- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време
Na men mi trqbva6e 1-2 godini da go zabravq!Vie precenete kolko sam darjala na nego!!![]()
забравих го точно за 2часа след като видях седашния ми приятел![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Mi mn darjah na nego ama na drugiq den veche si bqh hvanala nov![]()
![]()
No go preodolqh v sredata na parviq mesec ama oshte mi e na glavata ei golqma napast e toq chovek
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
+1Първоначално написано от kriska__
Адски си права.така..По темата: Първата ми уж любов...За някъде около 3 4 месеца и си хванах нов..Новия го жалих 8 месеца и накрая си хванах бившия...... Абе... Не мога да кажа преживяла ли съм го или не..По-скоро ДА.. Постоянно излизам с приятели,има хора окло мен... абе дърт курвар си беше, що да си го помня..Става ми шит, понякога, като слушам някой песни от неговата музика, ама тфа е съсътояние за 1 2 минути..после съм 6+ ... Общо взето май излиза, че никого не съм забравила, просто ми стават едни такива-безразлични...
4 godini....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Не ми е трябвало време,
все пак аз го зарязах..
мми то си зависи от това колко съм държала на момчето...един ми тряше сиг 1 година, ама пък по предишния ми зарязах го и на следващата се хванах със сегашния...аз съм на принципа едното се забравя с друго![]()
![]()
мми то си зависи от това колко съм държала на момчето...един ми тряше сиг 1 година, ама пък по предишния ми зарязах го и на следващата се хванах със сегашния...аз съм на принципа едното се забравя с друго![]()
![]()
Тази която ми разби сърцето и ме направи студен като лед..... е забравям от много месеци и май цял живот ми остава ...........
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..