.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Na men mi trqbva6e 1-2 godini da go zabravq!Vie precenete kolko sam darjala na nego!!

забравих го точно за 2часа след като видях седашния ми приятел
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Mi mn darjah na nego ama na drugiq den veche si bqh hvanala nov No go preodolqh v sredata na parviq mesec ama oshte mi e na glavata ei golqma napast e toq chovek

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ми 1-2 дена аз не страдам мн казвам си нито е първия нито последния и така гледам оптимистично.
    +1
    Адски си права.така..По темата: Първата ми уж любов...За някъде около 3 4 месеца и си хванах нов..Новия го жалих 8 месеца и накрая си хванах бившия...... Абе... Не мога да кажа преживяла ли съм го или не..По-скоро ДА.. Постоянно излизам с приятели,има хора окло мен... абе дърт курвар си беше, що да си го помня..Става ми шит, понякога, като слушам някой песни от неговата музика, ама тфа е съсътояние за 1 2 минути..после съм 6+ ... Общо взето май излиза, че никого не съм забравила, просто ми стават едни такива-безразлични...

4 godini....
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Не ми е трябвало време,
    все пак аз го зарязах..

мми то си зависи от това колко съм държала на момчето...един ми тряше сиг 1 година, ама пък по предишния ми зарязах го и на следващата се хванах със сегашния...аз съм на принципа едното се забравя с друго

мми то си зависи от това колко съм държала на момчето...един ми тряше сиг 1 година, ама пък по предишния ми зарязах го и на следващата се хванах със сегашния...аз съм на принципа едното се забравя с друго

Град
    pz city
    Тази която ми разби сърцето и ме направи студен като лед..... е забравям от много месеци и май цял живот ми остава ...........
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си