato ste takia gadove..ae zakrivaite temata che mi se gadi ot vas...deeba ot vas svetu she zagine ...
    Май не си мн умна. Обиди всички но едно мерси че се опитах да ти вдъхна надежда не каза...
    Издържат такива връзки. Лети чери от форума, Барби, а и доста други имат връзка от разтояние и то немалко време така че всичко зависи от вас двамата.

Град
    там където си излишен!
    mn sam si umna ama me draznqt kato pochnat sus svoite vuzverjeni otg..mogat da se davat i normalni otg i suveti..ane nz si kvo..nekvi si magicheski pruchici i nz si kvo....ili kato nqkoi drugi nemojelo da se poluchi..tva che pri nqkoi ne se e poluchilo sshtoto nz kvo iska ne znachi che i pri nas...abe nz..BLAGODARQ na tezi koito dadoxa i davat normalni suveti

Град
    Пловдив
    то може и да се пише нормално на КИРИЛИЦА

Град
    там където си излишен!
    e to moje i da mluknesh..ti nqma da mi kajesh kak shte pisha

Град
    Пловдив
    поредното самочувствие без покритие

mn sam si umna ama me draznqt kato pochnat sus svoite vuzverjeni otg..mogat da se davat i normalni otg i suveti..ane nz si kvo..nekvi si magicheski pruchici i nz si kvo....ili kato nqkoi drugi nemojelo da se poluchi..tva che pri nqkoi ne se e poluchilo sshtoto nz kvo iska ne znachi che i pri nas...abe nz..BLAGODARQ na tezi koito dadoxa i davat normalni suveti
    Ти преди да пуснеш темата не се ли замисли,че може да има и отрицателни отговори...Не всички са на мнение,че такава връзка може да същесвува дълго...В крайна сметка си пуснала тема,за да събереш мнения и да видиш гледната точка и на другите...,като неискаш да получаваш отговори "че няма да се получи" , защо не уточни това в заглавието "Темата е само за положителни отговори" . Не е нужно сега да обиждаш наред...,само защото не ти харесват различните от твоята гледна точка...мнения
    Това дали ще се запазят отношенията ви или не - си зависи само и единствено от вас...

Голям фен Аватара на asasfdf
    никой от нас не може да ти гарантира, че връзката ви ще продължи/ще се прекрати..заедно сте от кратко време (доколкото помня, защото драматично си променила първото си мнение) и не съм сигурен, че връзката ви все още е достатъчно силна.зависи изцяло от него дали ще те чака да се връщаш, или ще си запълва времето с други момичета..не можем да ти дадем точен съвет, който да ти оправи ситуация, а единствено да гадаем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си