- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наистина ли е така ?
Мн пъти съм чувала ,че когато детствено момиче/момче спи за първи път с някоя/някъв иска непрекъснато и единствено първата си/първия си така ли е ?![]()
Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...
Не, разбира се.не е казано, че цял живот ще си с човека, с който си била за първипът.Чувствата се менят,с тях и сексуалните желания.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
естествено че не и аз го бях чела това в някакво списание.. пълни глупости![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Ne, po skoro parviq e nai truden za zabravqne...ne nezabravim, a po truden... Zavisi i ot sledva6tite de. Ako tozi sled nego e pi4 hi4 ne e trudno
Vij,ako e nqkoi muhal
... kofti
![]()
Аз никога няма да збравя първия ми и ще ми бъде доста трудно да преспя с друг .. Все ще стане някога, но определено ще бъде на много по-късен етап.
И все пак - прекалено силно е това изказване, че винаги ще искам смао него/нея.. Особено при мъжките - на повечето първия им път е за спорта.. И са далеч от тези неща ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
СъгласнаПървоначално написано от rozova_lady
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Глупости. Просто остава специален спомен, но до тук.Първоначално написано от rihanna_lady
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тва са си чисто и просто мъжки оправдания ако не искат да спят с девственица. Аз моя първия и на картинка не искам да го видя.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Не е така.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от rihanna_lady
az vse o6te si iskam samo purviq za dr nezn![]()
Не че иска толкова с него, а просто го помни дълго, тъй като той е отнел девствеността й.Няма значение дали е било отвратително преживяване или божествен секс.Е, ако е първото...надали ще искате да го помните дълго...
![]()
не аз не си искам първия![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не е вярно. Ако не ти харесва секса с него/нея, или вече нямаш чувства към половинката си, ще се намери нов, с когото всичко ще е 'перфектно' и като за първи път.Т'ва са разни бабини девитини... 1-вия и вече заедно до гроб. Да, ако 'фърлиш топа до година-2.... вероятно ще е така. [-o<
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не е нужно винаги да искаш него/нея,просто се помни за цял живот![]()
Quod me nutrit,me destruit!
Едва ли
Голям размер на картинката! /machoka/
така е.Първоначално написано от rozova_lady
Но ако става на въпрос.. всички се помнят.. от първия до.. безбройния ахахахах не, харабия всички се помнят.. тва, че е първи няма нищо общо..
Не бих казала.. Първото ми момче никога не е било фикс идея за мен.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
АААааа...аааа губя контрол ...помни се като 1-вата любов![]()
ъ.....зависи си от човека :Д ама не мисля,че при всички е така....![]()
Ia pomisli, ako momicheto e devstveno i niakoi ia iznasili, dali shte momicheto shte iska tozi niakoi ?