.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Албания

Град
    Varna
    танкиста с всеки твой пост се убеждавам че си баси фанатика !

Powe4eto koito kazwat 4e sa patrioti sa shuvinisti.

Цитирай Първоначално написано от valkanovb
    Powe4eto koito kazwat 4e sa patrioti sa shuvinisti.
    нещо против ли имаш?

Да аз съм фанатичен към българския национален интерес!
    Да аз не искам в България да се разпорежда сръбската мафия и сръбските босове като Будимир ХУЙович!

Затвор за ХУЙович

Сръбските пласьори на сатурн!

Izvinqwai ama nashta mafia si ni wladei a ne srabskata.I da imam neshto protiv zashtoto brat mi me e u4il 4e w shuwinizma nqma nishto hubawo a samo prostotiq.

Град
    Видин
    Izvinqwai ama nashta mafia si ni wladei a ne srabskata.I da imam neshto protiv zashtoto brat mi me e u4il 4e w shuwinizma nqma nishto hubawo a samo prostotiq.
    Мен пък мама ми каза да не говоря с непознати...
    Шувинизма е полезен до определени граници..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    каза Хитлер в 1939 и в 1945 си тегли куршума

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    каза Хитлер в 1939 и в 1945 си тегли куршума
    За такива идиоти като теб съм написал "в определени граници"...
    А Хитлер е направил много повече отколкото ти ще направиш за няколко живота на пред...
    А това че си е теглил куршума е съвсем нормално, и ти би постъпил по същия начин ако си знаел какво те чака...
    (за справки: "Ритуалните убийства на избрания народ")
    а и без това е знаел че дори да има процес би бил пълен абсурд...
    (за справки: Нюрнбергския процес...колко откровено нагъл трябва да си за осъдиш на смърт хора които са изпълнявали заповедите дадени им отгоре..(генерали, офицери, политици))
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мен пък мама ми каза да не говоря с непознати...
    Da no za sawsem kratko wreme i sled towa e bezpolezen.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    Сърбите са сган!

Албанците са ни естествени съюзници по оста Изток-запад

България-Албания-Хърватия-Унгария-Германия!

Противниковата ос е

Сърбия-Гърция-Румъния-Русия!
    Абе алооо тъпан...ако не беше Руско-турксата война сега щеше да живееш по пещерите бе...говедо номад
    А и Албанците не са чиста вода!
    Другото си прав ама противник е единствнео САЩ САЩ и САЩ

Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    Сърбите са сган!

Албанците са ни естествени съюзници по оста Изток-запад

България-Албания-Хърватия-Унгария-Германия!

Противниковата ос е

Сърбия-Гърция-Румъния-Русия!
    Абе алооо тъпан...ако не беше Руско-турксата война сега щеше да живееш по пещерите бе...говедо номад
    А и Албанците не са чиста вода!
    Другото си прав ама противник е единствнео САЩ САЩ и САЩ
    Абе щяхме и сами да се освободим, но щеше да е след едно 20-30 години след 1878. Така че не си е струвало да стоим още под робство, за да чакаме сами да се освобождим при положение, че можем да се освобидим, пък макари с чужда помощ. А пък да не забравяме, че Русия е тръгнала на тази война и за да защити имперските си интереси, а не заради черните ни очи и заради предполагаемото славянско братство.
    Но каквото и да е, каквато и да е Русия/а тя определено не е по-лоша от Америка най-малкото/, важното е, че тя тръгна на война срещу Турция, в следствие на която се освободихме. А това мисля, че е най-важното пак повтарям.

Spored men ako Welikata woina beshe sashtata(bez nas de) nie shtqhme nai-kasno togawa da se oswobodim.

Таз свобода нам не е дар!!!

ИВАН ВАЗОВ!!!

Ако не е имало Априлско възстание, ако не е имало баташко клане, ако ги е нямало Левски Ботев Бенковски Караджата Кочо и всички други мъченици нямаше да има Руско-турска воина!
    !!!!

