- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време
Колко време ви е трябвало за да забравите предишната си приятелка/приятел? И колко сте държали на нея/него?
Няколко дни (5 - 6)В началото държах много на него, ама после се отърсих от любовното перде пред очите ми и това което видях не ми хареса
и скъсах с него
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
на другия ден вече се чувствах чудесно..FREEDOMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zavisi ot mn ne6a![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Около месец, не държах много на него поради безброй причини.![]()
Everything happens for a reason..
стига бе,отчаиваш ме още повече ;[Първоначално написано от zelenooko_kote
Ми зависи ... ноо в общия случай окоолоо седмица![]()
So free
5 месеца и още я обичам,не иска дори да ме чуе...Жалко,че никога няма да разбере промяната ми...Съдбата ще реши кой крив,кой прав...Дано един ден съжалява...
Абе няма кво да се лъжем......Първоначално написано от val_
и с мене беше така положението
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Около седмица-две. Бяхме ходили около 5 месеца. Осъзнах, че го искам обратно така, както дете иска играчките си, въпреки, че не хи харесва. По-добре ми е без него, а и на него му е 100 пъти по-добре без мен. Но пък първата си любов още не съм сигурна дали съм го забравила, повече от година по-късно - понякога ми липсва.
аз като свикна с един човек и няма пусканезависи мн от човека но все още не мога да забравя първия (2 год)
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Аэ не эабравям.
Но това не ми пречи да продължавам напред.
Просто си се кефя на спомените,приемам нещата такива,каквито са и си джиткам напред.
[size=7][b][u]fosse cos
Честно казано моментът, в който окончателно се отървах от него беше един от най-щастливите през целия ми живот.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
достааааа време,наистина държах на негоно когато осъзнах,4е ве4е съм го забравила ми беше супер гот,направо подска4ах от радост
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Много го обичах.....така де много бях влюбена. Беше нещо твърде силно и твърде разтърсващо за мен....6 месеца страдах, но наистина го преодолях, когато се влюбих отново в 1 момче..и той ме разочарова.......Него пък с настоящия си приятел преодолях. Времето лекува и болката намалява, но сам друга любов, може да измести старата!
достаааа времено ве4е вси4ко свърши и ми е по-добре така.
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ми аз още понякога се сещам и ми става кофти. Въпреки това не съжалявам за решението си да сложа край и не бих се върнала при него.
Мисля че съм готова да се влюбя отново.
Бяхме заедно 2 години и половина. Разделихме се преди 3 месеца.
предишния ми приятел беше за 1 час и го скъсахбеше си ми ок напрао супер обаче ако е некой който наистина държа и имам се пак некво уважение към него нужно ми е некво време зависи понякога 1 седмица 1 ден 1 месец ама са вече си имам сер приятел и наистина мн се радвам
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ми 1-2 дена аз не страдам мн казвам си нито е първия нито последния и така гледам оптимистично.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Милиони години![]()