.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    myReeee*..

Изкуствени мигли

Миисля да си слагам изкуствени мигли..някой слагал ли си е някогаааааа .....да ви попитам колко време издържаат и имат ли странични ефекти =)))~

Редактирано от Цвети
    1-ва точка
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Голям фен Аватара на sword
    Изкуственото винаги ми е било противно.

Град
    myReeee*..
    Амиии попринцип аз не че искам или имам нужда....ще ми ги сложат и после най-вероятно щеее ми ги махнат и затова питам ако остана с тях или да ги махна е по-добре..искам да пробвам
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Град
    София
    Аз съм си слагала само от тези, които се лепят-НЕ струват.
    Чувала съм, че тези които ги слагат в салони са доста по-добри и издържат повече време. Едните които съм виждала на едно момиче не бяха нищо особено. Не бяха дълги.. Абе все едно нищо. Пък една девойка ми казваше, че са и ги направили доста дълги, че чак ги рязала. Не съм я виждала с тях обаче.
    Иначе ако намериш добра оферта за дълги(много дълги), хубави мигли в салон, свиркай, че и мен ме интересува.

Град
    myReeee*..
    Амии от кой град си?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tomoRRow*can..waIt
    Амии от кой град си?
    Аз ли? Пише го в профила ми.

Град
    myReeee*..
    Еее аз съм от варна ..... Аз попринципп изобщо не искам изкуствени мигли, но е една позната ме помоли понеже тя се учи да слага ии иска да "потренира" и ще ми слага най-вероятно

.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    една саученичка беше подарила на друга моя съученичка изкуствени мигли.които тя сама си слагаше-седяха адски добре и бяха дълги (хубаво,а не грозно дълги).отваряха много красиво окото
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Тези от салоните са доста дълги,гъстотата им зависи от броя сноп4ета,които си слагаш.Едно сноп4е-2 лв.Обикновенно се слагат по 5 на всяко око.Издържат от седмица до две.Не си ли4ат.

Тези от магазина са с бяло лепилце,слагат се трудно,издържат най-много за 24 4аса и вероятността да си навредиш на твоите мигли е по-голяма.Струват 6-10 лв.Освен това трябва да замаскираш с нещо мястото,където си ги залепила,например с о4на линия или тъмни сенки.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз имам доста дължи мигли и не ми е необходимо. Спореде мен изглежда гнусно и поне тези, които съм виждала си личи, че са изкуствевни.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    на една приятелка и бяха сложили и седяха готино, но после каза, че заедно с тези снопчета се откъсвали и нейните мигли, та едва ли за две седмици (или там колкото издуржат) удоволствие си заслужава да загубиш и значителна част от твоите мигли

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Хм, това ми напомня на куклите от бала ми - изкуствена коса до кръста, изкуствени мигли, лещи, ноктопластика (отново изкуствено), след време и циците ще набозят със силикон.. баси, кое си остана истинско? Ако не ми бяха близки приятелки, щях да ги ебавам доста грубо (сега минаха само с лека ирония).

Не го разбирам тоя мерак да си изкуствена и го смятам за пълна глупост.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Хм, това ми напомня на куклите от бала ми - изкуствена коса до кръста, изкуствени мигли, лещи, ноктопластика (отново изкуствено), след време и циците ще набозят със силикон.. баси, кое си остана истинско? Ако не ми бяха близки приятелки, щях да ги ебавам доста грубо (сега минаха само с лека ирония).

Не го разбирам тоя мерак да си изкуствена и го смятам за пълна глупост.
    по-добре изкуствено красива,отколкото натурално грозна
    Нали се сещаш, че всички тия неща не са гаранция за красота. Има една приказка - отзад - лъсната, отпред - блъсната.

Пък и би било интересно да се натискаш с някоя мацка и едната й леща да падне примерно - ще вкара готин поглед. Или докато я чукаш на задна, косата й остане в ръцете ти. Но няма да споря - всеки с вкуса си, райт? Съгласна съм, че има девойки, на които им отива, но като цяло съм против изкуственото.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    myReeee*..
    Аз съм много против..щот сички в момента са изкуствени...то силикон ли не беше..изкуствена коса..силикон в устните....не знам ко още...мимии такъв е живота иии е голяма глупост...

не искам да оставете с впечатление че искам..просто моя позната се учи ииии искам да знам тайните за тея мигли

ем попринцип аз ходя в един салон супер е готин има всякакви процедури..та най-новата им е точно изкуствените мигли..те не са като тея по магазините ...много по-готини са и вообще не се разбира че си с изкуствени мигли.. ...до колкото разбрах се слагали косъм по косъм.. ...ставало бая бавно ...ама ефекта е страшен ...можеш ако искаш да ги удължиш...да ги направиш по-гъсти...с една дума квото си искаш... ..най-малко издържали един месец ... ...и по никакъв начин няма да ти навредят на миглите или очите :P :P ...
    She's got the passion
    That girl is dangerous
    Better be careful
    That girl is dangerous
    Beautiful Hard way
    That girl is dangerous
    She's dangerous..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си