.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Случвало ли Ви се е такова нещо? =]

Здравейте муцани

Случвало ли Ви се е както си вървите по улицата или се разхождате някъде случайно Ви спре някакъв непознат момче/момиче с желание да се запознае с вас? И да речем Ви потърси номера

Бихте ли се запознали с него/нея и бихте ли си дали номера при условие, че дори не сте го/я виждали преди?

Айде като автор и аз ще дам мнение
    Днес, привечер се прибирах аз към нас и някакъв непознат младеж щеше да ме отнесе с колата си. Сипах му едни майни, но неочаквано той спира и идва един забързан към мен.. Признавам си , изплaших се леко, shot аз сама, почти тъмно.. И идва към мен и ми вика" извинявай ама аз много те харесвам..iii може ли да ми дадеш номера ти да излезнем някои ден". Аз седя и гледам ей така . Даже ми стана малко смешно..Но съвсем yчтиво му отказах. Ама беше симпатяга голяма де Аз лично това не бих имала смелостта да го направя, но явно пича беше смел
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ин Дъ Клуб
    случвало мие се

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    случвало мие се
    Предполагам момиче е било
    ♥ ♥ ♥

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    случвало мие се
    Предполагам момиче е било
    dam

Град
    Варна
    Вчера на плажа бях с една приятелка и се запознахме с едно момче, мн свястно. И той щото през цялото време говореше по телефона не ни забеляза много-много, но по едно време погледите ни се пресрещнаха и аз му се усмихнах и му намигнах, и той също ми се усмихна. После посочих него, телефона си и мене (т.е дами даде номера си) и той затърси из картите си показваше ми цифрите от номера си с карти, звъннах му, но той ми затвори. После той посочи нас, морето и себе си. Влязохме там, свалки бол и се връщаме при нещата ни и чантите ги няма. Абее т*шак работа. Телефон, iPod, пари...сичко най-важно. Дадох му другия си телефон който беше вкъщи ама още не се е обадил. Май малко се шашна.
    Ухаят ти краката в мрака,

изпълват цялото купе,

а влакът тихичко си трака,

на мене малко ми е зле.

Случвало ми се е. Аз също съм заговаряла. Не виждам нищо лошо в това. Давай шанс на хората да те опознаят.

Град
    София
    И на мен ми се е случвало да ме заговори непознато момче(миналата година) и сега сме приятели..
    Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!

Град
    Targovishte
    Dam naistina i na men mi se e sluchvalo no i az nebih si dala nomera...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Ахаха, ами веднъж както се бях натокала невъобразимо (като за няква сватба.. а всъщност имах изпит и аз си имам ритуалче да се гиздя когато имам важни изпити и т.н) някъв от края на центъра се разтича, дойде до мен и ми каза "Извинявай, може ли моя номер да влезе в твоя телефон и обратното?" И аз кво да кажа... Отказах му де. Той беше настоятелен, вървя с мен известно време, като се молеше и искаше да ходим на кафе. Пък на мен вече ми стана ясно че тоя иска повече от флирт, и най-накрая му казах "Аве не моа ве човек!" И така де...

И друг път ми се беше случвало да ме заговори непознат, ама вече не помня кво каза и как му отказах.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ахаха, ами веднъж както се бях натокала невъобразимо (като за няква сватба.. а всъщност имах изпит и аз си имам ритуалче да се гиздя когато имам важни изпити и т.н) някъв от края на центъра се разтича до мен и ми каза "Извинявай, може ли моя номер да влезе в твоя телефон и обратно?" И аз кво да кажа... Отказах му де.
    И друг път ми се беше случвало, ама беше някъв подобен на тоя, ама вече не помня кво каза и как му отказах.
    Xax tova e originalno deto ti go e kazal
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Случавало ми се е. Понякога си давам номера, друг път не - зависи от човека, който ми го иска... и начина.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, ония ден ми се случи.Спря ме е един с едно БМВ да ме пита за името и номера, защото много ме харесал.Аз му отказах естествено, не го познавам, а и беше на 25-26.

Град
    Somewhere around nothing!
    Случвало ми се е много пъти.Не бих си дала номера

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Град
    Ин Дъ Клуб
    Я па на мене вървя си 5-6 момичета ме спират анкета ми праят и на края абе дай си скайпа

Мега фен Аватара на Pliok0019
    О...доста пъти.

И скайп и номер съм давала... Зависи от ситуацията и дали човекът ми е направил добро първо впечатление.

Така съм започвала и връзка.

Град
    Враца
    Еми даа, вчера, само че бяхме 3 момичета, а те бяха 3 момчета..Ии дойдоха с една огромна бира, стояха половин час, разпитаха ни, и накрая ни викаха да хоим с тях да пием Басии, кфо изкушение беше за мееен..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Аз навсякъде си ходя с охраната, зат'ва никой не смее да ме заговори (поне аз така се надявам, да е заради това).
    Не бе, на работа ми се е случвало разни чичовци да ми искат номера или да ми предлагат да ме изчакат да свърша работа, за да ме водят да пием после нещо. Добре, че има хора, на които в задълженията им влиза да се справят с подобни искания и случаи, защото досега да съм си изгубила работата. Благословени да са салонните управители!
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    Хасково
    НА мен не, но ако ми се случи и ако съм сама и пича ми хареса.. бих му го дала

Голям фен Аватара на asasfdf
    случвало ми се е, и аз го правя..

Град
    in my world!
    ми не ми се е случвало но ако пича ми хареса и ми се стори мой тип ще му дам номера
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    in my world!
    оф сетих се веднъж седим си в парка с 3 мои фр и някъв с някъв негов фр и гаджето му ни канеха на кафе с но ние отказхме ама си лафехме около 15-20 мин
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да, и най-глупавото е, че ВИНАГИ си давам номера.
    Щото и аз так като теб си викам "я, тоя голяма симпатяга, бе" пък то кво срамно има някой да ти поиска номера и ти да му го дадеш...
    И давам, аз тъпата. И така.
    В момента за повечето съжалявам.. само за 1н не съжалявам.
    Ама наистина еголяма глупост да си дадеш номера.
    Даже обмислям вариант да си сменям номера вече. Но напоследък като че ли отихнаха повечето.
    Та така - съвет от мен - не си давайте телефоните.

Град
    Стара Загора
    Да случвало ми се е.Беше голям ладур момчето, но все пак

Град
    Boulevard of broken dreams
    да много пъти и двойно по-често го правя аз и да ако човека ме изкефи давам... ако не и е много настоятелен давам на брат ми и казвам че в момента gsm не е у мен после брат се управя и все пак кво лошо има да се запознаваш с нови хора?
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Супер фен
    Мдаа случвало се е.
    Наскоро докато бях на практика,седя си аз,рисувам си и видях,че някво момче седи на съседната пейка... и след малко дойде при мен и ме попита какво рисувам... после си отпраши на някъде :Ь и след малко се върна,застана пред мен и ми разправя там некви филми за кафенца и после и телефона ми издрънка и аз квато съм зле...не ме бива да отказвам..и айде дадох му го.. ама после го резнах деликатно... не беше особено мой тип...пък и имам гадже та така..за друга такава случка не се сещам сега...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си