.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Косата миии.... - момче...

Значи опитвам се да си пусна по дулга коса

сега от горе е 4-5 см
    А от страни е малка
    НО от горе където е повече е някфа...
    Секи ден се къпа а примерно да си дигна косата на горе с ръка така си остава без да я мажа с нищо
    Кфо да и направя така си остава

Как така ?

em Примерно некои ме пипне по косата и както я остави така си остане
    Ако се разроша малко и ставам некф рошав
    Иначе е мн мека

Ами няма да я пипаш. Начи виж ся - като излезеш от баня или като станеш сутрин /искаш да ти е дълга/ и зимаш гребен и си правиш път - разделяш косата си по средата на главата,и не я пипаш...и тя ще си расте. Като не искаш да е рошава не я питай...а можеш да идеш до някой фризьорски салон и да питаш някой фризьор защо така става /или ако си имаш твой него да питаш/

Град
    На Майната си xD
    познато..ми слагай гел или питай фризьора :P не нас...

----------------
    Now playing on Winamp: Broken Hope - Chewed To Stubs
    via FoxyTunes

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    Ами няма да я пипаш. Начи виж ся - като излезеш от баня или като станеш сутрин /искаш да ти е дълга/ и зимаш гребен и си правиш път - разделяш косата си по средата на главата,и не я пипаш...и тя ще си расте. Като не искаш да е рошава не я питай...а можеш да идеш до някой фризьорски салон и да питаш някой фризьор защо така става /или ако си имаш твой него да питаш/
    ама на път е адската селяния
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от thunderline
    em Примерно некои ме пипне по косата и както я остави така си остане
    Ако се разроша малко и ставам некф рошав
    Иначе е мн мека
    Ами носи си гребенче и се сресвай като те разрошат !

Ако преди това си слагал мн често гел или лак ест че косата ти ще седи така, аз предлагам след като излезеш от банята потъркай я с кърпата и си сложи балсам за след капане без измиване,това действа
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
    ама на път е адската селяния
    Подкрепям!На път е точно като някъв селски ерген
    Към автора-щом косата ти губи лесно форма,след като я оформиш по желания от теб начин я напръскай хубаво с лак със силна фиксация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си