- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- е това вечее ....
тоо хубаво да бъдеш некадърен..., амаа чак толкова ....
http://www.data.bg/f.php?fid=37309962
погледнете тази песен , и ми кажете .... това гавра с музиката ли е или какво .... как може тъпа чалгарка да краде от Queen ! това просто е дъното ....
а да тази песен е отвратителна..не стига, че е откраднала музиката ами и текста е ужасен
...
крадено... да беше окраднато от нещо гръцко , сръбско ... дето никой не го знае ... амаа куийн ...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Повръща ми се............Толкова е жалка тая "фолк дива"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
отвратително!
На мени ни ми гу отфаря.
Какоф да правйа сьга? ;(
тъпо...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от scoobydors
Има някои дето криво-ляво се изтрайват,но точно Вероника...тъпа певица,тъпа песен,тъп текст....Какво ли да се очаква вече (особено от тази) ?!!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Има подобна тема.
Ама иначе ,просто чалгата все повече доказва ,че е най крадливият и тъп стил музика(ако изобщо може да се каже ,че това е музика).
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Kak ще не е МУЗИКА, при положение, че е КРАДЕНА МУЗИКА. Аре, вземете мълкнете. И без това не казвате нищо умно, нито пък допринасяте с нещо за по-доброто съществуване на човечеството.Първоначално написано от lsd43
![]()
Когато АЗ мразя или не харесвам нещо, НЕ му обръщам внимание, игнорирвам го напълно.
Може да последвате примера ми.![]()
Добро утро!![]()