- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Албания
танкиста с всеки твой пост се убеждавам че си баси фанатика !
Powe4eto koito kazwat 4e sa patrioti sa shuvinisti.
нещо против ли имаш?Първоначално написано от valkanovb
Да аз съм фанатичен към българския национален интерес!
Да аз не искам в България да се разпорежда сръбската мафия и сръбските босове като Будимир ХУЙович!
Затвор за ХУЙович
Сръбските пласьори на сатурн!
Izvinqwai ama nashta mafia si ni wladei a ne srabskata.I da imam neshto protiv zashtoto brat mi me e u4il 4e w shuwinizma nqma nishto hubawo a samo prostotiq.
Мен пък мама ми каза да не говоря с непознати...Първоначално написано от valkanovb
![]()
![]()
![]()
Шувинизма е полезен до определени граници..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
каза Хитлер в 1939 и в 1945 си тегли куршумаПървоначално написано от SiegHeil
![]()
За такива идиоти като теб съм написал "в определени граници"...Първоначално написано от Diam0nD
А Хитлер е направил много повече отколкото ти ще направиш за няколко живота на пред...
А това че си е теглил куршума е съвсем нормално, и ти би постъпил по същия начин ако си знаел какво те чака...
(за справки: "Ритуалните убийства на избрания народ")
а и без това е знаел че дори да има процес би бил пълен абсурд...
(за справки: Нюрнбергския процес...колко откровено нагъл трябва да си за осъдиш на смърт хора които са изпълнявали заповедите дадени им отгоре..(генерали, офицери, политици))
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Da no za sawsem kratko wreme i sled towa e bezpolezen.Първоначално написано от SiegHeil
Абе алооо тъпан...ако не беше Руско-турксата война сега щеше да живееш по пещерите бе...говедо номадПървоначално написано от tankistabg
А и Албанците не са чиста вода!
Другото си прав ама противник е единствнео САЩ САЩ и САЩ
Абе щяхме и сами да се освободим, но щеше да е след едно 20-30 години след 1878. Така че не си е струвало да стоим още под робство, за да чакаме сами да се освобождим при положение, че можем да се освобидим, пък макари с чужда помощ. А пък да не забравяме, че Русия е тръгнала на тази война и за да защити имперските си интереси, а не заради черните ни очи и заради предполагаемото славянско братство.Първоначално написано от petet
Но каквото и да е, каквато и да е Русия/а тя определено не е по-лоша от Америка най-малкото/, важното е, че тя тръгна на война срещу Турция, в следствие на която се освободихме. А това мисля, че е най-важното пак повтарям.
Spored men ako Welikata woina beshe sashtata(bez nas de) nie shtqhme nai-kasno togawa da se oswobodim.
Таз свобода нам не е дар!!!
ИВАН ВАЗОВ!!!
Ако не е имало Априлско възстание, ако не е имало баташко клане, ако ги е нямало Левски Ботев Бенковски Караджата Кочо и всички други мъченици нямаше да има Руско-турска воина!
!!!!
хайде бе, не ни мразели :Д секи втори албанец в уч. ми вика циганка,и ми разправя какви мизерници сме билиПървоначално написано от petet
В Албания ли живееш? Аз лично мога да ти дам доста примери на българо-албанско сътрудничество, дори съвременни ако искаш. Така че не знам и какво отношение си видяла от тях, но аз от това което знам в исторически план и което съм чувал от други българи, имали досег с Албания и албанците- коренно различни неща разказват от теб.
не,в Германия. Не знам за албанците в Албания , но тук просто са отвратителни простаци,арогантни,перверз ни и нахални гадни шиптери .Първоначално написано от kristo
![]()
Е в Германия може, те там отиват най-дивите албанци наистина. А и повечето се занимават там със сенчест бизнес.
Иначе в Албания и отношението към нас съм чувал други неща. Разбира се, не съм лично свидетел, щото не съм познавал албанец през живота ни, но съм сигурен, че не ни мразят като цяло, а може само някои по-фанатизирани единици.
Не бива да допускаме албанците прекалено близо да нас,че като едното нищо Пиринска Македония ще бъде под заплаха.Сред албанците неграмотността е изключително висока,а дивия им национализъм е доста опасен.Като прибавим към това и високия демографски прираст,картинката придобива завършен вид.
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Прав си, само че за момента могат да ни бъдат съюзници срещу сърболята.
Каквото са могли да направят срещу сърбите-направили са го!Сега трябва да ce внимава с тях,особено що се отнася до Македония.Умният се учи от грешките на другите.Първоначално написано от kristo
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Да, така е. Само че за съжаление западна Македония май е албанизирана вече... Остава източна и дано поне нея имаме възможност да си върнем. Иначе никак не би било добре да се сблъскваме с тях наистина по каквито и да било начини. Затова ако успеем да се споразумеем ще е най-добре- по-добре да се водим приятели, отколкото да се врагове на практика. А те аспирации за цяла Македония нямат освен тази част, която както вече казах е очевидно албанизирана.
Първоначално написано от kristo
Събрали сте се някви двойкаджии по история тука и говорите глупости
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, ти предполагам си главен асистент-доктор по история, нали?
Айде кажи ти нещо "умно" по темата за Албания да видим щом толкова много "знаеш"![]()