.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Simple Plan

sweetcupcake личи си колко слушаш SP!!!

Цитирай Първоначално написано от Mortisha`Adams
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Дали защото са ми адски леки или защото мразя да слушам комерсиални групи simple plan са ми адски противни.Водят са за пънк поп,за мене са си чист поп...

кой е тоя на ава ти?!
    Corey Taylor ;]]] ЩО ?
    Някои хора тактично ти намекнаха, но все пак... Слипнот не са по-малко комерс от Симпъл План или която друга посредствена група си избереш. Нямам протв комерсиалните банди, аз също слушам такива, но е адски тъпо да казваш, че не слушаш меркантилни (??) изпълнители, а в същото време да се кефиш на Слипнот.

По темата: не ми харесват.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Дали защото са ми адски леки или защото мразя да слушам комерсиални групи simple plan са ми адски противни.Водят са за пънк поп,за мене са си чист поп...

кой е тоя на ава ти?!
    Corey Taylor ;]]] ЩО ?
    Някои хора тактично ти намекнаха, но все пак... Слипнот не са по-малко комерс от Симпъл План или която друга посредствена група си избереш. Нямам протв комерсиалните банди, аз също слушам такива, но е адски тъпо да казваш, че не слушаш меркантилни (??) изпълнители, а в същото време да се кефиш на Слипнот.

По темата: не ми харесват.

Авееееее ест ,че съм против комерсиала.А СЛИПНОТ може да са известни ,но не са и комерсиални.На профила на всяко второ емолизирано момиченцце пише "симпъл план" ,а не СЛИПНОТ нали ?

ПРОТИВ КОМЕРСИАЛА СЪМ ЩОТО ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ.ЗА ТВА СЪМ ПротИВ МОДАТА И РАЗНИ ТАКИВА ЛИГОТНИИ!
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    ^

Авееееее ест ,че съм против комерсиала.А СЛИПНОТ може да са известни ,но не са и комерсиални.На профила на всяко второ емолизирано момиченцце пише "симпъл план" ,а не СЛИПНОТ нали ?

ПРОТИВ КОМЕРСИАЛА СЪМ ЩОТО ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ.ЗА ТВА СЪМ ПротИВ МОДАТА И РАЗНИ ТАКИВА ЛИГОТНИИ!
    Тва, че емотата са си внушили, че SP са емо група си е тяхна грешка, щото SP НЕ СА ЕМО ГРУПА !!!!!!!

И сега една готина песен като я слуша комшията, дай да не я слушам и да казвам колко е гадна, понеже не съм аз единствения дето и се кефи???
    Някаф трагнал да ми слуша някакви резачки, не че го кефят ами ей така 'щото да е различен...
    Слушайте к'вото ви кефи и ви е на душата и изобщо да не ви пука за чуждото мнение!!

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`

Тва, че емотата са си внушили, че SP са емо група си е тяхна грешка, щото SP НЕ СА ЕМО ГРУПА !!!!!!!

казах ЕМОЛИЗИРАНИ а не емота... тва ,че са някви позички не значи ,че са емота.... авее нали simple plan мн SUX

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    I'm just a kid ,And life is a nightmare ,I'm just a kid ,I know that it's not fair
    Хаха смешница.. няя такава песен "and life is a nightmare" и такава "I know that its not fair" фъъъък офф
    Hahhaxoxoaxhaha smeshnica , az ? hahehhxhxh e to se vidq koi ne znae textaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

казах ЕМОЛИЗИРАНИ а не емота... тва ,че са някви позички не значи ,че са емота.... авее нали simple plan мн SUX
    Еми ти си слушаш едно други слушат друго! Както се казва за всеки влак си има пътници! Всеки с вкуса си! Аз пък например не харесвам тези дето ти слушаш, обаче не съм тръганала да плюя против тях както ти правиш!!!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    пф новия им албум не струва,и като го издадоха всички почнаха некво да ги слушат.Мноо тъпо.
    Харесват ми старите им албуми,а тоя новия не става.
    Ама си станаха яко комерс...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    пф новия им албум не струва,и като го издадоха всички почнаха некво да ги слушат.Мноо тъпо.
    Харесват ми старите им албуми,а тоя новия не става.
    Ама си станаха яко комерс...

А те кога не са били??!
    Тва взе да ми напомна на работата с Аврил.
    хъхъ..

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    ем преди няколко години не бяха,като почнах да ги слушам.

Мен ме кефят your love is a lie и mess me when im gone

харесват ми още от 2002. даже в майспейс Чък ми писа писамце

Град
    Where the Marijuana grows faster ;)
    станаха доста комерсиални вече, иначе welcome to my life си е култова

war - destruction
    war - destruction

az lichno se zapalih ot your love is a lie dr1pnah si i nqkoi dr tehni i se zapalih po taq grupa :P am moje li da mi kajete malko t1pichak e vaprosa mi no kakav janr sa ?
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Град
    Where the Marijuana grows faster ;)
    Цитирай Първоначално написано от sixth^sense^f
    az lichno se zapalih ot your love is a lie dr1pnah si i nqkoi dr tehni i se zapalih po taq grupa :P am moje li da mi kajete malko t1pichak e vaprosa mi no kakav janr sa ?
    поп пънк

war - destruction
    war - destruction

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Допадат ми. Харесват ми Your Love Is A Lie и една, в която се пее "How could this happen to me... I made a mistake...", Untitled май се казваше.

Кефкат си ме
    Your love is a lie,When i'm gone,I'm just a kid,Welcome to my life,Shut up......блаа не ми си избр всичко

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Допадат ми. Харесват ми Your Love Is A Lie и една, в която се пее "How could this happen to me... I made a mistake...", Untitled май се казваше.

Да така се казва.Много ме кефи тази песен.Аз си имам папка с всички тяхни песни,но не всички ме кефят.Май на някоя страница тук съм изредила,кои точно слушам.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Повече от фен Аватара на Forester

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми мен си ме кефят още като пуснаха песента I'm just a kid, но известно време после поизчезнаха и не ги бях чувала, ама ся новите им песни ме кефят, не съм супер запалена по тях, ама ги слушам и наистина имат яки песни, пък и не мисля че са емота.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Аз пък много им се кефя...Обожавам ги...

Град
    Там,където се намирам
    еее тва е една от групите които слушам...как да не ги харесвам!
    Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.

Еми ти си слушаш едно други слушат друго! Както се казва за всеки влак си има пътници! Всеки с вкуса си! Аз пък например не харесвам тези дето ти слушаш, обаче не съм тръганала да плюя против тях както ти правиш!!!
    освен да кажеш,че са изроди друго едвали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си