.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Случвало ми се е доста често, но винаги отказвам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Stara Zagora
    Случва ми се мн пъти, ако съм на кеф- давам и че ся с някои такива хора сме в добри отношения.. за приятели.. не мога да кажа приятели, но нищо лошо няма

Град
    isperih
    АЗ съм момче и не се предпазвам като момичетата от непознати, но за всеки случай не бих си дал номера на момиче, което не познавам. Тъпо е!

А ако не знаеш с какво се занимава?!?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен
    Май не ми се е случвало, като изключим детски истории като 12-13-годишни, които искаха да си станем гаджета, и един мургав красавец на басейна преди 2 години.
    Don't worry, be happy!

пхх такива ме дразнят .. нз защо не си падам по такъв тип момчета... обикновено като стане си продължавам да си вървя и се правя че нищо не съм чула

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Единственото момичеНЦЕ което съм спирал случайно на улицата беше на морето и то беше малко и тогава харесвах приятелката си с която ходим сега и с нея се хванахме на бас че това което носи това момиченце е аз-пола и потник а тя каза че е рокля..бяше много готина ПОЛА и се забелязваше и тя ми вика,не смееш да отидеш и да я питаш с какво е облечена иии аз като най големия простак я хваам за ръката и викам,извинявай това пола ли е или рокля и тя някво гледа като и вика еми пола и потник е аз се смеех и доста хора ме зяпаха,дори момичето не разбра какво я питам 1-вия път щото се хилех яку.Но момиче за номера и да се запознаем не съм го правил но не ме е и срам да го направя
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    Пловдив
    не ми се е случвало няма и да ми се случи

Град
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    Що да не ти се случи? Може да има луда която да те заговори на улицата Може да се очаква всичко
    Skype--> teh_pro_3

Супер фен
    Не .. не ми се е случвало, но ако е сладур бих си дала номера .. какво толкова

Аз съм го правил тоя номер понякога е сполучливо понякога не,ама важното е да опиташ.Пък и зависи как ще подходиш към момичето,а и то самото дали иска да се запознаете.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    da nqkolko puti ediniq pat be6e,kato bqh s edna fr. na mosta i edni ska4aha tam i nie se snimahme s moita fr. i onez iskaha da se snimat s nas,moita fr. otkaza,az estt,se saglasih i se snimahme,posle se zapoznahme i ni iskaha skype,ama az ne im go dadah,pak moita fr.nqa net,o6e edin pat,nqkakav ma pregarna i mi vika,pomni6 me nali i az -mm ne i toz e kak ne e i az si prodaljih,o6e edin pat bqh na nqkakav basein i noseh nqkolko sladoleda i nqkvo mom4e mi pomogna i se zapoznahme dade mi nomera si,ama az taka i ne my se obadih
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

hyxhaxyHAxyHA мене 1 път ми се случвало някво момиче, ама не ми искаше номера пък често са ме спирали момчета и съм ги бил
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Град
    Пловдив
    ne sam zagovarqla za nomer..no men dosta pati..iskali sa da sqdat do mene na masata..vednaga NE! ili sa po4vali ot ednoto ni6to da me pitat dali si imam gadje pri koeto az kazvam da..i toi aa..i kak varvqt neshtata si4ko dobre..i az super sa.. i se zamlakva i kup drugi neshta no nikoga ne si davam nomera na nepoznati

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Случвало ми се е доста често, но винаги отказвам.
    I na men postoqnno mi se slychva,no vinagi otkazvam.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TehPro
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    Що да не ти се случи? Може да има луда която да те заговори на улицата Може да се очаква всичко
    повярвай ми няма да ми се случи

Град
    Ако искаш да се виим някйде да ти се случи? да ти докажа поне не ме разбирай погрешно,не съм гей
    Начи разхождаме се из центъра на СФ с 1 приятел(това го бях забравил) и едни момичета с няколко дребни и няколко момчета почват да ни следят след като ние ги подминаваме и тея плътно зад нас и си говорят на висок глас:
    -еми спираме ги и ги питаме-имате ли скайп бе момчета?
    -еми да,айде да им земем скайповете...
    ама ние избързахме щото тоя мой приятел го беше яко ама яяяко срам ви каам и вика ае ае по бързо..яд ме е начи щото щеше да стане фън ама ко да пр той харесва момиче вече неколко месеца и не и е казал еваси чоека...
    Skype--> teh_pro_3

не ми се е случвало, но не мисля и да го правя има доста по добри начини ...

Да , случвало ми се е . Седях си аз на люлката с една моя прителка и долу на улицата минаваха цяла банда момчета . И един от тях се запъти към мен и приятелката и ми каза: "Здрасти , аз съм Иван ! Приятно ми е да се запознаем!" Беше поне на 16 . Това момче за първи път през живота си го виждах и го изгледах презрително . Пита ме как се казвам , а аз му казах , че няма да му кажа . Седеше най-нагло пред мен и ме питаше дали ще си дам номера , а аз пак го изгледах презрително и с моята приятелка се засмяхме супер подигравателно и му казах да се разкара . А той ми каза "Като не МЕ искаш еби си майката !" и аз му кзаха "Еби си я ти !" Тръгна си надолу и седна на тревата . Закри лицето с ръце , а момчтата , които го чакаха го успокояваха , а аз и приятелката ми гледах учудено (бях малко изплашена) и се засмяхме . Онея си тръгнаха и повече не съм ги виждала .
    Това е единствения път , когато такова нещо ми се е случвало и наистина бях изплашена , но пък момчето не беше никак грозно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си