- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли Ви се е такова нещо? =]
Случвало ми се е доста често, но винаги отказвам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Случва ми се мн пъти, ако съм на кеф- давами че ся с някои такива хора сме в добри отношения.. за приятели.. не мога да кажа приятели, но нищо лошо няма
![]()
АЗ съм момче и не се предпазвам като момичетата от непознати, но за всеки случай не бих си дал номера на момиче, което не познавам. Тъпо е!![]()
А ако не знаеш с какво се занимава?!?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Май не ми се е случвало, като изключим детски истории като 12-13-годишни, които искаха да си станем гаджета, и един мургав красавец на басейна преди 2 години.![]()
Don't worry, be happy!
пхх такива ме дразнят .. нз защо не си падам по такъв тип момчета...обикновено като стане си продължавам да си вървя и се правя че нищо не съм чула
![]()
![]()
![]()
Единственото момичеНЦЕ което съм спирал случайно на улицата беше на морето и то беше малко и тогава харесвах приятелката си с която ходим сега и с нея се хванахме на бас че това което носи това момиченце е аз-пола и потник а тя каза че е рокля..бяше много готина ПОЛАи се забелязваше и тя ми вика,не смееш да отидеш и да я питаш с какво е облечена иии аз като най големия простак я хваам за ръката и викам,извинявай това пола ли е или рокля и тя някво гледа като
и вика еми пола и потник е
![]()
аз се смеех и доста хора ме зяпаха,дори момичето не разбра какво я питам 1-вия път щото се хилех яку.Но момиче за номера и да се запознаем не съм го правил но не ме е и срам да го направя
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Що да не ти се случи? Може да има луда която да те заговори на улицатаПървоначално написано от Andreev
Може да се очаква всичко
![]()
Skype--> teh_pro_3
Не .. не ми се е случвало, но ако е сладур бих си дала номера .. какво толкова![]()
Аз съм го правил тоя номер понякога е сполучливо понякога не,ама важното е да опиташ.Пък и зависи как ще подходиш към момичето,а и то самото дали иска да се запознаете.![]()
da nqkolko putiediniq pat be6e,kato bqh s edna fr. na mosta i edni ska4aha tam i nie se snimahme s moita fr. i onez iskaha da se snimat s nas,moita fr. otkaza,az estt,se saglasih i se snimahme,posle se zapoznahme i ni iskaha skype,ama az ne im go dadah,pak moita fr.nqa net,o6e edin pat,nqkakav ma pregarna i mi vika,pomni6 me nali i az -mm ne
i toz e kak ne e
i az si prodaljih,o6e edin pat bqh na nqkakav basein i noseh nqkolko sladoleda i nqkvo mom4e mi pomogna i se zapoznahme dade mi nomera si,ama az taka i ne my se obadih
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
hyxhaxyHAxyHA мене 1 път ми се случвало някво момиче, ама не ми искаше номерапък често са ме спирали момчета и съм ги бил
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
ne sam zagovarqla za nomer..no men dosta pati..iskali sa da sqdat do mene na masata..vednaga NE!ili sa po4vali ot ednoto ni6to da me pitat dali si imam gadje pri koeto az kazvam da..i toi aa..i kak varvqt neshtata si4ko dobre..i az super sa.. i se zamlakva
i kup drugi neshta
no nikoga ne si davam nomera na nepoznati
![]()
I na men postoqnno mi se slychva,no vinagi otkazvam.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
повярвай ми няма да ми се случиПървоначално написано от TehPro
Ако искаш да се виим някйде да ти се случи? да ти докажа поне![]()
не ме разбирай погрешно,не съм гей
![]()
Начи разхождаме се из центъра на СФ с 1 приятел(това го бях забравил) и едни момичета с няколко дребни и няколко момчета почват да ни следят след като ние ги подминаваме и тея плътно зад нас и си говорят на висок глас:
-еми спираме ги и ги питаме-имате ли скайп бе момчета?
-еми да,айде да им земем скайповете...
ама ние избързахме щото тоя мой приятел го беше яко ама яяяко срам ви каам и вика ае ае по бързо..яд ме е начи щото щеше да стане фънама ко да пр той харесва момиче вече неколко месеца и не и е казал еваси чоека...
![]()
Skype--> teh_pro_3
не ми се е случвало, но не мисля и да го правя
има доста по добри начини ...
![]()
Да , случвало ми се е . Седях си аз на люлката с една моя прителка и долу на улицата минаваха цяла банда момчета . И един от тях се запъти към мен и приятелката и ми каза: "Здрасти , аз съм Иван ! Приятно ми е да се запознаем!" Беше поне на 16 . Това момче за първи път през живота си го виждах и го изгледах презрително . Пита ме как се казвам , а аз му казах , че няма да му кажа . Седеше най-нагло пред мен и ме питаше дали ще си дам номера , а аз пак го изгледах презрително и с моята приятелка се засмяхме супер подигравателно и му казах да се разкара . А той ми каза "Като не МЕ искаш еби си майката !" и аз му кзаха "Еби си я ти !" Тръгна си надолу и седна на тревата . Закри лицето с ръце , а момчтата , които го чакаха го успокояваха , а аз и приятелката ми гледах учудено (бях малко изплашена) и се засмяхме . Онея си тръгнаха и повече не съм ги виждала .
Това е единствения път , когато такова нещо ми се е случвало и наистина бях изплашена , но пък момчето не беше никак грозно .![]()