Добър ден на всички.Пускам тази тема,само защото искам да споделя, не за да търся помош,просто не мисля,че някои може да ми помогне в този момент...Ето я и моята история...преди няколко месеца се запознах с момче,което обаче се намира на 200 км от мен,виждаме се от време на време и уж всичко беше перфектно.....днес ми се обажда момичето,което ни запозна"трябва да ти кажа нещо,вчера излизах с X и ми каза,че ходел с момиче 2 години по-малко от него,в момента се намира в Англия,пишат си смс-и...Той не иска да те нарани,защото супер мн държи на теб,мисли да ти каже след време,когато чувствата изстинат,но според мен е по-правилно да знаеш сега,а не да се самозалъгваш и измъчваш",почувствах се толкова предадена.И той ми се обади,попитах какв0 не можах да му дам,отг"prisustvie,mn е трудно да се поддържа връзка от разстояние,особено,когато се виждаме толкова рядко,не мисли,че не ми е трудно,напротив,не исках да те наранявам,безкрайно много държа на теб,не знам как стана така...загубих те,аз съм виновен,не заслужавам такъв кретен като мен,идеализираше ме прекалено много,убеди се,че съм далеко от идеала,остави трайна следа в мен и вероятно никога няма да те забравя".....Мамка му...обичам го и то много,не си представях живота без него,но сега ще видя какво е.My tears fall my like ;( Все едно има нещо на гърлото ми,което не може да се махне.Не мисля,че мога да продължа да живея както преди,изведнъж всичко изгуби смисъл....