Цитирай Първоначално написано от petet
    Извинявай ама една страна не се определя колко е заможна по броят на Молове...освен северните страни (Суадитска Арабия и проячие) и ЮАР не виждам нищо друго да се развива.Виж Зимбабве,Уганда ,Етиопия,Найроби,Нигерия ... ... ... ... ... ... равитието им се забавя от въпросините "Велики сили",а специално при Нигерия от Англия,където петролните компании са стотици,и замърсяват природата невъобразимо много и хората едва ли не плуват в нефт в реките.А даде ли им се шанс за развитие от страната на "В.С" знаете,че повече няма да барнат петрола в тези страни и Нигерия и прочие ще станат вторите ОАЕ,а тези САЩ,Англии и прочие живеят и се развиват на чужд гръб,истински паразити!
    Това си е мое мнение де,може и да греша!!!
    Грозна и жалка картинка...кога ли японците ще им върнат бомбата над Хирошима
    хайде бе, не ни мразели :Д секи втори албанец в уч. ми вика циганка,и ми разправя какви мизерници сме били

В Албания ли живееш? Аз лично мога да ти дам доста примери на българо-албанско сътрудничество, дори съвременни ако искаш. Така че не знам и какво отношение си видяла от тях, но аз от това което знам в исторически план и което съм чувал от други българи, имали досег с Албания и албанците- коренно различни неща разказват от теб.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    В Албания ли живееш? Аз лично мога да ти дам доста примери на българо-албанско сътрудничество, дори съвременни ако искаш. Така че не знам и какво отношение си видяла от тях, но аз от това което знам в исторически план и което съм чувал от други българи, имали досег с Албания и албанците- коренно различни неща разказват от теб.
    не,в Германия. Не знам за албанците в Албания , но тук просто са отвратителни простаци,арогантни,перверз ни и нахални гадни шиптери .

Е в Германия може, те там отиват най-дивите албанци наистина. А и повечето се занимават там със сенчест бизнес.

Иначе в Албания и отношението към нас съм чувал други неща. Разбира се, не съм лично свидетел, щото не съм познавал албанец през живота ни, но съм сигурен, че не ни мразят като цяло, а може само някои по-фанатизирани единици.

Град
    Русе
    Не бива да допускаме албанците прекалено близо да нас,че като едното нищо Пиринска Македония ще бъде под заплаха.Сред албанците неграмотността е изключително висока,а дивия им национализъм е доста опасен.Като прибавим към това и високия демографски прираст,картинката придобива завършен вид.
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Прав си, само че за момента могат да ни бъдат съюзници срещу сърболята.

Град
    Русе
    Прав си, само че за момента могат да ни бъдат съюзници срещу сърболята.
    Каквото са могли да направят срещу сърбите-направили са го!Сега трябва да ce внимава с тях,особено що се отнася до Македония.Умният се учи от грешките на другите.
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Да, така е. Само че за съжаление западна Македония май е албанизирана вече... Остава източна и дано поне нея имаме възможност да си върнем. Иначе никак не би било добре да се сблъскваме с тях наистина по каквито и да било начини. Затова ако успеем да се споразумеем ще е най-добре- по-добре да се водим приятели, отколкото да се врагове на практика. А те аспирации за цяла Македония нямат освен тази част, която както вече казах е очевидно албанизирана.

Да, така е. Само че за съжаление западна Македония май е албанизирана вече... Остава източна и дано поне нея имаме възможност да си върнем. Иначе никак не би било добре да се сблъскваме с тях наистина по каквито и да било начини. Затова ако успеем да се споразумеем ще е най-добре- по-добре да се водим приятели, отколкото да се врагове на практика. А те аспирации за цяла Македония нямат освен тази част, която както вече казах е очевидно албанизирана.

Събрали сте се някви двойкаджии по история тука и говорите глупости

Да, ти предполагам си главен асистент-доктор по история, нали ?

Айде кажи ти нещо "умно" по темата за Албания да видим щом толкова много "знаеш"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си