Косъмът се обръща и започва да расте навътре. Така си проправя път и се получава едно каналче.Моя приятелка беше оперирана от киста на опашката. Причината беше тази. Аз нямам рак или кисти все още и съм голяма щастливка. Друга моя приятелка е буквално задръстена от подобни образования, но това не й пречи да прави секс. Само, ако желае да роди, ще трябва да ги махнат, докато роди и после пак ще й пораснат.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Последно редактирано от kalpazanka : 05-31-2012 на 06:09
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сестра ми имаше киста няколко пъти. Предложиха и да я оперират, но се оказа, че може и с лекарства. Операцията не е най - доброто решение.. майка ми са я оперирали от киста, за съжаление обаче е продължила да се появява..
Аз имам Поликистозни яйчници от както се помня..Преди пиех противозачатъчни за регулиране на МЦ..
Ходя често на гинеколог, и казва, че няма от какво да се притеснявам, защото при мен се пукат когато ми дойде МЦ..
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