- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Simple Plan
Някои хора тактично ти намекнаха, но все пак... Слипнот не са по-малко комерс от Симпъл План или която друга посредствена група си избереш. Нямам протв комерсиалните банди, аз също слушам такива, но е адски тъпо да казваш, че не слушаш меркантилни (??) изпълнители, а в същото време да се кефиш на Слипнот.Първоначално написано от Mortisha`Adams
По темата: не ми харесват.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от пор
Авееееее ест ,че съм против комерсиала.А СЛИПНОТ може да са известни ,но не са и комерсиални.На профила на всяко второ емолизирано момиченцце пише "симпъл план" ,а не СЛИПНОТ нали ?
ПРОТИВ КОМЕРСИАЛА СЪМ ЩОТО ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ.ЗА ТВА СЪМ ПротИВ МОДАТА И РАЗНИ ТАКИВА ЛИГОТНИИ!
Целия шибан стил е едно копие !!!
Тва, че емотата са си внушили, че SP са емо група си е тяхна грешка, щото SP НЕ СА ЕМО ГРУПА !!!!!!!Първоначално написано от Mortisha`Adams
И сега една готина песен като я слуша комшията, дай да не я слушам и да казвам колко е гадна, понеже не съм аз единствения дето и се кефи???
Някаф трагнал да ми слуша някакви резачки, не че го кефят ами ей така 'щото да е различен...
Слушайте к'вото ви кефи и ви е на душата и изобщо да не ви пука за чуждото мнение!!
Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
казах ЕМОЛИЗИРАНИ а не емота... тва ,че са някви позички не значи ,че са емота.... авее нали simple plan мн SUX![]()
Hahhaxoxoaxhaha smeshnica , az ? hahehhxhxh e to se vidq koi ne znae textaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaПървоначално написано от sweetcupcake
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Еми ти си слушаш едно други слушат друго! Както се казва за всеки влак си има пътници! Всеки с вкуса си! Аз пък например не харесвам тези дето ти слушаш, обаче не съм тръганала да плюя против тях както ти правиш!!!Първоначално написано от Mortisha`Adams
пф новия им албум не струва,и като го издадоха всички почнаха некво да ги слушат.Мноо тъпо.
Харесват ми старите им албуми,а тоя новия не става.
Ама си станаха яко комерс...
Първоначално написано от DeviL_AsS
А те кога не са били??!
Тва взе да ми напомна на работата с Аврил.
хъхъ..
ем преди няколко години не бяха,като почнах да ги слушам.
Мен ме кефят your love is a lie и mess me when im gone
станаха доста комерсиални вече, иначе welcome to my life си е култова
war - destruction
war - destruction
az lichno se zapalih ot your love is a liedr1pnah si i nqkoi dr tehni i se zapalih po taq grupa :P am moje li da mi kajete malko t1pichak e vaprosa mi no kakav janr sa ?
![]()
The fire in my eyes
Will never be enough
For your cold heart.............
поп пънкПървоначално написано от sixth^sense^f
war - destruction
war - destruction
Допадат ми. Харесват ми Your Love Is A Lie и една, в която се пее "How could this happen to me... I made a mistake...", Untitled май се казваше.
Кефкат си ме![]()
Your love is a lie,When i'm gone,I'm just a kid,Welcome to my life,Shut up......блаа не ми си избр всичко![]()
Първоначално написано от the_best_f
Да така се казва.Много ме кефи тази песен.Аз си имам папка с всички тяхни песни,но не всички ме кефят.Май на някоя страница тук съм изредила,кои точно слушам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ми мен си ме кефят още като пуснаха песента I'm just a kid, но известно време после поизчезнаха и не ги бях чувала, ама ся новите им песни ме кефят, не съм супер запалена по тях, ама ги слушам и наистина имат яки песни, пък и не мисля че са емота.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз пък много им се кефя...Обожавам ги...![]()
![]()
![]()
еее тва е една от групите които слушам...как да не ги харесвам!![]()
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
освен да кажеш,че са изроди друго едвалиПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()